Şimdi Ara

Vga Kablosu Tamiri İçin Şema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
29.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde 15 metrelik vga kablonun ucundaki pinlerden birkaçtanesi kırıldı...

Yeni bir vga kablosu almaktansa tamir etmiyi düşünüyorum bunun için yeni vga kablosu ucu aldım fakat. 6 farklı renkli kablonun hangi pinlere lehimleyeceğimi tam olarak bilmiyorum... bu renklerin hangi kabloya lehimlenmesini gerektiğini gösteren bir şema arıyorum... elinde olan varsa gönderebilirmi?

• Hocam bulursanız banada pm atın
  • kendi çizdiğim bir şema umarım faydalı olur...

• S.a!

Samsung 763 Mb monitörümün ucu koptu, bende yeni bir VGA kablo alarak bu kopan uca eklemek istedim, ama iki kablodan çıkan kablo sayısı ve renkleri farklı bu iki kaboluyu birbirine nasıl eklerim? Yardımınız için şimdiden teşekkurler...

Dışarıdan aldığım vga kabloda : Kalın Pembe, Kalın Mavi, Kalın Beyaz,

İnce Beyaz, İnce Siyah, İnce Kırmızı, İnce Yeşil, ve Şasi olamak üzere toplam 8 kablo var

Samsung 763 Mb monitörümün kablosunda:

Kalın mavi ve şasi, Kalın Pembe ve Şasi, Kalın Yeşil Ve Şasi, Kalın Saydam Beyaz Ve Şasi

İnce sarı, İnce Beyaz, İnce Mavi ya da Mor, İnce Siyah, İnce kavuniçi ve en dışında bütün Kabloları anten kablosu gibi örülü halde saran şasi kablosu olmak üzere toplam 10 Kablo bulunmakta (kalın kablolardaki İas,ler,saymadım onalarla +4)

Bu iki kablo uclaını nasıl Bağlamalıyım????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lubof -- 21 Şubat 2013; 0:20:57 >

• monitörden monitöre vga şeması değişiklik gösterir. a model bir monitörde 3. pine mavi girerken b model bir monitörde 3. pine kırmızı girebilir.
    internetde birkaç modelin vga şeması var ama sizinki yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubof

S.a!

Samsung 763 Mb monitörümün ucu koptu, bende yeni bir VGA kablo alarak bu kopan uca eklemek istedim, ama iki kablodan çıkan kablo sayısı ve renkleri farklı bu iki kaboluyu birbirine nasıl eklerim? Yardımınız için şimdiden teşekkurler...

Dışarıdan aldığım vga kabloda : Kalın Pembe, Kalın Mavi, Kalın Beyaz,

İnce Beyaz, İnce Siyah, İnce Kırmızı, İnce Yeşil, ve Şasi olamak üzere toplam 8 kablo var

Samsung 763 Mb monitörümün kablosunda:

Kalın mavi ve şasi, Kalın Pembe ve Şasi, Kalın Yeşil Ve Şasi, Kalın Saydam Beyaz Ve Şasi

İnce sarı, İnce Beyaz, İnce Mavi ya da Mor, İnce Siyah, İnce kavuniçi ve en dışında bütün Kabloları anten kablosu gibi örülü halde saran şasi kablosu olmak üzere toplam 10 Kablo bulunmakta (kalın kablolardaki İas,ler,saymadım onalarla +4)

Bu iki kablo uclaını nasıl Bağlamalıyım????

benim şemada şaşesi olan 3 tane kablo var bu kablolar en kalın kablolar...kırmızı yeşil mavi. sende de3 tane var onları demende fayda var. sanırım kablo monitöre giriyor yoksa iki ucudamı pinli. monitörün içini açarak ölçme aletleriyle teker teker deneyerek yapmaktan başka çözüm yolu yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.