Seg Kulübü de vardı olmasa oraya da bir bakmalı,ama Vestel de dahil tüm elektronikli aletler,en baba marka da olsa, aldığınız andan itibaren bir sürü sorunla başbaşa kalınıyo,herkesin kullanma şeklini bilemiyceem ama Kullanımdan kaynaklı bi arıza olmadı bendekilerde....
Teknik veyahut üretimle ilgili hatalarda ise Firma büyüklüğü (!) dahil herşey A dan Z ye kadar sorun olmaya başlıyo ...Biraz da şans işi ve beklentilerle ilgili
Ben ses ve görüntü üzerinde titizim ,Hdleri pek biliyo sayılmam ;Sony 55 ekrardan sonra gözlerim nasıl alışıcak o da başka konu tabii...
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
ama araştırmalarıma baktım sırf Marka diye biçok firma fiat aralığın çok yüksek tutmuş
Vestel ergonomi açısından kullanışlı ==samsung gördüm, philips gördüm ;biraz kontast az geldi onlarda ..belki de benim baktığım modellerde öyleydi ses için de Samsung iyiydi ama ben zaten SONY SAW 500 le birlikte kullanıcam ve uydu alıcısından da tv izliycem...
şimdilik bunları yazabiliyorum.Toshibaya da bakalım bi
Bende açılıyor ama Direkt siteyi aç, ürünlerden seç Ürün kodu TOSHIBA 40XF351PG 102CM LCD TV, 20 TV HEDİYELİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 5 Nisan 2008; 17:25:36 >
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM