Düşük fiyatlı bir şey almayı planlıyorum da bu cihaz da ilgimi çekti. Hafızanın yarısı sanırım sisteme gidiyormuş da çok da bir şey yüklemeyeceğim zaten. Oynadığım 1-2 oyun var, Kik ve Whatsapp yüklerim o kadar. Özelliklerden anlayanlar ve bu cihazı kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Arkadaşlar almadıysanız bu üründen vazgeçin. Fiyatı uygun diye ben aldım. Bu ürün ile ilgili telefon rehberinin geç gelmesi yani rehberden birini aramanız gerekiyor o kişinin bilgilerinin gelmesi bazen 5-10 dk sürüyor, hatta bir keresinde 30 dk fazla sürdü. Rehberi açıyorsun kişi yok diyor. Kişi listesi geliyor ama rehberde 100 kişi varsa 50 kişi geliyor. Wireless bulmuyor. bulması için telefonu açıp kapamanız gerekiyor. Birkaç saat bağlandıktan sonra tekrar wireless bulmamaya devam ediyor. Konu ile ilgili 4 kez servise gönderdim. Müşteri hizmetleri sorun var derken servis sorun yok diyor. Bu konuyu biraz araştırdım birçok kişi sorun yaşamaktadır. Yaklaşık 8 aydır arızalı telefonu kullanıyorum. Konuyu tüketici haklarına taşıdım ve beklemedeyim. Birde servis konusunda çok sorumsuzlar. İletişim açısından çok sıkıntılı bir müşteri ve servis ağları var. Siz siz olun, 300-500 fazla verin iyi birşey alın.