Şimdi Ara

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
20
Favori
45.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 tane almıştım 3 tane yollamışlar tekrar teknosayı aradım ups kargo gelip evimden alacak parasını ödemediğim için geri yollamak istedim doğru mu yaptım bilemedim içimden teknosaya müstehaktır desem de 5 lira için, o kadar vebal alan teknosanın hakkı bana geçsin istemedim
  • Teknosa'da salaklık, bu tip kampanyalarda kişi başı 1 taneden fazla satmayacaklar! Bir de sembolik de olsa kargo bindirecekler üzerine, o zaman bu alıp da sağda solda satanlara engel olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

bende 2 tane almıştım 3 tane yollamışlar tekrar teknosayı aradım ups kargo gelip evimden alacak parasını ödemediğim için geri yollamak istedim doğru mu yaptım bilemedim içimden teknosaya müstehaktır desem de 5 lira için, o kadar vebal alan teknosanın hakkı bana geçsin istemedim

Hiç bozulmayın. Muhatabınız TeknoSA olsa bile.
  • eyvallah hocam @-Nautilus-
  • Bu ürün samsung Tv de calıstıramadım ve Next uygu alıcısı vardı ondada calısmadı.

Bilgisayarda calısıyor ama windows 7 -8 - 8,1 tak calıstırda sorunsuz tanıyor

şuan tekrar satışta ama sadece mağazalarda kalmış bakın isterseniz

http://www.teknosa.com/urunler/110015403/vestel-wifi-usb-adapter
  • ustad digiturkten verdikleri çanak anten den daha guclu sinyal elde edilebilir mi? Fikir verebilir misin?
  • konya ya da antalya'dan elden teslim 10 tlya satan olursa alırım.
  • Pmden yaz üstad konyadayım var elimde birtane açılmamış.
  • antalya ya da konya'dan elden teslim 10 tl alınık ilanım devam etmektedir arkadaşlar. lütfen 15'e vereyim vs. gibi mesajlar atmayın. zira hala teknosa mağazalarında 4.99 tl fiyatı. ve 15 tl'ya ücretsiz kargo gönderen arkadaşlar mevcut zaten.
  • Teknolojiden pek anlamam o yüzden soruyorum, next minix uydu alıcıda wifi anten olarak kullanabilir miyim?
  • denizjack kullanıcısına yanıt
    Hayır, kullanamazsınız. Şunun gibi rt5370 çipli bir adaptör kullanmanız lazım:
    http://www.webdenal.com/tenda-w311m_649481.html
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• fazladan alıpda uygun fiyattan bırakacak varsa pm
  • İstanbuldan 10 tlye alırım pm Atın satacak varsa

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Rt5370 chipli oldugu nasil anlasiliyor?

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Ancak üretici firma özelliklerinde yazarsa ya da forumlarda bir modelin uyumlu olduğu beyan edildiyse anlarsınız. Başka yolu yok. Google ya da alışveriş sitelerinde RT 5370 yazarak aratın.

Linkini verdiğim ben aldığımda garantisi olan en uygun fiyatlı seçenekti. Şu anki durumu bilmiyorum.
  • arkadaşlar televizyonu yeni aldım, uygun fiyata satacak arkadaşım varsa alırım PM atın.
  • normal wifi adaptor tvye taksak aynı işi görür mü
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Calismaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Buradan cevap bekleyene kadar takıp deneseniz daha kolay olurdu. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.