Şimdi Ara

vestel venüs 5580 alinirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepsiburadada 700 tl fiyati alinirmi sizce ?

    http://www.hepsiburada.com/vestel-venus-v3-5580-vestel-garantili-pm-HB000002HCTN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • vestelin ürünleri sorunlu oluyor genelde pek tavsiye etmiyorum bu yüzden ama dokunmatik telefon kullanmasını bilmeyen veya telefonla fazla uğraşmayan biri için alınıcaksa alınabilir bu telefon
  • Bugün bu telefon elime geçti, bir kısım temel uygulamaları kurdum, google uygulamalarını güncelledim. Toplam dahili hafıza 16 GB'tan 10 GB gitti, geriye 6 GB kaldı. Uygulama dosyalarından hariç başka bir fotoğraf veya dosya yüklemedim.. Çok yakında ilave bir hafıza kartına ihtiyacım olacak.. Telefona biraz yüklenince ısınmaya başlıyor. O nedenle fazla abanılacak veya kasılacak bir telefon değil bu. Beklentiler yüksek olmayacak.. Her helükarda iki sene sorunsuz bizi götüreceğini düşünüyorum. Ben, telefona oyun yüklemem, temel uygulamalar Facebook, Whatsapp, Harita, Banka uygulamaları, online radyo, bulut servisleri, bu programları yükleyip kullanan standart bir kullanıcıyım. Gün içinde telefonu çok fazla elime almıyorum. Almadan önce yorumları inceledim, şöyle iyiymiş, böyle kötüymüş, bunlar kafanızı karıştırmasın.. Kimisi olur 40-50 uygulama yükler akşama kadar elinden bırakmaz, bunlar tamamen kullananın ihtiyacı ve tarzı ile alakalıdır. Güzel bir f/p telefonu olduğunu kabul ederim ancak standart kullanım sizi kesmiyor ve daha fazla performans istiyorsanız daha gelişmiş özelliklere ve kapasiteye sahip güçlü güçlü telefonlara çok daha yüksek paralar ödemeniz gerekir. Ayrıca ürün yerliymiş, değilmiş, alıcı olarak böyle şeyler beni ırgalamıyor.. Bir malı alacaksam tercihimi satıcının kara kaşı ve kara gözü hatırına değil, ihtiyacıma ve piyasa şartlarına göre belirlerim.




  • 5580 kapalıyken 3 saatte doluyor..deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
  • Telefonu n11'den aldım arkadaşlar. Bence ekran çok güzel performansı iyi. 3 gün önce sabah uyandım telefonun ekranı bembeyaz oldu ve gitti. Telefoncu 400 liraya istersen değiştiririz ama bana kalırsa yenisini al dedi. Tam da yeni bilgisayar toplamıştım yani maddi olarak da uygun bir şey lazımdı. 2 gündür kullanıyorum negatif bir durum olmadı bakalım uzun süre kullanımda ne çıkaracak. Hatta arkadaşıma da aldım n11'den yılbaşı indirimiyle 636 liraya geliyor. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.