Şimdi Ara

Vestel Plazma Inverter 12 A++ Klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    lehimleri tazelemeyi deneseniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, ben bulmanız konusunda yardımcı olmaya çalışacağım lakin 30 Mayıs 2014 de yürürlüğe giden yeni uygulama sonrasında artık yetkili servislerin yedek parça VERMEME gibi bir hakları YOK, Bir kaç markanın yetkili servisi olarak yazıyorum size bunu. Üzerlerinde baskı olmaması nedeniyle bunu kullanmayı marifet sayan para hırsına bürünmüş yetkili servislerin bu oyunlarına gelmeyin lütfen. Öncelikle müşteri hizmetlerini arayarak yedek parça tedarik edilmesinin yasal bir zorunluluk olmasına rağmen yetkili servisin satış yapmayı reddetmesi, kendilerinin de bu konuya müdahale etmemeleri halinde konuyu hukuk yoluna taşıyacağınızı belirtin mutlaka etkisini göreceksiniz. Halen ayak diretiyorlarsa ben sizin yerinizde olsam zamanımı ayırır ve bir dilekçe verirdim kaymakamlığa.

    Ben şimdi 1-2 arkadaş ile görüşüp size dönüş yaparım.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    merhaba, klima bugün üstünü sildim silmeden önce şalteri indirdim şalteri kaldırıp cihazı açtığımda 1dk sonra "Er" hatası verdi cihazı kapatıp açtım kumandadan sorun devam etti sonra şalteri kapadım açtım düzeldi sıkıntı nedir acaba?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    meeb kullanıcısına yanıt
    meebee M kullanıcısına yanıt
    Böyle bir hakkım oldugunu bilmiyordum hocam çok teşekkürler bilgilendirme için şikayet etmek lazım o zaman, bana yedek parça satışı yapamıyoruz dedi direk bölgemde ki yetkili servis daha uzak bir servisi önerip oraya bir sorun dediler.



    @meeb

    Hocam lehim konusunda çok deneyimim yok olmadı parçayı da bir elektirikciye gösteririm ama degirtirsem daha sağlıklı olur sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danke34 kullanıcısına yanıt
    Hocam o ER nin bir devamı olmalı

    ER11 ER06 vs gibi

    HL yazdı derseniz onu anlarım, o hata değil uyarı kodudur zaten ancak ER nin tek başına yandığını ben hatırlamıyorum
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    hocam göz bozulmuştur değiştirmekten başka çare yok gibi görünüyor.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    çok net konışmıyım ama ekranda sadece "Er" yazıyordu bir daha olursa daha iyi bakıp yazıcam buraya, bu servise gelenlerden dolayı kafam çok karşık ben bu klimayı nasıl test edebilirim soğutuyormu? olması gereken soğuklukta üflüyor mu vs?
  • danke34 kullanıcısına yanıt
    Montajı amatörce yapılmış bana göre ayrıca sigortaya giren kablo ölçüsüde yetersiz gibi ilerleyen günlerde kabloda ısınma hatta yanma meydana gelebilir.
  • danke34 kullanıcısına yanıt
    Klima ölçüm derecelerinden 2 adet alınız, tanesi 9.5TL zaten. birisini emiş mazgalına, diğerini de üfleme bölümüne koyarak yazacağım (Satın aldığınızda haber verirsiniz) zaman dilimleri ve şekillerde ölçüm yaparsınız performans değerlerini ona göre konuşuruz.
  • tekrardan selam, teyzemlerde samsung marka klima aldılar bizimle aynı katta oturuyorlar kumandayı göstermek için onlara gittiğimde dış üniteyede baktım yalnız dış ünitenin taban kısmında ki metal kısma dokunduğumda elimi hafif gıdıklıyacak şekilde elektirik geldi bu normal mi? dış ünitede mi bir sorun vardır yoksa elektrikçinin yaptığı işlemde mi?
  • danke34 kullanıcısına yanıt
    Topraklama sağlıklı değil gibi gözüküyor.Elektrikçi hatası olabilir.Bina eskiyse topraklama olmayabilir.

    Düşük ihtimalde olsa klimada sorun olabilir.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    bina yeni, olmadı elektikriçiyi arıyım kontrol etsin olmadı samsung yetkili servisi,
  • benimde aklımdaydı o durum bütün gün çalışmasına rağmen elimle kabloya baktığımda herhangi bir sıcaklık hissetmedim şimdilik, montaj çok amatörce evet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.