Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

Valla sınav gerçekten çok kolaydı ama kalan da oldu yani. Biraz İngilizcen varsa geçersin. Muafiyet sınavı geçme notu 60'tı diye hatırlıyorum. 25 soru testti zaten. Sene içinde uğraşamam diyorsan, gir geç.

ben seneye dusunuyorum yas 20 sonu 21 olucka yani ing muafdan gecemessek bir sene uzarmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catlady6

Gerçekten öyle. Hayvanları sadece ticaret aracı olarak gören, ilgisiz alakasız meslek sahibi olarak nitelendirdiklerimiz ortada gezinmeye başlıyorlar. Bir de şu algı var ki her şeyi parasal olarak düşünüp sadece mühendislik alanlarında veya tip/ diyetetik gibi alanlarda çok kazanabilirimi hesaplayan insanlar yüzünden gerçekten insanların ilgi duyduğu mesleklerden uzaklaştırıyorlar. Para her türlü kazanılır. Önemli olan mesleğine duyulan merak,sevgi ve verilen emektir.

veterinerlik parasi icin yazamlar bol aynen haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: PartizanMLKM

Valla sınav gerçekten çok kolaydı ama kalan da oldu yani. Biraz İngilizcen varsa geçersin. Muafiyet sınavı geçme notu 60'tı diye hatırlıyorum. 25 soru testti zaten. Sene içinde uğraşamam diyorsan, gir geç.

ben seneye dusunuyorum yas 20 sonu 21 olucka yani ing muafdan gecemessek bir sene uzarmi

İstanbul Üniversitesi için konuşuyorum, bizde hazırlık yok zaten. Üstte yapmıştım açıklamayı. İlk sene görülen İngilizce dersinin muafiyet sınavından bahsediyorum.
  • hallos kullanıcısına yanıt
    Eğer girer ve başarılı olursak ingilizce dersi almıcaz.Eğer girmez ya da girdiğimiz halde başarısız olursak haftada 2 saat geçmek zorunda kalıcağımız ingilizce derleri bizi bekliyor olucak[:o
  • istanbul üniversitesi veterinerlik fakültesi kaydıma gittiğimde bana 5 yıllık müfredatı verdiler.Derslerin bulunduğu tabloda D,U,L yazıyor bunların anlamları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TKehribar

Eğer girer ve başarılı olursak ingilizce dersi almıcaz.Eğer girmez ya da girdiğimiz halde başarısız olursak haftada 2 saat geçmek zorunda kalıcağımız ingilizce derleri bizi bekliyor olucak[:o

Bu haftalık 2 saat eğitime hoca giriyor mu yoksa sadece sınavına mı gireceğiz?

• İngilizce dersi yok dostlar. Sınavı geçerseniz, sene içinde İngilizce sınavlarına girmezsiniz ve harf notunuz M (muaf) olur. İnteraktif eğitim olarak var İngilizce eğer sınavı geçemezseniz. İnternet üzerinden notları alırsınız, İnkılap ve Türk Dili gibi.

Ders programına bakın buradan
  • Arkadaşlar merhaba hemen hemen sohbetin tamamını okudum hepinize teşekkür etmek isterim yaşım 33 ve 14 yıllık kamu çalışanıyım vardiyalı sistemde gece bekçiliği yapıyorum gündüzlerim boş. Shçek mezunuyum(Çocuk Esirgeme) kamuda çalışmaya başlayacağım kesin olduğu için liseye hiç gitmemiştim daha sonrada hayata atılınca okumak içimde kaldı ve hep eğitime devam etmek isteğimi erteledim bu yaşıma kadar. Bir senedir bu hayalimi gerçekleştirmek için açık liseye yazıldım güzelde gidiyor.Ankara üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde okumayı istiyorum başka şehirde okuma ihtimalim yok. Nasise 2016 da liseden mezunum ve 2016 Ygs ye gireceğim 1 senedir 6, 7, 8 sınıf matematiği müfradat kitaplarındaki konulara sadık kalarak ve youtubedanda ders dinleyerek lise seviyesine getirdim ve yaz dönemi sınavlarında 2 aylık peryotta lise mat-1 ve lise mat-2 fizik 1 fizik 2 derslerini güzel sonuçlarla verdim.şimdiden ygs ve lys matematik çalışmaya başladım ama daha açık liseden mezun olmak için mecburi dört dersim var ve kredi tamamlamak için seçmeliler. Açıklise2016-2017 eğitim yılında gene kasacağım önümde zor dersler var amacım liseyi bitirirken ygs lys yede çalışmak mat;3, 4, 5, 6, 7, 8 fizik;3, 4, 5, 6, 7, 8 kimya;1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 (1, 2 mecburi ) biyoloji:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8,(1, 2mecburi) bu sene çalışacağım dersler. Mf-3 80k için siz neleri tavsiye ederdiniz. Hangi derse ağırlık vermeliyim şimdiden bu sayfada yorum yazan herkeze teşekkür ederim, geçmiş tüm yorumlarda dahil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeyvek kullanıcısına yanıt
    YGS fen, matematiği mümkün olduğunca yüksek tutmak lazım. LYS'de de biyoloji ve kimyaya ağırlık vermek gerekiyor. Diğer bölümlerde de bir şeyler yapmak lazım tabi, ama ağırlık buralar.
  • Zeyvek kullanıcısına yanıt
    Au Vet son sınıf öğrencisi olarak başarılar diliyorum seneye aramıza bekliyorum İnsaAllah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PartizanMLKM kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler

• İnşallah hocam birkaç sorum olacaktı odtüde memurum ayda 12 adet gece nöbetim var 2 gün de haftasonu gündüz nöbetim olur ortalama. Gece nöbeti başlangıç 17:30 - 08:00 arası haftasona denk gelen gece nöbetleri 16:00 - 08:00 arası, gündüz nöbetide(sadece haftasonlarını ve resmi tatil günlerini kapsıyor) 08:00 - 16:00 arası. Şimdi derslerin sabah başlangıç saati sabah erken çıkış saatininde memur gibi akşam olduğunun farkındayım ama ayda 10 veya 12 gece nöbetim oluyor bunuda göz önünde tutarak zorluğu dışında sıkıntı yaşarmıyım dersler sabah kaçta başlar, kaçta biter işyerinden tek otobüsle (odtü-keçiören hattı) ulaşımı sağlama imkanım var diye biliyorum tavsiyelerin varmı teşekkürler.

• Devam sıkıntısı yasayabileceginiz dersler var, bu sorunu kelle sayısını tutturmakla asiyoruz biz, işini bilene isterse 15 nöbet olsun problem değil,
    Ulaşımi dediginiz gibi yapabilirsiniz,tavsiyem kendi aracınızla gelmeniz zira trafik malum.
    sabah ilk saatlere geç kalmak sıkıntı olmuyor anlayış gosteriyorlar
    Turkiyedeki diğer Vet faklara kıyasla arada uçurum olduğunu rahatlıkla soyleyebilirim, çok sevip çok soveceginiz bir yer au vetfak.
    Bunun dışında açıköğretim tekniker teknisyenligide popüler sartlariniz uymazsa onuda tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan0761 kullanıcısına yanıt
    Makü veteriner fakültesi 3. sınıf öğrencisi olarak öncelikle hoşgeldin diyorum :) ilk sene anatomi inan bana zorlayacaktır ama çalışmayla kesinlikle başarırsın yeter ki son güne bırakayım deme tekrar hoşgeldin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Makü veteriner fakültesi 3. sınıf öğrencisi olarak öncelikle hoşgeldin diyorum :) ilk sene anatomi inan bana zorlayacaktır ama çalışmayla kesinlikle başarırsın yeter ki son güne bırakayım deme tekrar hoşgeldin :)

Tesekkur ederim anatominin ustesinden gelmeye calisacam

• Konu yıllarca sürmüş bende birşeyler yazayım dedim

Bende bu yıl seçtim bu bölümü tanıdığımız bir veteriner hekimle konuştum harbiyede kliniği vardı okulları sordum çalışma alanlarını vs..
    Kendisi İstanbul üni mezunuymuş ve anladığım kadarıyla piyasa öğrenmek istiyorsan istanbulda kal dedi piyasa dediğim klinik pet için malum türkiyenin en bol pet beslendiği şehir burası ve burada piyasa öğrenmen staj yapman tanınmam çevre yapmanda bir okadar önemli her üniversitenin kendine özgü artıları vardır bende İstanbulda okumanın artılarından biraz bahsedeyim dedim kazanan herkese şimdiden başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

quote:

Orijinalden alıntı: JrMakyol

Birinci sınıfta seçmeli ders sayısı 1 adet mi? Ben Mesleki İngilizce'yi seçmek isterim fakat, dendiği kadar çok yoğun mu Veteriner Fakültesi?
    Sabah 8'de gidilip akşam 5te geliniyorumuş ve sınav haftası diye bir şey olmuyormuş. Bu dediklerimi doğrular mısın?

Her dönem 1 adet seçmeli ders oluyor.Söylenilenler doğru haftada 1 gün öğlene kadar ders olur diğer günler 8.45 de başlayıp 17.15 de bitiyor bazen blok yapıp 15.15 gibi bitirebiliyorlar.Vizelerde sınav haftası olmuyor diğer bölümlerde 1 haftada sınavlar bitiyor ve o hafta ders olmuyor sadece sınava girip gidiyorlar.Bizde sınavlar 2 veya 3 haftaya yayılıyor ve normal dersler devam ediyor.Misal saat 11 de sınav varsa ilk 2 saat ders işleyip sınav girip tekrar derse devam ediliyor.Şimdi daha da zor olucak daha fazla ders ingilizce olarak işleniyor.Bildiğim kadarıyla genetic dışında fizyoloji 1 i de ingilizce göreceksiniz bu dönem daha da fazla olabilir.

Hocam ingilizce dersler nasıldı bu sene bu konuda biraz aydınlatabilir misiniz

• selçuk üni veteriner fakültesi ders başlama tarihi 7 eylül.

bir çok bölüm 28 eylüle ertelemesine rağmen , bizimkiler ertelememiş.

başka üni'de olan arkadaşlarında dikkatli olup duyuruları takip etmelerinde fayda var.
  • Makü de 28 eylüle ertelendi
  • İstanbul üni ders seçimi 31 ağustosta açılıyormuş, ne seçmemi önerirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.