Şimdi Ara

Vi mi ? Kha mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mainim jungle . Şu anda jungle oynadığım şampiyon havuzunda olaf-yi-udyr-xin-rammus-evelynn-gragas var .Bir şampiyon daha eklemek istiyorum.Ben vi ve khayı düşündüm .Bunlardan hangisini almalıyım ya da önerdiğiniz başka şampiyon varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 2 Ağustos 2015; 16:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an icin Vi derim kha baya nerf yemisti cünkü..

• Vi

• Kha'Zix taşıyor emin ol. Gromp Blue sonra karşı jungu bas redinde fb yi al sonra git kendi redine pus adam senin redine gelecek senin redine gelince git bidaha kes adamı sonra redini al krugları kes bir de yengeci geri dön, sonra bir gank at adamı grompunda bas flashını al bluesi çıkacak blueyi midle basın blueyi sen al sizin blueyi salarsın adama sonra redine totem at bir de kruglarına hangisine gelirse gene kes adamı sonra adamın ağlamasını izle Bunun Kha ile pek bir ilgisi yoktu ama ct jung çok güzel yapılıyor hayvani yalnız hedef hasarı ile. Combosu e+q+w+f oto bunları 2 saniyede felan yapman lazım alışırsın zamanla bir tane Riven bana script felan demişti hatta Güzel şampiyon tek eksiği early de adamları yalnız yakalaman lazım bir de tf de adc yi teklemek kalista felansa sıkıntı adam kite yapıyor yakalayana kadar uyuz oluyosun ama tutunca bırakmayan bir şampiyon adam değişik iğğeğa diye bir ses duyacak nehirde yürürken sonra gri ekran işte onu çok seviyorum Ama oynamayı bilmen lazım ultini adama saldırırken kesinlikle bas baktın adam seni kesiyormu ultini bas adamın arkasına geç pasif gelecek q da adam yalnızsa kesinlikle kesersin. İtem sıran ad veren çarp hydra ninja tabi ya da ionian kara balta son fısıltı tank gerekirse randuin al ya da koruyucu melek gerekmezse kanasusamış. Early de gank atman gerek latede bir işe yaramıyor q çünkü adamlar yalnız durmuyorlar. Evolve sırası q, e, r. Adamı basarken fail oldun ya direk gank at. Dediğim rotasyonu izlerken aralarda sürekli gank at ve fazla bekleme

• Kha çok güçlü bir hero, hele tf öncesi tam adam yakalayıp çıkarmalık. Çok güçlü. Tf de gücünü büyük oranda kaybetmede hala işe yarar halde kalıyor.

Vi ise kha gibi kill e ihtiyaç duymadan onun kadar iş görüyor. Onun kadar güçlü değil ama çok daha dayanıklı. Tam takım oyunu adamı. Ve tek başınada çok güçlü. Kha gibi saldır kaç herosu değil. 5 kişinin arasından çok rahat adc çıkarabiliyor.

Yani kha ile oynuyacaksan kill e yatkın olucaksın ve takımın kaderi sana bağlı olucak. Ama bir kere kill alınca devamıda geliyor. 1 vs 1 de acayip güçlü.

Vi ise daha dayanıklı ve takıma yönelik.

Sonuç olarak zevk için kha kazanmak için vi öneririm.

• Kha ama öğrenmek için emek vermen gerek.Vi biraz daha barzo champ.

• Rengar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir kha oyuncusunun eline latede adc geçerse kaçma şansı yoktur tek tuşa bas ve ölmesini seyret. Kha latede durdurulamaz oluyor tankı bile eritiyor ben kha derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kha zix

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi.
  • Kha

• kha biraz snowball herosu vi daha safe ve hard focus atabiliyor
  • Vi, çünkü Kha'zix sadece assasin bazında iş görüyor yani kill çıkarma dışında takımı koruma adına bir yararı yok. Fakat Vi hem Q hem de ultisiyle sağlam gankler atabiliyor. Ayrıca takımın carrylerini de fightlarda koruyabiliyor.
  • Raphaen kullanıcısına yanıt
    aynen böyle düşünüyorum.vi daha iyi hero.ama azcık tank asaslık hızlı kill alıp kaçma gibi özellikleri var kağanın.adeta bir cengiz han khazix.ama tanklık fazla yok o biraz sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 2 Ağustos 2015; 16:43:57 >
  • uselles sampıyonları tercıh etme alan hasarı olsun daha iyi olur gragas öneriyorum her ne kadar nerf yese de veya reksai
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetRektKaanJ

uselles sampıyonları tercıh etme alan hasarı olsun daha iyi olur gragas öneriyorum her ne kadar nerf yese de veya reksai

Gragasda oynuyorum yazmayı unutmuşum
  • LCS veya TBF'deki maçları takip edip picklenen jungleleri tercih et genelde meta herolar oynanıyor bir de twitchde Nightblue3 diye streamer var yabancı onu da takip et assasin jungle metasını güzel kullanıyor

Edit : Kayle,elise,nidalee bence eklemen gereken herolar tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetRektKaanJ -- 2 Ağustos 2015; 17:07:39 >
  • Eskiden olsa kha derdim. Ama şuan Vi.

• Vi tabii ki . Çoğu ormancı Kha dan daha iyi .
  • Vi derim. Kha riskli seçim olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.