Şimdi Ara

vestelden creative t6060 terfiye değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende vestelin ses sistemi var. özellikleri ise swoor=60 center=20 deiğer kolonlarda 20 rms. bunu pc de kullanıyorum ama ben creativen t6060 ses sistemini almayı düşünüyorum. fakat bunun swooru 22 center 17 diğer uydularda 8 rms. şimdi kağıt üzerinde vestel kat kat üstün. ama sanki creative alırsam ses kalitesi olarak iyi verim alacağımı sanıyorum. ne yapayım almaya değermi. bu arada ses kartım x-fi extrama music
    birde creative in uzaktan kumandanın uzunluğu kaç metredir.. yani iki metre uzağa gidip kontrol edebilirmniyim.

• Selamlar. Vestelin Sistemi Sinema ses sistemi. Yani DVD vs. için. Ama creative in sistemleri Multimedia Ses sitemleridir. Yani PC için üretilir. Ve Multimedia sistemleri DVD ye taktıgında PC den aldıgın sesin 10 da birini bile alamazsın güç olarak. Yani Bende T5900 var ve DVD ye takıtıgımda camdan aşağı atasım gelmişti. :) Kağıt üzerinde de gercekte de Vestel (belki profesyonel bir sistem degildir ama ) Tozunu attırır. Kaldıki Creative in al modellerinde Kumanda yok iğrenç ötesi bir durum. Masa başında işe yarıyor ama DVD film izlerken Tek kelime ile iğrenç. (Sesin gücünün dışındaki diğer fecaat durum:) )

Yani Eger Vestelin hala çalışıyorsa sakın sakın paranı Creative verme. Eger Creative T6060 a verecek kadar paran varsa OSAWA'nın anfileri var. DT10 AV 985 ve AV 302 modelleri.www.eforelektronik.org da inceleyebilirsin. birdewww.osawaturkey.com dan bakabilirin. Yamahanın 357 si için para biriktirdigim dönemde dinleme fırsatım olmulştu. Sesin gücü olarak 357 den kat kat fazla sesler içıkıyor. Kalitesi ise öyle sıradan kullanıcıların ayırt edebilecegi türden degil. Yani ön kolonlar 60 ile 70 W RMS arasında degişiyor. MErkez ve surroundlar ise 15W ile 20W RMS arasında degişiyor. Anlamadığım 100Wx5 kanal bir anfinin sesi son seviyde nasıl oluyorda bu anfilerden az çıkıyor?

Dinlemeni tavsiye ederim. İstanbul kadıköy yazıcı oğlunda var. Gene reklam gibi oldu. Aslında OSAWA dan reklama parası almam lazım :) Saka bir yana amator ev kullanıcıları için biçilmiş kaftan. Kaldı ki dinledigim ve çok kötü anım olduğu TRİDENT anfilerden 10 degil 100 kat daha güzel kaliteli ve temiz ses veriyor.

Saygılarımla.

• çok sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.