Şimdi Ara

Vestel TV Model Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir televizyon almayı düşünüyorum ve araştırmalarım sonucu Vestel android TV almaya karar verdim. Yalnız, boyut ve model olarak tam karar veremedim. Kanalları pek izlemiyoruz daha çok film açıp izliyoruz platformlarda.

    Salonumuzun alanı 27.6 m2. Vestel'in şu modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? Daha alt modeli de aynı işlevi görür diyorsanız onu alırım.

    65QA9700

    70QA9700

    65UA9090

    65UA9630

    65UA9631

    70UA9630

    75UA9530


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 50" alma, genelinde VA panel kullanılıyor, görüş açıları çok kötü. Panelleri belli olan tv almaya çalış, büyük panellerin cof sayısı önemli 12 olmasına dikkat et. Panelleri tek tek araştırman lazım.

  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben 65, 70, 75 inç olan modelleri yazmıştım. QLED almak mantıklı olur mu Vestel'de sizce? Ya da büyük ekran yerine 65 mi tavsiye edersiniz? Panel olarak yalnızca IPS mi bakmalıyız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celebiumut C kullanıcısına yanıt

    Qled olayı göz zevkine kalmış, kimisi doğallıktan uzaklaşıyor diye sevmezken, kimisi daha canlı renkler verdiği için daha fazla tercih ediyor. Kısaca göz zevkine kalmış bir olay.


    İzleme açın eğer dar ise , yanlardan izleme durumun varsa VA dan biraz uzak durmanda fayda var, ama illa da IPS panel al diyemem, çünkü IPS panelde siyahlar tam siyah olmuyor.


    VA panellerin hepsinde bu görüş açısı sorunu yoktur. Özellikle kaliteli panellerde bu sorun neredeyse IPS panel gibi görüş açısına sahiptir.


    Kafan karışabilir belki, benimde çok karışmıştı (gerçi halen daha tam toparlandı sayılmaz) ama şu modeli al diyen doğru demiş olmaz.


    Modele son olarak karar verince o modelin gerçek incelemesini araştır.


    Vestelde şu güzellik var, tv de hangi panel kullanıldığını seri numarasından öğrenebiliyorsun bazı aracılar sayesinde.


    Model seçip geçemiyorsun. Marka model ve boyut aynı olmasına rağmen 65QA9700 modelinde LG ve BOE marka panel kullanılmış, size hangisi denk gelir bilemezsin.





  • bende bu hafta vestel den 75 inçlik bir tv alacağım.. 75UA9530 bu model de karar kıldım.. sizce nasıldır arkadaşlar ? amacım disney prime gibi uygulamalar dan film dizi izlemek ara sıra da ps4 oynamak..

  • Saruman96 S kullanıcısına yanıt

    Boyut önemli değilse o TV'ye o para verilmez. Daha büyük bir ekran ama daha kötü bir ekran yerine daha küçük bir ekran ama daha iyi ekranı pahalı diye tercih etmemek sadece uydu yayını izlemek için doğru bir seçenek olacak. Diğer durumlarda doğru seçenek değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 12 Şubat 2024; 0:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.