Şimdi Ara

Vestel Venus V7 990 TL (Axess'e özel) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
9.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim uygun bir kampanya kovalayacağım artık.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    A101'e e5 geliyor. Fiyati da 899 tl. Gayet uygun. Kacirmayin derim. Ya da Axess kartiniz varsa vestelin kendi sitesinde de benzer fiyata geliyor yuzde 10 indirim kodu ile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meier45999

A101'e e5 geliyor. Fiyati da 899 tl. Gayet uygun. Kacirmayin derim. Ya da Axess kartiniz varsa vestelin kendi sitesinde de benzer fiyata geliyor yuzde 10 indirim kodu ile.
    vestelin sitesinde yok malesef. kılıf cam hediye idi vestelde. acaba diyelim hepsiburadadan alsak kutudan kılıf cam çıkıyor mu, var mı bilen?
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Kilif ve cam kutunun icinden cikiyor hocam. Bu yuzden diger web sitelerinden alacağın üründe de çıkacaktır.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Kilif ve cam koruyucu çıkıyor. Cam koruyucu telefona takılmış vaziyette geliyor.

Vestelin sitesinde extra olarak 3 ay cam kırılmasına karşı garanti vermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. A101 den düşmez bize. diğer sitelerden alacam. annem için.şimdi hesap yapmak lazım. gg de 978 lira. 1000e tamamlarsak 75 axess puan veriyor. 900a falan gelir.trendyolda 959 ama puan yok. çek olursa işe yarar.
    abiler başka var mı kombo mombo? üstatlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 25 Mayıs 2020; 15:1:11 >
  • nanemolla N kullanıcısına yanıt
    valla market açılırken orada oluşan sıradan bize kalırsa alırız. ama internette bi kılıf vs göremedim.
  • nanemolla N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Umarım başkalarına ayırtılmadan alabiliriz

• E5 mi daha iyi v7 mi helio p23 sanırım E5 , v7 p22
    Hangisi daha stabil?
    Aslında 1030 liraya v7 aldım ama iptal edebilirim a101 E5 için değer mi

Önceliğim sosyal medya şarj süresi ve oyun hariç bir sürü proglam Google play dan

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzonizm

E5 mi daha iyi v7 mi helio p23 sanırım E5 , v7 p22
    Hangisi daha stabil?
    Aslında 1030 liraya v7 aldım ama iptal edebilirim a101 E5 için değer mi

Önceliğim sosyal medya şarj süresi ve oyun hariç bir sürü proglam Google play dan
    Arada bu kadar az fiyat farkı varken v7 alınır. V7 daha büyük ekran, daha büyük batarya dolayısıyla daha uzun batarya süresi, +32 gb depolama, islemcisi de daha iyi v7nin. P22 var V7de. E5 tercih etmek için bir sebep yok bence. E5 350 tl civari daha ucuz olsa v7den düşünülebilir ama şu an V7 daha mantıklı.

VERSUS
    MediaTek Helio P22 vs MediaTek Helio P23 : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/mediatek-helio-p22-vs-mediatek-helio-p23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 26 Mayıs 2020; 11:32:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arada bu kadar az fiyat farkı varken v7 alınır. V7 daha büyük ekran, daha büyük batarya dolayısıyla daha uzun batarya süresi, +32 gb depolama, islemcisi de daha iyi v7nin. P22 var V7de. E5 tercih etmek için bir sebep yok bence. E5 350 tl civari daha ucuz olsa v7den düşünülebilir ama şu an V7 daha mantıklı.

https://versus.com/tr/mediatek-helio-p22-vs-mediatek-helio-p23

Alıntıları Göster
    Önceki sayfada bı arkadaş p22nin sorunlu bir işlemci olduğu konusunda bı çok yorum olduğunu yazmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 26 Mayıs 2020; 11:24:46 >

• QRX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için v7 ye devam o zamam

• Man Down kullanıcısına yanıt
    E5'den bahsediyorsaniz kılıfa gerek yokm Aten kutunun icinden kılıf ve ekran koruyucu çıkıyor. Hatta koruyucu yapıştırılmış bir sekilde hazir geliyor.

• Meier45999 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha korumalı ekran tarafında dışarı çıkıntılı kılıfları seviyorum en azından seçenek olsaydı bir kaç tane. Daha alamadım zaten stok yok bakalım A101'den alabilecek miyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım, zamanla okur piyasada. Kutuda olduğu icin piyasada ilk etapta bulunmuyor bence. vestel'i de anlamış değilim koca vestel'de nasıl telefon kalmaz çok ilginç. hazır talep varken bu talebi karşılayamamak ya da bu fırsatı kaçırmak. Yorum sizin.

• Meier45999 M kullanıcısına yanıt
    iki gün önce whatsapp hattından bildirdim bi de. satış bölümüne ileteceğim stok yenilenmesi için demişti. daha yenilenecek
  • vestelin sitesinde indirimli almak isteyenler.. dün gece 02:00 civarı baktığımda siyah inci v7 nin sepete at butonunu aktif buldum ve axess indirim kodu ile aldım.. gecenin bir vakti kontrol edin derim..
    Stok görünüyor şu an
  • maverick72 M kullanıcısına yanıt
    e5'in iki renginde de stok göremedim şu an.
    anlık stokmuş ,bitmiş demekki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.