Bildirim
VHSC KASEDİ CD YE AKTARMA PROGRAMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan ? -
Camerandaki çıkışlara göre yaparsın. Dv çıkıştan veya tos çıkışından yapabilirsin bu şekilde aktarımı yapabilmen için bilgisayarında tos girişli tv kartı veya capture card veya usb den tos girişi elde edebileceğin usb aparat veya firewire 1394 veya mini dv card olması lazım. bu şekilde ulead video studio vs tarzı programlarla video playerdaki görüntüyü pc ye capture edip cd ye yazdırabilirsin. Aslında basit bi işlemdir öyle karşık değildir. Usb capture card veya dv, firewire kartlar 25 30 tl ye media markt da vatanda vb yerlerde bulabilirsin. tabi cartına göre kablosunuda alacaksın. umarın açıklayıcı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylimleylim -- 30 Temmuz 2010; 0:03:36 > -
sagol kardes tesekkurler -
vhsc de bu bağlantıları yapma şansın yok analog capture veya tv kartı gerek. en iyisi götür bir fotoğrafçıya aktarsın -
Bu konudaki yaşam deneyimlerim:
1- 20 küsur yıllık Beta kasetler. Evde TV'den kaydeden Philips marka DVD recorder var. Bunda da sarı, beyaz ve kırmızı mı siyah mı şimdi unuttum,
beta kaset player bu girişlerden DVD recorder'a bağlanıyor. Aktarma işlemi gerçekleşiyor.
2- VHS kasetler. Aynı yöntemi benim Yalova'daki fotoğrafçı da kullanıyor. VHS player'ı var.
Lakin sorun şu ki, daha baştan kamera ile çekim esnasında Standart Play / Long Play gibi seçenekler var. Bu VHS player kameranın Long Play'de
çektiklerini tanıyamıyor. İlla ki bir VHS camera lazım oynatabilmek ve aktarabilmek için.
3- Pass through yöntemi. İçinden geçirme yöntemi gibi bişi diyebiliriz.
Buna Steve Grisetti'nin Adobe Premiere Elements 7 ile ilgili bir kitabında rastladım!
Analog kayıtları digitale çevirme yöntemlerinden biri.
Özeti şu:
Bazı digital kameralarla bazı analog kameralar birbirlerine bağlanabiliyorlar(mış)! Özellikle mini dv kameralar.
Analog kamera, içinde kaseti.
Bu digital kameraya bağlanıyor ama içine kaset falan konmuyor.
Bu digital kamera da bilgisayara i-link/firewire falan bir yöntemle bağlanıp kayıt/aktarma yaplıyor.
Sonuçta analog kayıtlar digitale dönüşmüş oluyor!
-
sLm Ark lar herkese kolay gelsin.Benim büyük bir sorunum var yakın zamanda düğünüm oldu düğün salonu kameracısı bozuk çekti.Kaseti cihaza taktıklarında görüntü var ama siyah beyaz ve enine doğru çizik çizik çizgiler var .Güya yapılamıyormuş.Adamlarla hasım olacaz nerdeyse. Allah rızası için bana birisi yardım etsin düğnü kasetimi nasıl düzeltebiliriz bu işni professioneli varmı .Ücreti ne ise verilecek yardım ltf .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X