Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
250.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga bizim memlekette her veterinerin altında araba ev ne ararsan var.Aileden sende veteriner ol istiyorsan dediler.Geçen yaz gelen veterinerleri inceledim tam yazacaktım geçen tercih, İneği doğurma sahnesini görünce hoyt bu ne len diyip caydım :D aga o kol nasıl girer ineğin içine yav :D Ama 2 3 iğne vurup 70 80 kağıt alıyorlar.İneği doğurabilecek olanlar seçsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Aynen ben de rahat gibiyim. Tüm notlarım 50-90 arası ama sınıf ortalamasına göre çok yukarlardayım.

Anatomiden 51 aldım, finalden de en düşük 50 almam lazım (geçme notu 50 zaten)

Ama biyofizik diye bir illet ders var ondna 30 aldım, seneye tekrar alacam muhtemelen

Anatomim 61 aynen sınıfın üstünde kaldı benim notta baya öbürleri 50-60 arası biyofizik yani bizdeki medikal fizikte asıl patlamayı yaparak 78 aldım bölümde 2. not mu ne :D

Çok özeniyorum size ya benimde sınavım 2 sene sonra acaba girebilcekmiyim

Girersin girersin istemek yeter hangi üniversite istiyorsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen ben de rahat gibiyim. Tüm notlarım 50-90 arası ama sınıf ortalamasına göre çok yukarlardayım.

Anatomiden 51 aldım, finalden de en düşük 50 almam lazım (geçme notu 50 zaten)

Ama biyofizik diye bir illet ders var ondna 30 aldım, seneye tekrar alacam muhtemelen

Anatomim 61 aynen sınıfın üstünde kaldı benim notta baya öbürleri 50-60 arası biyofizik yani bizdeki medikal fizikte asıl patlamayı yaparak 78 aldım bölümde 2. not mu ne :D

Çok özeniyorum size ya benimde sınavım 2 sene sonra acaba girebilcekmiyim

Girersin girersin istemek yeter hangi üniversite istiyorsun...

Ya aslında Ankara üniversitesini istiyorum hem daha iyi diyorlar ama ben ankarayı sevmiyorum aslına bakılırsa istanbulda okumak istiyorum kocaelide oturuyorum ama istanbul en büyük sevdam benim oyüzden istanbul üniversitesini istiyorum

• Aynı sorularla ben de boğuştum.

İstanbulda yaşadığım için ilk iş İÜyü araştırmak oldu tabi, kampüsü avcılarda ve bana kalırsa çok kötüydü. Eğitiminin de ankara ve bursaya oranla daha aşağılarda olduğu söylendi. İstanbul en büyük sevdan olmasın, sadece gezmeye eğlenmeye git derim. Okumak tam bir çile, o trafik, hayat pahalılığı, pis insanları seni bezdirir.

Ankarada yaşamak istemediğim için ankara üniyi de baştan elemiştim.

Geriye tek tercih bursa kaldı, şehir zaten çok gelişmiş ve modern. Üniversite de söylenenlerin aksine gayet iyi bence, çok büyük bir kampüsü var.
    Veteriner Fakültesinin de yeni binası var, ve hemen yanında hayvan hastanesi var. Neredeyse 3 aydır okuldayım hiç şikayetim olmadı, eğitimi de gayet iyi. Herkes işini ciddiye alıyor ve en iyisini yapmaya çalışıyor. Eğitim dili de 30% ingilizce, sanırım türkiyedeki tek ingilizce eğitim. Bu sene gerçi sadece genetic dersi ingilizce ama seneye çoğu dersi ingilizce yapacaklarmış. Tabi bu iş biraz zaman alıyor.

• quote:

Aynı sorularla ben de boğuştum.

İstanbulda yaşadığım için ilk iş İÜyü araştırmak oldu tabi, kampüsü avcılarda ve bana kalırsa çok kötüydü. Eğitiminin de ankara ve bursaya oranla daha aşağılarda olduğu söylendi. İstanbul en büyük sevdan olmasın, sadece gezmeye eğlenmeye git derim. Okumak tam bir çile, o trafik, hayat pahalılığı, pis insanları seni bezdirir.

Geriye tek tercih bursa kaldı, şehir zaten çok gelişmiş ve modern. Üniversite de söylenenlerin aksine gayet iyi bence, çok büyük bir kampüsü var.
    Veteriner Fakültesinin de yeni binası var, ve hemen yanında hayvan hastanesi var. Neredeyse 3 aydır okuldayım hiç şikayetim olmadı, eğitimi de gayet iyi. Herkes işini ciddiye alıyor ve en iyisini yapmaya çalışıyor. Eğitim dili de 30% ingilizce, sanırım türkiyedeki tek ingilizce eğitim. Bu sene gerçi sadece genetic dersi ingilizce ama seneye çoğu dersi ingilizce yapacaklarmış. Tabi bu iş biraz zaman alıyor.

Evet istanbul konusunda haklısın sanırım bursayı hiç düşünmemiştim araştırayım güzel geldi ama bursa mı ankaramı dersen ankarayı isterim sanırım acili felan var diyorlar ama bursayıda arraştırıcam istanbulu sildim kafamdan

• quote:

quote:

Evet istanbul konusunda haklısın sanırım bursayı hiç düşünmemiştim araştırayım güzel geldi ama bursa mı ankaramı dersen ankarayı isterim sanırım acili felan var diyorlar ama bursayıda arraştırıcam istanbulu sildim kafamdan

Avcılar gayet güzel özelliklede veteriner fakültesi gayet iyi olanaklara sahiptir onu belirteyim anfiler daha geçen sene yapıldı okulun girişi bile harika arkadaş hangi fakülteyi gezmişte çok kötü diyor anlamlandıramadım doğrusu ben şahsen bölüme 3. olarak girdim ve tercihimden dolayı memnunum üniversitenin %50'si eğitimse %50'si etikettir istanbul üniversitesinin etiketi tartışılmaz. Bununyanında ben ankara, ist, uludağ arasında tercih yapacağımda veteriner hekim tanıdıklarımla görüştüm ve bursa iyidir güzeldir ama puanın yetiyorsa istanbuldan şaşma cevabını aldım.

İstanbul üniversitesi bu kadar kafandan kolay silinmemeli bence benim sana önerim veteriner hekim forumlarından danışman iki kampüsü de gidip görmen olacaktır...

• quote:

quote:

quote:

Avcılar gayet güzel özelliklede veteriner fakültesi gayet iyi olanaklara sahiptir onu belirteyim anfiler daha geçen sene yapıldı okulun girişi bile harika arkadaş hangi fakülteyi gezmişte çok kötü diyor anlamlandıramadım doğrusu ben şahsen bölüme 3. olarak girdim ve tercihimden dolayı memnunum üniversitenin %50'si eğitimse %50'si etikettir istanbul üniversitesinin etiketi tartışılmaz. Bununyanında ben ankara, ist, uludağ arasında tercih yapacağımda veteriner hekim tanıdıklarımla görüştüm ve bursa iyidir güzeldir ama puanın yetiyorsa istanbuldan şaşma cevabını aldım.

İstanbul üniversitesi bu kadar kafandan kolay silinmemeli bence benim sana önerim veteriner hekim forumlarından danışman iki kampüsü de gidip görmen olacaktır...

Anlaşılan fakülteleri teker teker gezip görüşmem gerekecek ama gezerim ben en iyisi olana karar vermem için gerekli sanırım

• Bursada okuyan arkadaşlar bende uludağ veterinerlik istiyorum ama ankara ve istanbul için de güzel diyorlar karar veremiyorum ben bursda oturuyorum kampüs ortamı falan biliyorum ama yinede okuyanlar bilgi verirse sevinirim
  • bende Bursa diyenlerdenim ismimi gördüm konu başında sağol peterpetrelli öss maratonu malum forum morum hak getire şifreyi unutmuşum zaten kendimi gaza getire getire hal oldum fazla hevesliyim hazırlık okumadan direkt okula başlamak istiyorum tabi girersek okul nasıl sınıflar nasıl lise gibi bina değildir inşallah beklediğin kadar güzel değilse her an hedefimi değiştirebilirim birde hazırlık okuyanlar memnun muymuş okursak bir faydasını görürmüyüz bölümü okurken

• Üstte de yazdım sana katacağı şey kendine bağlı. Ama bence vakit kaybı, zaten 5 yılda bitiren çok az var minimum 6 diyorlar. 7.5 yıldır okuyanla tanıştım en son

O yüzden 1 sene de olsa kayıptır bence. Sınıflara gelince, lise gibi mi derken bizim fakültede amfi yok. Orta büyüklükte sınıflar var dersine göre giriyorsun. Zaten lab veya uygulama salonunda da ders işleniyor o yüzden sıkıcı değil.
  • Üniversitenin adı etikettir denmiş ama ama şöylede birşey var sizce bir iş için başvurdunuz biri uludağdan biri istanbul üni.den ....yani istanbul üniversitesi mezunu mu işe alıncak? Ben çok kararsızım okulun etiketi önemli ama uludağında eğitimi çok iyi deniliyor...
  • Bence bizim meslekte okulun etiketi o kadar da önemli değil. Kaldı ki bu piyasanın içindeki herkes bilir uludağ-istanbul-ankara revaçtadır.
  • Artık insanlara şu mesleği beğendirmeye çalışmaktan yoruldum yahu.Kime veteriner olmak istiyorum dediysem burun kıvırdı. Ame pes etmiyorum, seneye İstanbul veya Uludağ'dan birine geliyorum umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Artık insanlara şu mesleği beğendirmeye çalışmaktan yoruldum yahu.Kime veteriner olmak istiyorum dediysem burun kıvırdı. Ame pes etmiyorum, seneye İstanbul veya Uludağ'dan birine geliyorum umarım

Uludağa bekleriz dostum
  • quote:

Bence bizim meslekte okulun etiketi o kadar da önemli değil. Kaldı ki bu piyasanın içindeki herkes bilir uludağ-istanbul-ankara revaçtadır.

Bende böyle düşünüyorum ama veterinerler puanın tutuyorsa ist seç diyor hep...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

Bence bizim meslekte okulun etiketi o kadar da önemli değil. Kaldı ki bu piyasanın içindeki herkes bilir uludağ-istanbul-ankara revaçtadır.

Ben istanbul üniversitesindenim istanbulu seç derim bende veterinerlerle konuştum onlarda bana aynen puanın tutoyorsa istanbulu seçmemi söyledi etiket önemlidir tamam bir mühendislik kadar değil ama etiketin yine önemi vardır ve istanbul üniversitesi bunu sana fazlasıyla verir...

Eğitim konusunda ise bu okulların birbirinden üstün olduğunu düşünmem direk söyliyemem senin okuldan alacağın tamamen sana bağlı ben 3 aydır okuldayım ama klinikte dikişte attım kanda aldım anatomide ölen bir atın otopsisine de girdim. Tabi bunlar benim mesleği sevmemden ve girişkenliğimden oldu. Yoksa ahırda bir atı kaybettiğimizin bile haberinde olmayanlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tri_nitro_toluen -- 10 Aralık 2011; 17:16:30 >

• quote:

quote:

quote:

Ben istanbul üniversitesindenim istanbulu seç derim bende veterinerlerle konuştum onlarda bana aynen puanın tutoyorsa istanbulu seçmemi söyledi etiket önemlidir tamam bir mühendislik kadar değil ama etiketin yine önemi vardır ve istanbul üniversitesi bunu sana fazlasıyla verir...

Eğitim konusunda ise bu okulların birbirinden üstün olduğunu düşünmem direk söyliyemem senin okuldan alacağın tamamen sana bağlı ben 3 aydır okuldayım ama klinikte dikişte attım kanda aldım anatomide ölen bir atın otopsisine de girdim. Tabi bunlar benim mesleği sevmemden ve girişkenliğimden oldu. Yoksa ahırda bir atı kaybettiğimizin bile haberinde olmayanlar var...

işte benim istediğim de tam böyle birşey mesleğimle ilgili her türlü imkandan yararlanabilmek adam gibi okumak için tercih yapma istiyorum eğlence için istanbula gelmek istemiyorum gerçekten eğer bursadan oraya geleceksem 5 yıl boyunca herşeyi adam gibi öğrenmeliyim...bunun yanında uludağında çok iyi olduğunu biliyorum ama genelde tüm bilimsel araştırmalar iü de oluyor.Kampüs ortamındansa benim için eğitimi birinci planda.mesela sizin klinikte durabilmeniz falan çok iyi imkanlar bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

işte benim istediğim de tam böyle birşey mesleğimle ilgili her türlü imkandan yararlanabilmek adam gibi okumak için tercih yapma istiyorum eğlence için istanbula gelmek istemiyorum gerçekten eğer bursadan oraya geleceksem 5 yıl boyunca herşeyi adam gibi öğrenmeliyim...bunun yanında uludağında çok iyi olduğunu biliyorum ama genelde tüm bilimsel araştırmalar iü de oluyor.Kampüs ortamındansa benim için eğitimi birinci planda.mesela sizin klinikte durabilmeniz falan çok iyi imkanlar bence

İstanbulda böyle imkanlar var bunun yanında hangi üniversitede kliniğe gidersen sana iş verirler hocalar bizden hevesli bir öğrenci kliniğe yardım için geldiğinde hocalar hemen yardımcı olacaktır.. He 1.sınıfta yapacağın %90 pislik temizlemektir fakat her şeye bir yerden başlayacaksın...

• quote:

Üstte de yazdım sana katacağı şey kendine bağlı. Ama bence vakit kaybı, zaten 5 yılda bitiren çok az var minimum 6 diyorlar. 7.5 yıldır okuyanla tanıştım en son

O yüzden 1 sene de olsa kayıptır bence. Sınıflara gelince, lise gibi mi derken bizim fakültede amfi yok. Orta büyüklükte sınıflar var dersine göre giriyorsun. Zaten lab veya uygulama salonunda da ders işleniyor o yüzden sıkıcı değil.

peki teşekkür ediyorum :D bende hazırlık için öyle düşünüyorum bakalım bir gireyim de

• konu uplansın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.