Şimdi Ara

Vestelin yaptiklari men yemek garanti ekrani kirdi vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncellikle sa 6 ay once seg markali tablet aldim ekran basmamaya basladi garantiye verdim ilkte yapmadilar ikincide yaptilar 1 ay sonra sarj almamaya basladi ve olum burda 1 ay gelmedi garantiden ekranini kirmislar 55 tl istediler bn numaralarini aradim ekran felan kirik degildi diye sizden kaynakliyor dedi sonra ertesi gun tablet geldi yapilmadan sonra tekrar verdim yaptilar geldi sarj almiyordu numarayla aradim bagirdim baya 1 aydir tablet felan yok ekraninida kirdiniz felan baya bagirdim sonra acmaya acildim acildi kapattim simdi sarjda takiyom hala olmuyor mavi isik var ama dolmuyor ve babami aramislar beni men etmisler bide garantiye girmeyecekmis simdi ne yapmam gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim kimş nereden men etmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Ya hocam ne dediği anlaşılmıyor. Bu kaçıncı...
    Önce türkçe öğrensin sonra biz hep beraber cevap yazarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciikolove

Oncellikle sa 6 ay once seg markali tablet aldim ekran basmamaya basladi garantiye verdim ilkte yapmadilar ikincide yaptilar 1 ay sonra sarj almamaya basladi ve olum burda 1 ay gelmedi garantiden ekranini kirmislar 55 tl istediler bn numaralarini aradim ekran felan kirik degildi diye sizden kaynakliyor dedi sonra ertesi gun tablet geldi yapilmadan sonra tekrar verdim yaptilar geldi sarj almiyordu numarayla aradim bagirdim baya 1 aydir tablet felan yok ekraninida kirdiniz felan baya bagirdim sonra acmaya acildim acildi kapattim simdi sarjda takiyom hala olmuyor mavi isik var ama dolmuyor ve babami aramislar beni men etmisler bide garantiye girmeyecekmis simdi ne yapmam gerek

Şarj olmadığından emin misin? Şarj göstergesi çalışıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronik bendede var daha doğrusu hediye kaçıncı gidişi gelişi..şu anda iptal...yeni geldiğinden beri hiç kullanılamadı...

bunlardan kaçının vestel casper generalmobile arçelik beko gurundig seg bunların yan marka ürünleri.gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.