Şimdi Ara

Vestel UA9300 Serisi 4K TV İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.804
Cevap
71
Favori
208.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Yazılım hususu evet okudum uyarılarınızı hatta yazılımı indirdim servis atlarsa ben hallederim.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Bizzat iki televizyonun ayarlarını kumanda isteyerek eşitledim. Ofisimdeki TV de Vestel olmasından ötürü deneyimliyim. Sıkıntının temeli bence panel 8900 de evet 3D yok. 9300 de kullanılan panel doğal olarak 8900 den farklı. 8900 ün paneli de LG değil. Bundan eminim servis menüsüne baktım.
  • 9300 de pixelence ayarı varmış. Görüntü farkediyormu bu ayarı yapınca
  • Muhtemelen çünkü görüntü iyileştirme anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaraktas

Bende dün 48ua9300 alanlardanım. Mağazada 8900 ve 9300 alt alta duruyordu. Her ikisinde de LG nin 4k videosu oynuyordu. Şunu açıkça farkettimki 8900 modelinde bariz titreme var aynı sahnede 9300 daha başarılı idi. Teknik olarak aynı gibi dursada 8900 de 3d yok yani paneli farklı. 9300 de kullanılan panelin Sharp olduğu bilgisi verildi ne kadar doğrudur bilemem eğer LG olmuş olsa idi servis menüsünde açıkça LG ibaresini görüyorsunuz. Kurulumdan sonra diğer verileri paylaşmaya hazırım.

8900 kulllanıyorum sıfır titreme 4k yayında da hd yayında da. Orada farklı bir durum olabilir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdur

quote:

Bende dün 48ua9300 alanlardanım. Mağazada 8900 ve 9300 alt alta duruyordu. Her ikisinde de LG nin 4k videosu oynuyordu. Şunu açıkça farkettimki 8900 modelinde bariz titreme var aynı sahnede 9300 daha başarılı idi. Teknik olarak aynı gibi dursada 8900 de 3d yok yani paneli farklı. 9300 de kullanılan panelin Sharp olduğu bilgisi verildi ne kadar doğrudur bilemem eğer LG olmuş olsa idi servis menüsünde açıkça LG ibaresini görüyorsunuz. Kurulumdan sonra diğer verileri paylaşmaya hazırım.

Hayırkı uğurlu olsun güle güle kullanın, servis kuruluma geldiğinde yeni yazılımı yükletmeyi unutmayın. Son versiyon 1.33.5 bu versiyonu yükletin, fabrikanın mevcut yazılımları sorunlu.

Ücretsiz mi yapıyorlar hocam bunu? ben kendim yapsam bir sorun olur mu acaba korktum biraz da

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Herşey olabilir netice itibari ile çoklu kablo ile görüntü diğer tv lere dağıtılıyor..
  • quote:

Bizzat iki televizyonun ayarlarını kumanda isteyerek eşitledim. Ofisimdeki TV de Vestel olmasından ötürü deneyimliyim. Sıkıntının temeli bence panel 8900 de evet 3D yok. 9300 de kullanılan panel doğal olarak 8900 den farklı. 8900 ün paneli de LG değil. Bundan eminim servis menüsüne baktım.

Aralarında 250 lira fark var o da zaten 3d ile akıllı kumanda farkı..

Ben kesinlikle panel kalitesinde fark oldugunu düşünmüyorum o yüzden zaten aynı ölçü ekranlar üreticileri ortak olması lazım.

40 ekranlarını baska firmadan alıyorlar muhtemelen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Aralarında 250 lira fark var o da zaten 3d ile akıllı kumanda farkı..

Ben kesinlikle panel kalitesinde fark oldugunu düşünmüyorum o yüzden zaten aynı ölçü ekranlar üreticileri ortak olması lazım.

40 ekranlarını baska firmadan alıyorlar muhtemelen..

olabilir hocam. Air mouse almayı düşünüyorum bende kullanışlı mı acep

Takibi ücretsiz, arayın donma sorunları olduğu söyleyin yardım oluyorlar. Müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım.

Hiç kullanışlı değil, kalibre istiyor çünkü.

• Dostum yakın zamanda müsait oldugun bir vakit videolu inceleme yapabilirmisin? Kanal geçişleri nasıl? HD'den 4k ya yükseltmesi ne kadar iyi ? Super motion rate sanırım LG 8507 'De olmayan trumotion 'ın vestel uyarlaması bu kapalıyken nasıl açıkken nasıl? Açıkçası bir video çekmen çok makbule geçer çünkü internette hiç Vestel TV incelemesi yok. Yakın zamanda bir tv alıcam 8507 de trumotion olmadıgından vazgeçtim. Samsung 55 inç 4bin küsür lira. Philips android herkes şikayet ediyor. Benim için önemli olanlar trumotion desteği çünkü Lg'de bu olmadıgından çok fazla şikayet vardı,Usb den 4k videolarda dahil oynatmakta sıkıntı çıkarmaması ve internet tarayıcısından Dizi izlemek istediğimde donma vs şeyler yapmadan açması ve elbette canlı ve güzel renkler. 3D özelliğini kullanırım fakat smart benim için çok aşırı önemli değil en fazla youtube açarım.

• Istanbul da olup inceleme yapmak isteyen dukkanima gelip istediği incelemeyi yapabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet-UA kullanıcısına yanıt
    İleride inceleme videosu yapmayı düşünüyorum, Kanal geçişleri normal 2.43 sn De kanal değişiyor, 4k panelde full hd görüntü iyi farkı detaylarda görebilirsiniz. Ben şu anda game modunda kullanıyorum, herhangi bir hareketli sahnede bir sorunla karşılaşmadım. fulbol ile aram yoktur. Usb üzerinden video izletmede herhangi bir sorunla karşılaşmadım desteledği formatları kitapcıktangörüntü paylaştım. Smart çok kullanışlı değil ama youtube sıkıntı yok, tarayıcada son yazılımdan sonra sıkıntı görmedim. Ama görüntüyü canlı görmenizi tavsiye ederim, görüntü görecelidir kimi parlak ister kimi hafif ve keskin ister.
  • muratdur kullanıcısına yanıt
    Yanlardan bakınca görüntü soluklaşıyor mu baktınız mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın cevap yazmayı unutmuşum. Tekrar baktım şimdi herhangi bir soluklaşma yok. ne sağ taraftan ne sol taraftan. Sıkıntı yok benim tv'de
  • Bu tvdeki eksi olarak sayabileceğiniz şeyler neler arkadaşlar? Birisi ısınmadan dolayı iade ettim yazmıştı geçen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 4 Aralık 2015; 8:56:33 >
  • yukarda arkadaş 8900 da 3d yok o yüzden 9300 den daha iyi görüntüsü var diyor doğrumu acaba
    Bir mause kadar kullanışlı değil. Kullanırken cebelleşiyorsun.
  • iyi günler arakdaşlar 1 hatadır tv araştırması yapıyorum maalesef bir türlü karar veremedim şuan aklımda
    Vestel 48UA9300 modeli ile
    Lg 49UF6807 modeli arasında gidip geliyorum teknoloji ürünlerinin şans işi olduğuna inanıyorum sorunlu çıkabilir iki üründe önemli olan teknik servis hizmetinin iyi olması. iki üründe aynı hemen hemen vestelde farklı olarak 3d var ve hdmı ve usb giriş sayısı fazla sanıırım lg ye göre yanlış bakmadıysam fiyat olarakta Vestel şuan teknosada 2199 tl Lg 2399 tl aralarında 100 tl fark var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.