Şimdi Ara

🔥VF Pay Freezone + Perdigital + Iyzico kombosu🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
9
Favori
4.282
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplaşın beyler son dönemin en efsane kombosu bence.

Öncelikle Vodafone Pay kullanıcısı ve Vodafone Freezone'lu olmanız lazım. Değilseniz "Freezone hat tanımlama" diye aratın ve formu doldurup Freezonelu olun. Yeğen/çocuk kullanılabilir denek olarak.

VF Pay'den Perdigital kampanyasına katılın, 1000/500 iade yapıyor. Harcamanın ertesi günü yatıyor.

Perdigital'e üye olun, TC'yi doğrulayın ve 1000 liralık bakiye yükleyin. Sizden 1030 lira çekecek.

Daha sonra Hediyen Kart satın alın 1000 liralık. Ödemeyi yaparken Iyzico sekmesine geçin.

Öncesinde Iyzico mobil uygulamasına girip yüzde 25 genel iade kampanyasına katılıyoruz. Vodafone Pay kartımızı da Iyzico'ya tanımlıyoruz ki ödemeyi yaparken bir de yüzde 10 iade kampanyasından faydalanalım.

Ödemeyi Vodafone Pay kartımızla yapıyoruz ve 1000 liralık Hediyen Kart kodu geliyor. Hediyen Kart'tan isteğinize göre Hepsiburada/CarrefourSA/A101 ve Migros gibi yerlerde geçen kod alabilirsiniz.

HB'deki kod sadece Hepsiburada satıcısında geçerli. A101/Migros'ta kullanmak istediğinizde 500 liralık kod 525 liraya geliyor, kalan 25 lirayı kartla falan yükleme imkanı olmadığı için en mantıklı seçenek bence CarrefourSA'da kullanmak.

CarrefourSA kodunu kişiselleştirmeniz lazım. Bunun için de "carrefoursa kurumsal kart kişiselleştirme" diye aratın ve işlemleri takip edin.

İndirimli olarak market siparişinizi verin.

Son tahlilde ne yapmış olduk?

1030 liralık kod alışverişi yaptık. 257 lirası Iyzico'dan iade geldi. 500 lirası Vodafone Pay Perdigital kampanyasından gelecek. 750 lira kafadan cepte.

Normalde birleşmeyeceği yönünde bir ibare yok, gelirse yüzde 10 da Vodafone Pay'in genel iade kampanyasından gelir. Birleşirse 1000 liralık Hediyen Kart kodunu 1030 lira ödeyip almış ve tüm iadelerin ardından 173 lira gibi bir rakama mal etmiş oluyoruz.

Bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehiamico -- 20 Mayıs 2025; 0:8:27 >

• başarılı ölücülük hocam sana puanım 10 üzerinden 10

iyzico ilk alışveriş de dahil edilip üzerine 300 lira alabiliriz yani bin liralık carrefoursa kodunu alıp toplamda 1300 tl iade alabiliriz yani totalde 1000 tllık kodu alıp ustune para alabılırız sistem buna müsait gözüküyor.

• Denediniz mi? Bahsettiğiniz iyzico kampanyasının geçerli mağazalar bölümünde perdigital gözükmüyor.

iyzico.com
    Bayram Alışverişini iyzico ile Öde, İndirim Kazan! - iyzico
    https://www.iyzico.com/kendim-icin/2025-bayram-kampanyasi
  • icolie kullanıcısına yanıt
    🔥VF Pay Freezone + Perdigital + Iyzico kombosu🔥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı ölücülük hocam sana puanım 10 üzerinden 10

iyzico ilk alışveriş de dahil edilip üzerine 300 lira alabiliriz yani bin liralık carrefoursa kodunu alıp toplamda 1300 tl iade alabiliriz yani totalde 1000 tllık kodu alıp ustune para alabılırız sistem buna müsait gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred phillips sons -- 20 Mayıs 2025; 1:12:21 >
  • 🔥VF Pay Freezone + Perdigital + Iyzico kombosu🔥

Bu kısmı nasıl aştınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olmadı ya,iyzico sekmesine geçmeden aldı hemen hediyenkartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Mayıs 2025; 6:34:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehiamico kullanıcısına yanıt
    Perdigital harcamasinda kesin oluyor mu yoksa belirli mağazalar için mi geçerli yüzde 25 bayram kampanyası? Ve kazanılan bakiye çekilebilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paribu Cineverse 400 CGV
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyen var mı? birde 625 TL yükletiyor en fazla 1000 TL nasıl yüklüyorsunuz.

• Perdigital de iyzico aracılığıyla vpay kartla ödeme yapınca iade geliyor mu deneyen oldu mu?

• Ödemeyi yaparken iyzico sekmesi çıkmıyor ve iyzico kampanyası içinde perdigital yer almiyor

• İyzico perdigital ödemesine anında yüzde 25 iade geldi.

• Cifaretto kullanıcısına yanıt

yaptım anında geldi hocam.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    İyzico sekmesi nerde ki sayfada,bende niye çıkmadı

• Vodafone freezone a vodofone harici üye olunmuyor sanırım bunu asabileceğimiz bir yön varmı

Burayı nasıl aştın hocam

• çaylaq kullanıcısına yanıt

aşamadım yeni hesap açtım onunla yaptım hocam.

Yeni perdigal mı açtın

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

perdigitalde en sağda iyizico ile öde seçenegı var hocam

Mobil sürümde var mıydı..ben görmedim çünkü,neyse sağlık olsun ne yapalım..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.