Şimdi Ara

VGA ile 1080p kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cumartesi günü haftalığımı almam ile Yalovada yeni açılan electro world'e gidip acer 21.5" monitör alacağım dönüşü yok artık

ama gelelim sadece vga çıkış var görüntüde bulanıklık falan olur mu
    monitörü gördüm görünütüs pek iyi değildi nedenini native res. olan 1080p çözünürlük kullanmamalarıydı tahminimce 1024x768 idi çözünürlük haliyle bayağı kötüydü

doğal çözünürlüğünde sıkıntı olur mu?

birde 8600M GT li notebook'um ile kullanacağım
    laptop çözünürlüğü olan 1280x800 de kullanmam değil mi 1920x1080e ayarlayabilirim

konuyu buraya açtım daha çok kişiden cevap alayım diye kirlilik olduysa affola

• kullanırsın ama notebook bayılır.
  • oyun oynarım ama çözünürlük takıntım yok 640x480de çöp gibi oynuyorum
    1080p filmleri splash player ile sorunsuz oynatıyor zaten 1080p masaüstünde kasma yapmaz

benim esas sorunum monitörün görüntü kalitesi nasıl ve 1280x800ü mü genişletir yoksa 1080p çözünürlük ayarlayabilir miyim
  • Bu devirde ne vgası, ölü teknolojiye yatırım yapmanın manası ne, artık ekran kartlarında vga çıkış bile yok, 2ms tepki süreli, en azından dvi çıkışlı bir makina almanız yerinde olur.
    Soruna gelince, evet çözünürlüğü notebook' a göre değil, aldığın monitöre göre kullanırsın, onda bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randeas -- 4 Ağustos 2011; 21:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Hayırlı ramazanlar forum ahalisi
    Cumartesi günü haftalığımı almam ile Yalovada yeni açılan electro world'e gidip acer 21.5" monitör alacağım dönüşü yok artık

monitörü gördüm görünütüs pek iyi değildi nedenini native res. olan 1080p çözünürlük kullanmamalarıydı tahminimce 1024x768 idi çözünürlük haliyle bayağı kötüydü

laptop çözünürlüğü olan 1280x800 de kullanmam değil mi 1920x1080e ayarlayabilirim

bende sa 350 24 inc var vga ile baglanıyorum su an için 1080 p ler muthıs hıc bır sorun yok ancak sunu unutma
    hdmi digital ses ve digital görüntü aktarıyor
    dvi digital görüntü
    vga analog görüntü

hani ilerde pc bağlıyacaksan ps3 baglıyacaksan hdmi ve dvi şart

• quote:

Orijinalden alıntı: agresif___

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Hayırlı ramazanlar forum ahalisi

bende sa 350 24 inc var vga ile baglanıyorum su an için 1080 p ler muthıs hıc bır sorun yok ancak sunu unutma
    hdmi digital ses ve digital görüntü aktarıyor
    dvi digital görüntü
    vga analog görüntü

hani ilerde pc bağlıyacaksan ps3 baglıyacaksan hdmi ve dvi şart

çok teşekkür ederim

• hdmi-dvi-vga denedim imzamdaki monitörde,senelerdir fotograf sanatıyla uğraştığımdan ve oyun oynadığımdan dolayı gözlerim hassastır.vga-dvi arasında fark var ama abartı değil,uygun fiyatlıysa vga çıkışlı full hd monitör alınabilir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

hdmi-dvi-vga denedim imzamdaki monitörde,senelerdir fotograf sanatıyla uğraştığımdan ve oyun oynadığımdan dolayı gözlerim hassastır.vga-dvi arasında fark var ama abartı değil,uygun fiyatlıysa vga çıkışlı full hd monitör alınabilir bence

VicariouS Full HD bir monitör almaktan kastın daha net ve yüksek kalitede görüntü almak olduğunu tekrar etmeye gerek var mı acaba ? Uygun fiyatı var diye amacıyla tamamen ters bir görüntü girişinden (VGA) başka esneklik sunamayan bir monitörü şu vakitten sonra alınabilir sınıfından saymak sadece kişinin kendini avutması sınıfındandır. Ben daha önce kullandığım 1680 x 1050 monitörümü DVI kablom olmadığı için mecburen birkaç gün VGA dan bağlamıştım , görüntü berbattı. Görüntüde netlik ve detay arayanlar için bırak full HD yi , 1680 x 1050 çözünürlükte bile tahammül kaldırmaz seviyede. Bu kadar yüksek çözünürlüklü bir monitörü fiyatı uygun diye sadece VGA dan bağlayacaksak yazık değilmi onca piksele ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.nur -- 5 Ağustos 2011; 5:14:46 >

• dvi çıkışlı yüksek çözünürlüklü monitöre maddi gücü yetmeyenler,fiyatını cazip bulanlar için vga çıkışlı alınabilir demeye çalıştım.ama bu devirde dvi'siz monitör üretilmesi gerçekten enteresan bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.