Şimdi Ara

Vestel VP10 tablet açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.vestel vp 10 tabletim açılmıyor.devletin verdiği tablet.normalde açılırken vestel yazısı çıkardı sonradan açılırdı ama şimdi vestel yazısında takılıp kaldı açılmıyor.o kadar resetleme yapmama rağmen açılmadı ama şarj yüzde 5e indiğinde uyarır ya pil yüzde 5 kaldı diye o zaman arada açılır ama saniyeler sonra geri kapanıyor.bu durum ağustos ayında da olmuştu ama geri düzelmişti.bu kadar uzun sürmemişti.okula servis de gelmedi daha.ben de sizden yardım almak istedim.isterseniz ss ekleyebilirim.

• En son ne yaptiktan sonra bu hale geldi? Bu arada kizdan haber var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    en son hill climb racing oynuyordum sonra kendiliğinden vestel yazısı geldi.

kızdan şu an haber yok.bugün hiç aramıycam.bugün son 2 dersimiz beden eğitimi.son ders yoklamadan sonra kaçarım.zaten hoca bizi serbest bırakıyor.ben de onun bindiği otobüse binerim.inş yine karşılaşırız.eğer karşılaşmazsak akşam 8-9 gibi ararım tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the warrior

en son hill climb racing oynuyordum sonra kendiliğinden vestel yazısı geldi.

kızdan şu an haber yok.bugün hiç aramıycam.bugün son 2 dersimiz beden eğitimi.son ders yoklamadan sonra kaçarım.zaten hoca bizi serbest bırakıyor.ben de onun bindiği otobüse binerim.inş yine karşılaşırız.eğer karşılaşmazsak akşam 8-9 gibi ararım tekrar.

Dostum micro sd karta romu at ve tekrar yüklemeyi dene. Olmadı servise yolla gitsin. Yazılımsal bir soruna benziyor.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    romu nerden bulabilirim hocam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: the warrior

romu nerden bulabilirim hocam??

****, yeşilcin gibi forumlara bir göz at istersen.

bu tabletler cube üretimi. vestel sadece marka basıyor. cube de aynı modeli bul ve romu sd karta at tablet kapalıyken tak kartı açma ve ses kısma tuşlarına basılı tut. sonrasında android logosu görünecektir.
  • hocam benim tablette şarja takınca açılıyor vestel yazısı geliyor sonra tekrar kapanıp tekrar açılıyor. meb in tableti bu. ne yapabilirm yardım ederseniz çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko android TV aldım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • omer7943 kullanıcısına yanıt
    kardeş servise ver sıfırlasınlar düzelir.benim ki öyle düzeldi.sonra mdm programını kaldırırsın.sana tavsiye aktivasyon kodunu girmeden alt+tab yap sonra novayı yükle işte.launcher programı
  • Ss atarsan yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.