Şimdi Ara

vi neden picklenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar westte low elo rankeddeyim vi pickleyen yok.

Streamlardada bakıyorum vi alan kimseler yok.Oysa bana gayet dengeli bir hero gibi gelmişti.Nerf falanmı geldi bu heroya?

• Nerf geldi mi bilmiyorum ama daha fazla damage vurup daha iyi tanklayan junglerlar var. Daha fazla cc sahibi olanlar var. Yani yine aynı yere geldik: Daha iyisi varken neden Vi?
  • Dandik çünkü
  • Gayet pickleniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zac varken millet niye Vi picklesin ?
  • Sen oyna
  • Bir zac veya heca kadar iyi gank atamadıgı için olabilirmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam vurmayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

Bir zac veya heca kadar iyi gank atamadıgı için olabilirmi?

Vi'nin gankleri hecadan daha iyi ama hero useless. Tank kassan hiçbir işe yaramıyor damage kassan ulti attıktan 2 saniye sonra ölüyorsun.
  • ben oynuyorum.gayet etkili champ.şimdi pro playerlar lcs de picklemidigi için popüler degil.lcs de oynarlarsa herkes oynar.ayrıca iyi tank olmuyor denmiş.bunu diyenler vi'nin pasifini biliyolar mı acaba?
  • İlk çıktığında gayet iyiydi hatta high eloda sık yasaklanırdı ama çok ağır bir nerf yedi ve bitti.
  • daha öncede dedim w biraz nerflenip pasif yapılabilir ve w yerine daha etkili bişeyler yaparsalar güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

ben oynuyorum.gayet etkili champ.şimdi pro playerlar lcs de picklemidigi için popüler degil.lcs de oynarlarsa herkes oynar.ayrıca iyi tank olmuyor denmiş.bunu diyenler vi'nin pasifini biliyolar mı acaba?

Kardeş bu hesapta Vi ile 44 oyunum var ortalamam gayet iyi ama ne yaparsan yap oyunu taşıyamıyorsun heronun ne olduğu belli değil tanklık bir özelliği yok istediğin kadar tank kas iş yapabilmen için çok feedlenmen ve takımının iyi olması lazım. Genel olarak ANCIENT GOLEM + BOTRK + LOCKET + BULWARK + BLACK CLEAVER şeklinde build gidiyorum ama o kadar nerften sonra artık hero hiçbir işe yaramıyor.
  • quote:

ben oynuyorum.gayet etkili champ.şimdi pro playerlar lcs de picklemidigi için popüler degil.lcs de oynarlarsa herkes oynar.ayrıca iyi tank olmuyor denmiş.bunu diyenler vi'nin pasifini biliyolar mı acaba?

Daha iyi tanklayıp daha çok vuran var dedim. Bkz: Hecarim, Zac, Amumu
  • Gayette pickleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

Bir zac veya heca kadar iyi gank atamadıgı için olabilirmi?

Vi'nin gankleri hecadan daha iyi ama hero useless. Tank kassan hiçbir işe yaramıyor damage kassan ulti attıktan 2 saniye sonra ölüyorsun.

ultisi dışında garanti bir gank atamaz hecaya bak öyle mi at gibi koşuyor anca flash ile kaçıyorsun(ultisini saymıyorum)
  • ultisi çok op aslında neden picklenmiyor bende anlamadım arkadaşların dediği sebeplerden olabilir
  • quote:

quote:

Kardeş bu hesapta Vi ile 44 oyunum var ortalamam gayet iyi ama ne yaparsan yap oyunu taşıyamıyorsun heronun ne olduğu belli değil tanklık bir özelliği yok istediğin kadar tank kas iş yapabilmen için çok feedlenmen ve takımının iyi olması lazım. Genel olarak ANCIENT GOLEM + BOTRK + LOCKET + BULWARK + BLACK CLEAVER şeklinde build gidiyorum ama o kadar nerften sonra artık hero hiçbir işe yaramıyor.

ulti ile adc yi oyundan sildikten sonra takım salak degilse ben arada o kadar damage tanklarken bişey yapamıyolarsa champ in sorunu degil.

• quote:

Dandik çünkü

/>
  • XJ9 banlandı ya pek high eloda oynayan kalmadı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.