Şimdi Ara

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
20
Favori
45.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturk te sanirim kullanilmaz. Bildigim kadariyla digiturk un kutularindaki usb ler suan icin sadece flash/hard disk icin kullaniliyor. Kablosuz baglanti icin tek yol access point ile ethernet uzerinden diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teqali -- 10 Şubat 2015; 23:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: dangerdanger

havale yerıne eft yapamıyormuyuz acaba illa akbank mı olması gerekıyor bır de eft yapmak icin yapıkredı ad soyad istiryor oraya ne yazacagız bılgısı olan var mı arkadaslar

Tesekkurler

Yaparsınız. Teknosa'nın firma adını yazacaksınız. O bilgiyi de verir sayfada. Vermezse burdaki arkadaşlardan da yazan olur.

sıkıntı orada zaten vermıyor o bılgıyı

Ödemeyi banka havalesiyle yapabilirsiniz! Banka havalesi veya yapacağınız EFT için, alıcı ismini Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ olarak belirtiniz. İşlem açıklamasında mutlaka müşteri isim soyadı ve sipariş numarasını belirtiniz.
    Havale Akbank Asya Kurumsal Şubesi (1231) Hesap No: 6636'ya yapılır. (IBAN No: TR35 0004 6012 3188 8000 0066 36)
    İki iş günü içerisinde havaleniz bankaya ulaşırsa siparişiniz onaylanır. İki iş günü içerisinde bankaya havalesi ulaşmayan müşterilere hatırlatma e-maili gönderilir. Havalesi tekrar ulaşmayan siparişler iptal edilir.

Teşekkürler.

• adil07 kullanıcısına yanıt
    neden?vestel in bütün mallarından aşırı memnunum özellike tv sinden ...çakm kore malı dandik samsung lg kullanacağıma ülkemin yerli malı taş gibi vestel kullanırım bana göre bütün ürünleri kore mallarndan daha kaliteli yerli üretimlerin....
  • Cidden alan insan gibi almıyor. Yollarlarsa iki gün sonra sahibinden yada gg Ye bakin 20-30 a satacsklar. Birden fazla olanları boyle isi ranta cevirenleri umarım iptal ederler. İhtiyacı olan alamıyor arkadaş bu nedir ya?

• tüh be kaçırdık
  • Paypal ile 2 adet aldım. Hesaptan para çekilmiş ama teknosa siparişlerim kısmında gözükmüyor.
  • A101 den aldığımız Hometech uydu alıcılarda çalışırmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

neden?vestel in bütün mallarından aşırı memnunum özellike tv sinden ...çakm kore malı dandik samsung lg kullanacağıma ülkemin yerli malı taş gibi vestel kullanırım bana göre bütün ürünleri kore mallarndan daha kaliteli yerli üretimlerin....

Ülke malı Dediğin hepsini dişarda yaptırıyor lg dünyaca ünlü beyaz eşya markası lg lütfen bilip bilmeden yazmayalim

• az önce magaza teslim almıştım. şuan hazırlanıyor yazıyor.

VESTEL WIFI USB ADAPTER
    Durum: Mağazada Hazırlanıyor
    9,98 TL
    2X
  • Durum: Mağazaya Sevk Ediliyor
  • Durum: Mağazaya Sevk Ediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra Vestel'den gram birşey almam vestel öyle vestel böyle diyen ''abilerimizin'' bu üründen 2-3 er adet alması...

• tedarik ediliyor yazıyor bende de inşallah gönderirler..
  • Sayfayı yeniledim, stoğa girdi anlık olarak. Bir adet sipariş geçtim. Fazlasını vermedi zaten. Yine stok yok şu anda.
  • Güzel fırsatmış. Ben de yetişsem SEG tv için alabilirdim ama sağlık olsun.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    imkansız bu kadar hızlı değiller mağazada dırdır yapmaktan başka yaptıkları birşey yok
    bende Durum: Mağazaya Sevk Ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Bundan sonra Vestel'den gram birşey almam vestel öyle vestel böyle diyen ''abilerimizin'' bu üründen 2-3 er adet alması...

Aynen hiç kimse de yazmadı Vestel alma aldırma diye,güzel fırsat kaçırdık😞

• Hani protesto ediliyordu Vestel,klasik Türk halkı işte neyse
  • Tüh.
  • Bilgisayar için aldım. İnşallah çalışır. :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.