Şimdi Ara

Vestel Venüs pişmanlıktır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Altı ay önce Vestel Venüs v3 5040 2 GB cep telefonu aldım. Yerli üretime destek olmak istedim. Ama samimiyetle söylüyorum olmaz olaydım ellerim kırılaydı da almayaydım. Aldıktan 10 gün sonra İstanbul'da navigasyon kullanmam icap etti ve bu vesileyle telefonunun navigasyonunun çalışmadığını gördüm. Telefonu servise götürdüm yazılım güncelleyip verdiler düzelmedi. Telefonu aktif olarak kullandığım için biraz sabredeyim dedim olmadı 2. kez tekrar garantiye yolladım yine yazılım güncelleyip yolladılar yine düzelmedi telefon. 3. kez geçen hafta yolladım telefonu garantiye iyice de tembihledim bu kez yazılım güncelleyip yollamasınlar diye telefon bugün geldi. Ve sürpriz... Yine yazılım güncelleyip yollamışlar ve navigasyon yine çalışmıyor. Bu süreçte telefonsuz kalmaktan, İstanbul sokaklarında kaybolmaktan bıktım. Arkadaşlar ben yandım siz yanmayın asla tavsiye etmiyorum kimseye. Sorunumun çözümünü nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı?







  • Venüs’ün ciddi ciddi yerli üretim olduğuna inanıyor musunuz? Sıcak silikonla burada bir araya getirilen cihazlar ne ara yerli oldu? :) Vestel firmasının ne olduğu belli, çıkardığı cihaz belli. Bir an önce cihazı değişmenizi öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen bizim forum yerine başka yerdemi takiliyorsun

    Herkes boşa demiyor Vestel çöp diye çinden 50$ telefon getiriyor 250$ çakıyor millete.

    Diger navigasyon uygulamarini denedinizmi ?

    Yandex vb...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade hakkınızı kullanın niye dert yandınız ki?
    Önce Vestel ile görüşün durumu anlatın bu kadar kısa sürede bu kadar tamire rağmen bozukluk devam ediyor Tüketici haklarına gitmeden size geldim deyin.
    Anlaşırsınız muhtemelen. Daha üst bir model vs.teklif edebilirler.
    Anlaşamazsanız 4 ay sonra yine iade alabilirsiniz.
  • Kabus87 kullanıcısına yanıt
    Tüm uygulamaları denedim olmadı. Bu forumda yeniyim maalesef yorumları bir iki yerde okudum abartıdır diye düşündüm bir telefon bu kadar kötü olamaz dedim meğerse oluyormuş
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    Vestelle müzakerelerim yaklaşık üç aydır devam ediyor . Telefonu iade değişim vs. istiyorum biz ilgileneceğiz deyip oyalıyorlar. Sanırsın AB ile müzakere yapıyorum.Ufukta tüketici mahkemesi gözüküyor ama hayırlısı.Peki telefonsuz geçirdiğim zamanların tazmini nasıl yapılacak onu merak ediyorum?
  • Biraz araştirdim Gps sorunu vestelde yaşanan bir sorunmuş.

    Çeşitli uygulamalar araciligiyla Gps nin çalisip çalismadigini test edin.

    Operatorunuzden kaynakli olabilir Gprs ayarlarini yükleyin musteri hiz veya internet sitesinden.

    İnternetle konu ile alakli siteler aciklamalar var onlari teyit edin.

    Bir sonuç alamazsaniz Tüketici Heyetine basvurun Ayipli mal ürün bedeli iadesi isteyin.Bir dahada evinize Vestel sokmayinki sinir krizine girmeyin.Kolay gelsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce vestel klima almıştım basima gelmeyen kalmamıştı vestel uzak durulması gereken bir firma hic bir ürününün arkasinda durmayan bir firma malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akizilyalim A kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon al

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece telefonu çöp olsa iyi her ürünü çöp, dedem bi tv almış vestel, 3 ay sonra bozuldu 6 aydır serviste hala, sormadan etmeden alıyolar, çok iyi birşey sanıyolar herhalde vesteli, neyse sonra hatasını anlayıp philps aldı en azından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel,casper,general mobile al birini vur otekine. Ama 1.000 ₺ alti resmi garantili tel de kalmadi maalesef. Bu markalar haricinde ithalatci garantili olarak satilan xiaomi var ama onlar da garantisiz denilebilir.



    Vestel genel merkeze telefon acin, tuketici hakem heyetine gidip karar alin. Zaten musteri lehine karar veriyorlar cogu zaman. O kararla icraya verirsiniz vesteli. O zaman yola gelir diye düşünüyorum.



    Benim arkadasim 9 aydir 5580 kullaniyor, gayet memnun. O gun inceledim, arayuz biraz iyilestirilse degerlendirilebilir aslinda.



    Bu arada vestel telefonlarina neden pusula koymaz anlamam. Glonass destegi olup,pusulanin olmamasi da enteresan. Belki de gps sorununuz pusulanin olmamasindan kaynaklaniyordur.



    3. Secenek, satin uzerine biraz koyup p9 lite 2017 alin gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem heyetine gittiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bir cihaz 4-5 defa servise gittigi zaman otomatikman degisim veya iade yapmak zorunda.4 ya da 5 emin degilim.yapmazlarsa zaten tuketici hakem heyeti her turlu lehinize karar cikaracaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.