Şimdi Ara

VGA dan Composite TV bağlantısı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u tüpü TV ye bağlamak için yardımınızı bekliyorum lütfen esirgemeyin bilgilerinizi...
    İşletim sistemi Vista ultimate 64 bit .. VGA çıkış ve HDMI çıkış mevcut. Svideo çıkışı yok ne yazıkki Eski laptopda vardı...

HDMI to Composite aparat aldım yurt dışından beceremedim (Kabloda sahte olabilir)
    Ben de buradaki bir elektronikçiden VGA dan S-Video ve Composite sinyale çeviren bir aparat aldım. Bu aparat sağlam çünkü Minton marka Divx playerin VGA çıkışına bağladım TV ye S-video sinyali verdi Divx playerde sinyal olarak s-video ve PAL seçili gayet de güzel görüntü verdi yani alet sağlam...
    Bu aparatı Laptop un VGA çıkışına bağladığımda ve Fn+F3 tuşuna bastığımda yeni analog ekranı tespit ediyor. Fakat TV de atlamalı karışık bir görüntü geliyor. Ekran kartı ayarlarının analog ekran özelliklerin özel çözünürlük kısmına geliyorum (VGA adaptöründen sonra bu menü çıktı) Temel ayar kısmında dikey yatay piksel sayıları GDI tazeleme sayısı piksel başına bit sayısı değerlerini isteyen bir kutular geliyor. Ayrıca atlamalı tarama diyede bir check box var. buralara 720 x 576 yazdım GDI 50 bit kısmına da 32 yazdım.. Ayrıca gelişmiş seçeneklerde birçok bir şey ler var. Beceremedim yani Bir ara siyah beyaz görüntü geldi ama pencere değişince o da kayboldu bir daha da getirtemedim.
    S-video ve pal sinyal için bu ayarlar ne olmalıdır Tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum....

• yaw tüplü tv den istediğini alamazsın bilmiyorum daha önce hiç bağladınmı görüntü berbat olur 37 ekranda hele hiç bişeye benzemiyor 72 ekrana bağlamıştım en fazla 1024*768 gösterir tek zaten farklı çözünürlüklere izin vermiyor zaten ve yazıları okuyamazsın ... büyüteçi kullanman gerekir görüntü alamaman ilginç takıp yeniden başlatınca açılmıyormu en iyisi lcd tv ye felan bağlamak tüplü sana avantaj sağlamaz filmlerde fena değil ama oyunlar güzel oluyor laptop un vgası nedir ati nvıdıa intel

• 9600m GS ekran kartı var. Bende zaten öncedende kullandım Svideo çıkış olanlardan Media center için kullanıcam. Flim yani.. Hatta masa üstü Ati o da başka tv yede bağlı yattığım yerden internetten indirdiğim flimleire bakıyorum girder kumanda ile
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.