Şimdi Ara

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
20
Favori
45.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle hayır. Alıcınızla uyumlu olduğundan emin olmanız lazım.
  • arkadaşlar bugün Isparta Iyaşpark şubesine ürün için gittim. Ellerinde olduğunu ama birşeyle birlikte alınırsa verdiklerini bilgisayardaki sistemlerinden dolayı tek olarak ürünü satamadıklarını söylediler. Bunun üzerine bende müşteri hizmetlerini aradım. Satış danışmanıyla görüştürdüm ve bir sonuca varamadım. Ürün bugün bilmem kaç kuruş olarak gözüküyormuş kasadan geçirdiklerinde. Kampanya günü olduğu içinde ürünü o fiyattan veremiyeceklerini falan söylediler. Bende bu konuşma kaydı mevcut. Ürünü başka bir ilde alabilenler var mı mağazadan? Bana ne önerirsiniz? Her zamanki teknosa çakallığıyla karşıkarşıyayım. 5 Liranın köpeği olacak değilim ama sırf gıcıklığına bu işin peşindeyim.
  • Evet internete bağlı olduğu müddetçe cihazınızı güncelleyebilir, hazır kanal yükleyebilirsiniz.
  • ozzyctnr kullanıcısına yanıt
    An itibari ile bilgisayara taktım ve çalışmadı Windows 7 Sony Vaio bilgisayarım, 2 adet almıştım bir işime yaramadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

An itibari ile bilgisayara taktım ve çalışmadı Windows 7 Sony Vaio bilgisayarım, 2 adet almıştım bir işime yaramadı..

benimde win7 , sony vaio taktım anında çalıştı.hiç bişey yüklemedim.
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Aygıt sürücüsü bulunamadı diyor, driver cd de çıkmadı paketten
  • Tp-Link le aynı chipseti kullandığı için bu driver işinizi görür. Bende çalıştı.
    http://www.tp-link.com.tr/support/download/?model=TL-WDN3200&version=V1
    Kurulumu usb yi takmadan önce yaparsanız daha doğru olur.
  • Çok sağol çok işimi gördü dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedekci34 Y kullanıcısına yanıt
    teşekkurler şuanda kullanabiliyorum

•  VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL)
  • 16 mbps internet hızım var dibimdeki modemden 3-4 mbps dolayında hız alabilmekteyim. Fakat AKN dolduğunda belki işime yarar veya başka durumlarda.

Kısacası PC ile sorun olmuyor.
  • odanedemek kullanıcısına yanıt
    adamsın süper hemen çalıştı
  • Umarım tekrar internet stoklarına girer, kaçırmışız. Mağazadaki ürünler herzaman sorunlu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL)

bi tanesini bana satsana :D

• Barış Gültekin B kullanıcısına yanıt
    50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

50 TL

Vicdansız
    n11de bile 41 tl :D

http://www.n11.com/vestel-wifi-usb-adapter-uzatma-kablosu-hediyeli-P22679832?cid=604001&gclid=CIix5IX1ncQCFSYUwwodzK0AMg
  • Barış Gültekin B kullanıcısına yanıt
  • Sanalpazar:kargo dahil 14,99 TL
  • 15 tl eft yapana kargo benden açılmamış ambalajıyla gönderebilirim. Televizyonum vestel değil diye açmadım aldığımı.
  • Bu arkadaş forumdan mı acaba?https://store.donanimhaber.com/d0/0e/f8/d00ef8fa6dbeec8f2ed04f835c18a48a.JPG
     VESTEL WIFI USB ADAPTER (4.99 TL)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.