Şimdi Ara

Vestel Pixellence Full HD 42822 Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gün Bu televizyonu aldım Haftaya gelicek imkanım olsa vestel almazdım bu yüzden kimse neden aldın yok onu alsaydın bunu alsaydın olayına girmesin sadece kullanan arkadaslar varsa SD ,HD Görüntülerini koymasını rica ediyorum birde Vestel pixellence super slim 42850 Bu tv var değiştirme sansım var sizce dahamı iyidir bu tv(kafadan sallama yorum yapmayın Lütfen) yorumları bekliyorum.

• Yokmu Yardım Edicek
  • Vestel Pixellence Full HD 42820 - Genel Konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_22285367/tm.htm

Pixellence 42820 ile 42822 Karşılaştırması
    http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/compareProducts.aspx?p0=621&p1=776&subcategory=8
  • Vestellerin görüntüsü bence çok tatminkar... Pişman olmayacaksınız... Bende 52" pixellence var ve 6 aydır kullanıyorum; memnunum... Yoğun PS3 kullanıyorum bu arada...
  • @signore tşk.
    @cenkog benim asıl kafama takılan bu yeni cıkan lcd 100hz ve 40000:1 kon. var senin tvde 50hz galiba sence 100hz e gerek varmı ?
  • bende 32760 modeli var Pixellence ile olayı aşmış durumda bence çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

bende 32760 modeli var Pixellence ile olayı aşmış durumda bence çok iyi

hayırlı ugurlu olsun.vestel cogu marka tvden cok kalitelidir.sonucta size lg philps toshiba diyemezler vestelik a sınıf bu panelleri kullanıyor.avrupanında lcd tvde en iyi 10 urun arasında.ulkemızde marka merakı kendi urunlerimizi biraz gölgeliyor.hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın tekrar.
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy1

quote:

Orjinalden alıntı: guguk

bende 32760 modeli var Pixellence ile olayı aşmış durumda bence çok iyi

hayırlı ugurlu olsun.vestel cogu marka tvden cok kalitelidir.sonucta size lg philps toshiba diyemezler vestelik a sınıf bu panelleri kullanıyor.avrupanında lcd tvde en iyi 10 urun arasında.ulkemızde marka merakı kendi urunlerimizi biraz gölgeliyor.hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın tekrar.
    saygılar

• quote:

saygılar

andy1 kusura bakma ama çok feci sallıyorsun, merak ediyorum acaba o tv'lerin üretildiği tesislere hiç girdin mi, arge'nin çalışma mantığını gördün mü,
    kaliteli anlayışları konusunda fikrin var mı? Avrupanın en iyi tv'leri arasındaymış bilmemne, avrupada tv fabrikası olmayınca adamlar haliyle avrupanın en büyüğü oluyorlar, o vestel dediğin fason imparatorluğu %2 karla çalışıp crt'den lcd'ye geçişte satışlar darma duman olunca krizi bahane edip 100'den fazlası mühendis 600 kişiyi işten çıkardı geçen hafta haberin var mı?

Yabancı cihazının distribütöründen kendi düşüncenle yeterli desteği alamadın diye yer gök yerli marka diyorsunda biraz gerçekleri gör.

• quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

quote:

saygılar

andy1 kusura bakma ama çok feci sallıyorsun, merak ediyorum acaba o tv'lerin üretildiği tesislere hiç girdin mi, arge'nin çalışma mantığını gördün mü,
    kaliteli anlayışları konusunda fikrin var mı? Avrupanın en iyi tv'leri arasındaymış bilmemne, avrupada tv fabrikası olmayınca adamlar haliyle avrupanın en büyüğü oluyorlar, o vestel dediğin fason imparatorluğu %2 karla çalışıp crt'den lcd'ye geçişte satışlar darma duman olunca krizi bahane edip 100'den fazlası mühendis 600 kişiyi işten çıkardı geçen hafta haberin var mı?

Yabancı cihazının distribütöründen kendi düşüncenle yeterli desteği alamadın diye yer gök yerli marka diyorsunda biraz gerçekleri gör.

öncelikle sallıyorsun hitabınız hoş değil.ben şirketlerin satıs rakamlarına göre yaptım yani fabrika uretım gibi detayları yazmadım.tesisler diyorsunuzda sony de slovakyada uretım yapıyor acaba o tesisler bizden ilerimi dusunmek lazım fsaon uretım yapmayan firma gosterırmısın bana !!! panel uretıcılerı haric ?işci cıkarmasının frmanın kalitesızlıgıyle alakası nedir.bugun samsungta sonyde % 50-59 oranlarında kuculeceklerını ilan ettiler.benim kullandıgım cihaza gelince panasonick dikkat ederseniz urunlerını kötülemedim (kendi kullandıgım pansonic serisinde olmayan film modundan ötürü elestirim oldu
    ) sadece servisin umursamazlıgından bahsettim burdada elbetteki turkıye distrubütorü firmaya laf soyleme hakkım vardır urun satılıyorsa gereklı parcalarıda beraberinde ithal edilmelidir cunki sigorta bedelleri extra olarak fiyatlara yanısyor !!!bunuda arastırın.panasonic olsun sharp olsun pioneer olsun bunların goruntu kaliteleri tartısmak bana dusmez cunki kaliteleri ortada dunyada yuksek kaliteli ürünler üreten lider firmalar.
    vestele gelince avrupada urun satıs sıralamasında %12 satıs payına sahipler kötü kalitesiz bir ürün asla bu satıs grafigine gelemez.baska konularda urunlerin fiyatlarınıda vermiştim bizim yerli markalarla bilindik marka fıyatları arasındada buyuk ucurum farkları yok.avrupalı tuketıcı bızım urunleri tercih ediyorsa.bunu bana degil onlara sormak lazım neden made in turkey urunleri alıyorsunuz diye !!!
    herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 18 Kasım 2008; 1:10:48 >

• Oturduğun yerden yazmak kolay nasıl olsa, hayatında adamların tesislerine girmemişsin, salla dur kolay tabii... Türkiye'ye verdikleri ürünlerdeki kalite anlayışlarını görsen bir daha vestel lafı eder misin acaba, bir tane patenti olmayan teknoloji üssüyle ilgili hayallerine devam et...
  • sayın 911gt3 hala uslubunuz hoş değil.burası bir bilgi paylaşım forumu insanlar bildikleri kadarını saygı çerçevesinde paylaşırlar.gezdinmi gördünmü demeniz sizce dogrumu ben gıda ürününden bahsetmiyorum hijyenik gıda değil bahsedilen olay.arcelik vestel sabancı vs diger buyuk sektorler 10 binlerce çalışanıyla emek vererek buyuk sermayeler yatırımlar yaparak ama iyi ama kötü bu ulkenin dinamikleridir.vestel lafı ederim evimde vestel urunu olmadıgı halde ama cevremdeki tuketıcılerde urunlerıne bakınca şikayetci olan cok ender insan var bu arcelik icinde gecerli.siz tesis diyorsunuz sonynin slovakyadaki tesislerini gidip gorunduzmu yada diger uzak dogu uretıcılerının eski dogu blokundaki fabrikalarını ?bu firmalar acaba koredeki japonyadaki fabrıkalarını neden acaba eski dogu bloku ulkelerıne tasıyorlar yada sharp mexikada uretım yaptırıyor?üstün mühendislikmi ustun teknik eleman kapasitesindenmi yoksa ucuz iş gucundenmi ?
    arastırmadıgın belli patenti olmayan demişssin bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıptır.Koç Topluluğu'nun lider şirketlerinden Arçelik A.Ş., 2007 yılında gerçekleştirdiği 143 uluslararası patent başvurusu ile dünya çapında en çok başvuru yapan ilk 500 şirket arasında 35 sıra yükselerek, 101.sıraya yerleşti ve listede yer alan tek Türk şirketi oldu.700'ün üzerinde patentli urunu olan bir firma.sayın arkadaşım ne arcelik ne vestel nede herhangi bir firmanın calısanıyım.üzüldüğüm nokta ise avrupalı marka olsunda çöp olsun bizden iyi mal yapıyorlar özentiliği artık kucukcuk cocukların bile beyinlerine işlemiş marka tutkunu bir nesil geliyor uretmeyen tuketen bir genclik.gıda derseniz anlarım gıda harıcı oda ab patnetliyse tercih ederim !!!
    bence arastırın avrupa dştorsunuz ama avrupa genclıgı bizdeki gıbı cep tellerıne tvlere kıyafetlere saatlere binlerce lira vermiyor gencceık cocuklar once hayat standartım onemli diyor !!!okul iş ve sosyal guvenırlık onlar ıcın onemlı.umarım bizin genclıgımızde birgun avrupalı nesil gıbı sosyal garantısı guzel yasam haklarına sahip olur.buda bizin gibilerin yeni nesilimizin ulkemıze ve urunlerıne sahıp cıkmasıyla onları yonlendırmesıyle olacaktır !!!
    herkese saygılar

• Bende 42822 var, USB'li olan. Gayet memnunum. Sadece yan görüş açısından bakıldığnda kontrastı az gibi görünüyor. Ama tam karşısından gayet iyi. Özellikle USB fonksiyınu süper. Tüm Divx'leri ek bir cihaz gerektirmeksizin seyrediyorsun.
    Seçim yanlış değil..
  • Andy1, ben Vestel'den bahsediyorum kalkmış Arçelik lafı edip birde öğrenmemek ayıp gibi anlamsız cümleler kuruyorsun. Arçelik'in o patentlerinden kaç tanesi yada hangileri lcd teknolojisi ile ilgili bir söyler misin yazar mısın nasıl teknolojiler diye?

Bende dışardan bakarken türk markası alınır kocaman tesisleri var diyordum, ama manisadaki o vestel city denen yerin gerçek yüzünü görünce, kalite anlayışlarını görünce, mühendislerinin söylediklerini duyunca bir daha vestel marka birşey sokmam evime dedim.

Adamlar lcd yüzünden batıyorlar şu an, fason crt üretimi bitiyor diye dünyada.
  • sayın 911gt3 ben size anlatamıyorum sanırım siz patent demıssınız patenti soyledim.vestel diyorsunuz vestelide soyluyorum sizde arastırın lütfen arastırmadan tartışma maksatlı polemikler olmasın.vestel lcd tv satıslarında avrupada en cok satan firmalar arasında.Vestelin 2007 de Avrupada 3.2 milyon LCD TV satışıyla ikinci olduğunu görebilirsiniz !!!Dünyada 1000e yakın Ar-Ge mühendisiyle çalışan bir firmayı kötülemek size ne kazandırıyor yada bu öfkenizin gercek sebebi beni ilgilendirmiyor.ben sadece somut verilere bakıyorum.vestelin ve arceligin ürünlerini suna emin olabilrisin avrupada ciddi firmalarda satılan guven duyulan urunlerdir.hollandada almanyada gordum ve gurur duydum ulkemızde kotulenen seg markalı urunler bugun avrupadaki tuketıcılen tercıh ettıgı urunlerdir (vestelindir).özetle sunu diyorum ulkemde uretılen bizim insanımızın calıstıgı her firma benim icin önemlidir.umarım bu firmalar cogalır daha cok ınsan daha cok işci alımları yapan firmalar cogalır.biz kendi ürünümüzü kötülemekle bir şey kazanmayız en fazla milyar dolarlar marka merakımız yuzunden ucup gider.avrupalı benim ürünümü alsın ben degil.kalitesi teknolojisi üstün marka ürünlere lafım yok.sadece aynı özelleikleri tasıyan hatta daha kötü özelliklere sahip olan urunleri getiren distributor firmaları kınıyorum.milyar dolarları eski teknoloji urun ithal eden firmalar malumdur !!!
    herkese saygılar

• Konun uzamasının fazla alemi yok, vestelin içine girmediğiniz için basında çıkan rakamlarla ve milli duygularla yazıyorsunuz, gerçekleri yazdığımız zamanda görmezden geliyorsunuz.

Vestel lcd'ye geçişte kendi markasından para kazanamadığı ve crt'deki gibi fason olayınıda sürdüremediği için bugün 400 mühendisten 100'ünün işine son vermiştir. Bunların 100 kadarı endüstri mühendisidir, üretimde vs. de çalışan elektronik ve bilgisayar mühendisleride çıkınca bir kaç büyük salon dolusu insan kalıyor arge içinde, onlarında içinde yok testtir yok kalitedir bir çok bölüm var.

O kadar güvenilen ve çok olan ürünler, niçin bir tane inceleme sitesinde testi yayınlanmaz bu cihazların?

Dediğim gibi uzatmanın anlamı yok, vestelin ne olduğunu oturduğunuz yerden bana anlatmayın.
  • Arkadasım sana hak veriyorum kıyaslama yapmaya gerek yok .Vestel keske cok iyi yatırımların karslığında barasılı uretimler yapsa ama malesef ve manisada dijital uretim yapan bolum icler acısı halde orada cok az calısan muhendis kaldı.cogunun isine son verildi ve kriz bahane gösterilerek.Cinden urunleri getirip burada momtas yapıpta % yuz yerli dersen kargarı bile inandıramazsın.eger kaliteli uretim yaparsan karsılığını mutlaka bu ulkedeki insanlar tarafından taktir gorur ve marka olur kimsede o zaman hangi yabancı markayı alsam demek yerine vestelin hangi modelini tercih edeyim der.
  • diyecek birsey yok.her firma kuculmek zorunda malesef.sonyde samsungta mitsubushide sharpta canonda digerleride aralarında ya orataklık yada ortak uretım kararları aldılar vestel olsun arcelik olsun yada normal magaza sahibi olsun bu global krizde malesefki işten cıkarmalar sermaye kuculmeleri işci cıkarmaları olacak oluyorda zaten.milli duygularla yazmıyorum buna inanabilirsin hatta vestel urun evime daha girmedi sadece arastırınca ve cevremdeki kullanıcılara gordugum urunlerıne gore yorumladım.fakat arcelik kullanıyorum tvsinide beyaz eşyasınıda sunu cok samimi söylüyorum 10 senelik urunler var hala kullandıgım ornek verirsem arcelik tvim hala goruntuleri harika sony tv son demlerını yasıyor.tabiki bu kıyas ne kadar dogru yorumu sizlerin.
    inşaALLAH ulkemız bu krizden en az zararla cıkar hicbir firmada işci cıkarmaz ürünleri yada kalitesi sonra gelir önemli olan iş gücü eksilmesin işci alımları olsun.lcd plazma tvmiz olmasada olur
    herkese saygılar

• konu ile ilgili olmayabilir ama bilginiz olsun istedim..
    vestel dün (01/11/08) itibariyle high-end ve vestel city'de çalışan 600 kişiyi daha işten çıkardı maalesef..
    en eski üretim yeri olan elektronikte de çıkış listelerinin hazırlanmış,bugün yarın oradan da
    toplu bir çıkış bekleniyor
  • Ben de güvenip vestel almıştım ama garanti süresi bitince başıma gelen alttaki konuda, şimdi bana ne mi diyorlar, garanti süresi bitmiş bize ne, git tv ni çöpe at. Ben şanslıyım bana olmaz derseniz alın kullanın benimkine sadece şansızlık yorumu yapıyorlar çünkü...

http://forum.donanimhaber.com/m_28045779/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.