Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Danışman onayı okul başladığında oluyor sorun yok yani merak etme bizde de daha onaylanmadı. Danışman hocanın ismi ne bu arada ? Evet doldurduysan sorun yok şimdiden Anatomiden başarılar diliyorum Özcan hoca bu adı unutma dersinize girerse rahat olabilirsin merak etme
  • Bende ders seçimini tamamladım.Ders programmı baya yoğun oldu.Secmeli olarak biraz rahatlatmak için müzik seçtim.Ek olarak bu sene bide psikoloji dersi var onu tam olarak bilmiyorum , büyük ihtimalle ingilizce anlatılan ders sayısını arttırmak için yaptılar.Herkese başarılar sene içinde tecrübelerimizi paylaşırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentorpalmastro

Bende ders seçimini tamamladım.Ders programmı baya yoğun oldu.Secmeli olarak biraz rahatlatmak için müzik seçtim.Ek olarak bu sene bide psikoloji dersi var onu tam olarak bilmiyorum , büyük ihtimalle ingilizce anlatılan ders sayısını arttırmak için yaptılar.Herkese başarılar sene içinde tecrübelerimizi paylaşırız

O ders fizyoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: bambaleey

bu pazartesi istanbul uni başlıyorda benim anlamadığım bir baç bişey var ingilizce sınavı var sanırım beyazıtın oralardakiyabancı diller bölümünde birde sabah avcılarda 10 gibi tanıdım mı konferansmı ne varmış bunlara katılı yapılmalımı ne işe yarar direk sadece sınavamı gidek bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Sabah 10'daki oryantasyon programına katılın. Bittikten sonra Beyazıt'a geçersiniz.

İlk gün amfide tanıtım yapılır, dekan konuşur, veteriner hekimlik ve fakülte hakkında sunum yapılır. Katılın yani.

İkinci gün de okulu şöyle bir turlatırlar (bize öyle yaptılar en azından).

• quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

Bende ders seçimini tamamladım.Ders programmı baya yoğun oldu.Secmeli olarak biraz rahatlatmak için müzik seçtim.Ek olarak bu sene bide psikoloji dersi var onu tam olarak bilmiyorum , büyük ihtimalle ingilizce anlatılan ders sayısını arttırmak için yaptılar.Herkese başarılar sene içinde tecrübelerimizi paylaşırız

O ders fizyoloji

Haklısın hocam şimdi dikkat ettim dediğin doğru ingilizce yazınca Physiology ile psychology yazımı çok benziyor karıştırmisim sağolasın

• Okulu başlayan arkadaşlara başarılar istediğiniz gibi bir yıl olur umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b.sen

quote:

O ders fizyoloji

Haklısın hocam şimdi dikkat ettim dediğin doğru ingilizce yazınca Physiology ile psychology yazımı çok benziyor karıştırmisim sağolasın

Ne demek.Aynı hatayı bende yapmıştım cidden benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

quote:

Orijinalden alıntı: bambaleey

bu pazartesi istanbul uni başlıyorda benim anlamadığım bir baç bişey var ingilizce sınavı var sanırım beyazıtın oralardakiyabancı diller bölümünde birde sabah avcılarda 10 gibi tanıdım mı konferansmı ne varmış bunlara katılı yapılmalımı ne işe yarar direk sadece sınavamı gidek bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Sabah 10'daki oryantasyon programına katılın. Bittikten sonra Beyazıt'a geçersiniz.

İlk gün amfide tanıtım yapılır, dekan konuşur, veteriner hekimlik ve fakülte hakkında sunum yapılır. Katılın yani.

İkinci gün de okulu şöyle bir turlatırlar (bize öyle yaptılar en azından).

İlk hafta derse başlarlar mı?

• hallos kullanıcısına yanıt
    Çarşamba başlamıştı diye hatırlıyorum. Genelde hocalar gelip kendini ve dersi tanıtır.
  • danışman hocam Özgecan hoca
  • mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı sınıfsınız acaba? Ben bu sene kazandım ve ders seçimleri otomatik olarak yapılmış gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMakyol -- 10 Eylül 2015; 17:14:00 >
  • vetrfaruk V kullanıcısına yanıt
    Genetik hocası okulun en genç doçent hocasıdır sevindim senin adına
  • Bu sadece duyuru yan tarafta öğrenim bilgilerinden ders alma kısmı var.Burda dediği 3 kredilik seçmeli ders alman lazim fakat seçmeli derslerden bazıları 3 kredi degil bu durumda 1 tane 1kredilik 1 tane 2 kredilik ders alman gerektiği.Siz daha hazırlık atlama sınavına girmediğiniz için ders seçimi gözükmüyor olabilir.Zaten fakülte 28 eylülde başlıyor hazırlık ise yanlış hatırlamıyorsam 5 ekimde, bundan dolayı sizinkiler Otomatik olarak seçilir.Bazı seçmeli derslerin kontenjanı suan dolmuş bile dolmuş durumda en son sizi boş olan derslere yazarlar.

• mentorpalmastro kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim. Bir de ingilizce hazırlık başlığında size bir soru sormuştum, ona bakarsanız memnun olurum.
  • medikal fizik ve kimya derslerinde tam olarak ne işleniyor kısaca bahsedebilir misin??
  • Abi benim ders kaydim onaylanmamis bi sikinti cikar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vetrfaruk

medikal fizik ve kimya derslerinde tam olarak ne işleniyor kısaca bahsedebilir misin??

Dostum fakültelere göre medikal fizik değişiyor bizim fakültede fiziğin f sine girilmedi vücut işleyişi olsun NA-K pompa sistemi olsun bu tarz şeyler işleniyor ama bazı fakülteler örnek vericek olursam bir atı şu şekilde kaldırırsak şeklinde fiziğe giriyorlar. Medikal biyoloji ise lise biyolojisinin devamı niteliğinde organeller vs işleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan0761

Abi benim ders kaydim onaylanmamis bi sikinti cikar mi?

Sıkıntı yok dostum merak etme benimkilerde onaylanmadı daha 28 eylülden sonra hocalar ders kayıtlarını onaylamaya başlarlar yani okul başlamasını beklemen yeterli :)
  • Abilerim size birşey danışmak istiyorum.ben kan ile ilgili bir sürü cümle duyunca içimde sanki içimdeki kanlar çekilmiş gibi hissediyorum bi tuhaf oluyorum kan görsem bayılmam ama niye tuhaf şekilde rahatsız olduğumu çözemedim.sizce bu sorunu aşabilir miyim? (kırbanda hayvan kesilirken parçalanırken bakarım bakmasına da kanın ile ilgili cümleler beni baya rahatsız ediyor.psikolojik bir sorun olarak görüyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışacağından eminim dostum fizyolojide kan kan kan duya duya zaten bi yerden sonra duymamaya başlıcaksın merak etme
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.