Şimdi Ara

<<Viaport Lunapark>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bilenleriniz vardır.. Kurtköy Viaport AVM'de lunapark mevcut.. Önceki gidişimde hep çocuklara hitap eden şeyler vardı.. Bugün gittiğimde ise baya beğendiğim birkaç oyuncakla karşılaştım ki birkaçı yapım aşamasında..

Tatilyadan hatırlayacağımız alaboraydı adı sanırım,o oyuncak inşa edilmekte..

Ranger,yani kamikaze mevcut..

Çok büyük olmayan bir gondol..

Robocop adında gayet eğlenceli bir oyuncak.. Dışarı bakacak ve dairesel şekilde oturuyorsunuz,gondol gibi yükseliyor daha sonra dönmeye başlıyor..

Bostancı Lunaparktaki Russian Mountains adlı oyuncak da mevcut..

Bir tane salıncak var,sizi baya bir yükseğe çıkıp normal bir hızda döndürüyor..

Ve daha yapımı tamamlanmamış, yaklaşık olarak kamikazenin 1.5 - 2 katı uzunlukta bir oyuncak inşa edilmekte ve gerçekten çok merak ediyorum onu..

Lunapark konuları açılıyor sık sık.. Belki faydası olur burayı bilmeyenler varsa bilgilendirmek istedim,uğramanızı tavsiye ederim.. Fiyat olarak biz büyüklere hitap eden oyuncaklar 4TL,küçük kardeşlerimiz için olanlar ise 3TL..

Karting ve çocuklar için binicilik alanı da mevcut..

• iki saat baklavayı anlatacağına bir tane ağzına koy özetle ss koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Wesley

iki saat baklavayı anlatacağına bir tane ağzına koy özetle ss koy

Okumaya üşeniyorsan zahmet etme.. Yazdıklarım çocuklara da hitap edebiliyor zaten,özetini okumana gerek yok.
  • geçen gün bir işim için önünden geçtim, kesinlikle binilmez onlara. lunaparklarda genelde çevrede mısır vs satıldığından etrafa dikkat etmediğimi farkettim. fakat etrafı boş olduğunda bunu net anladım ki risk almaya değmez :)
  • Risklik bir durum yok ki ortada.. Onların bütün bakım vs.leri yapılmak zorunda.. Ve eğlenceli aletler var
  • istda varmı cidden lunapark ya tatilya kötü oldu kapandı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

istda varmı cidden lunapark ya tatilya kötü oldu kapandı ..

Benim şimdiye kadar gördüğüm istanbuldaki en güzel iki lunapark bostancı ve viaport/kurtköy..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viaport iyidir. Hele bi ranger var ki, kafesin içinden dünyaya ters bakıyorsun. Süper bişey. :D
  • Geçen Cuma günü lunaparkta çalışan arkadaşın yardımıyla 6 kişi gittik. Biletleri bedavaya getirdiğimiz için çoğunu deneme şansı buldum.

Robocop süper birşey, acayip eğlendim.
    Rock N Roll acayip hızlı dönüyor ve oturduğumuz kısım 180'e yakın açı yapıyor, o da çok güzeldi.
    Ardından salıncağa bindim ve kustum Hiç ara vermeden binince böyle oldu
    Ardından 3 posta çarpışan oto yaptık ve eve döndük.

Bunların dışında
    Rocket + Gondol + Ranger + Alabora vs.. güzel oyuncaklar var. Para vermedik ama verseydik, giden paraya değerdi eminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Geçen Cuma günü lunaparkta çalışan arkadaşın yardımıyla 6 kişi gittik. Biletleri bedavaya getirdiğimiz için çoğunu deneme şansı buldum.

Robocop süper birşey, acayip eğlendim.
    Rock N Roll acayip hızlı dönüyor ve oturduğumuz kısım 180'e yakın açı yapıyor, o da çok güzeldi.
    Ardından salıncağa bindim ve kustum Hiç ara vermeden binince böyle oldu
    Ardından 3 posta çarpışan oto yaptık ve eve döndük.

Bunların dışında
    Rocket + Gondol + Ranger + Alabora vs.. güzel oyuncaklar var. Para vermedik ama verseydik, giden paraya değerdi eminim..

Salıncak baya yükseklere çıkıyor yahu x) Upuzun birşey vardı ben gittiğimde henüz yapılmamış,oyuncağa benziyordu ama pek bi anlam veremedim baya yüksekti.. O tamamlanmış mı acaba

• Videosunu merak edenlerhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1574530253293 gerçekten güzel bir yer :D

rangerde bildigimiz kamikaze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R34Lw0rd -- 22 Eylül 2010; 18:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.