Şimdi Ara

Vestel mobil telefon ithalatına karşı korunma önlemi talep etti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
12
Favori
44.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İthal telefon vs. ürünlerde en ufak bir vergi, kota, sınır vs. gerçekleşirse ne bir tane sağlam Vestel bayiisi kalır ne de sağlam Vestel ürünü. Kimse önünü alamaz bu isyanın tanklı tüfekli Asker dahil!

    Zorlu grubu olayın bu yüzünü gözden kaçırıyor anlaşılan. Bu haberden sonra eşeğin aklına karpuz kabuğu misali Zorlu ile alakası olmasa bile bir artış, sınır vs. gelirse kabak Vestelin başına patlar. (Vestelle kalmaz Zorlu grup kaldıramaz bu ağırlığı)

    Burada olay sadece vestel ya da başka bir firma değil. Olay ne kadar ekmek o kadar köfte olayı, boş beleş çöp ürünleri millete kakalamak için şark kurnazlıkları yapan her firma için geçerli olur bu isyan.


    Belki yukarılardan bakınca pek belli olmuyordur ama bu millette tahammül diye bir şey kalmadı, herkes nitrogliserin gibi en ufak bir harekette patlar, çığ gibi büyür. Gezi filan piknik kalır bunun yanında.




  • Düştünüz mü General Mobile'ın eline

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ülkede Vestel kadar kalitesiz mal satıp kalitesiz servis veren bir firma yoktur. Birde üstüne ithal ürünlere kota ve ekstra vergi talep ederek iyice çirkefleşmişler.
    Bu olaya müsaade eden hükumet asıl ele başı.

  • Piyasaya girmeden önce vergi indirimi isteselerdi kabul olsa o zaman biraz Arge ile makul cihazlar sunsalardı piyasaya o zaman kabul görürlerdi. Her firma tekel olma çabasında. Yerli firmalar makul ve performans telefonları yapsalar o zaman dengeler değişebilirdi. Malesef bu otomobil değil ki yüksek vergiye tabi olsun. Kredi kartından taksit kalktı operatörler tekel oldu. Herkes kafasına göre takılıyor. Bu dava böyle sürer gider pasaport kaydı saçmalığı bir şey. Tasvip etmiyorum ama kaçak telefon almaya zorluyor hem höqümed hemde firmalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar kazıklanmasın, bilinçli tüketici olsun diye hiç bir yardımı esirgemeyen, yorum yapan, kulanıcı deneyimlerini paylaşan, eleştiri yapan insanlarla dolu bir forumda kalkıpta vestel gibi talep ettiği paranın anca yarısını hakeden bir cihazı almak ve durum eleştirilince olayı miliyetçiliğe, vatanseverliğe bağlamaya çalışmak aymazlıktır. Ben senin yerinde olsam yazmaya utanırım.

    Hem paranla göz göre göre rezil olacaksın hemde bu durumu savunacaksın. Çok yazık. Ahlaklı bir insanın yapması gereken ben 900 lira verdim kazıklandım, siz aynı tuzağa düşmeyin demektir. S3 'ten daha kaliteli yalanını söylemek ve başkalarınıda düştüğün tuzağın içine çekmeye çalışmak ayıptır. Eğer insanlar senin gibi davranacaksa bu forum neden var. Neden inceleme videoları çekiliyor, neden kalitesizlik eleştiriliyor, neden fiyat/performans diye bir ölçü var.


    "Tilkinin birinin kuyruğu kapana yakalanıp kopmuş, bunu görüp ne olduğunu soran tilkilere; kuyruğunu bilerek kopardığını, böyle daha güzel göründüğünü, daha kulanışlı olduğunu söyleyip aynısını onlarında yapmasını istemiş"

    Senin vestel telefonları hakkında söylediklerinde bu hikaye ile birebir örtüşüyor. Senin gibi insanları yanlış yönlendirmeye çalışan kişilerin bu forumdan defolmasını umut ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 6 Aralık 2014; 17:16:35 >




  • Eğer öyle bir şey yapsın, ben de o zaman bırakın Vestel'in telefonlarını, beyaz eşyasını bile bir tane tanıdığıma aldırırsam, bir kişiye tavsiye ettirirsem insan değilim.

    Hatta Vestel alacak yakınıma, arasındaki farkı ben vereyim daha başka marka al bile derim.

    Beni tanımadığı için yapmayacağımı düşünenler olabilir. Paraya değer vermem.

    850 lira maaş alıyorken 500 lira maaş veren yere gitmişliğim var.
    Ben cezalandırıcıyım... (Manyak değil, idealistim.)

  • Para benim. İstediğimi alırım. Sırf seni almamız için sacma sapan fikirler uretecegine adam gibi telefon yap. Eğer boyle bisey olursa çok büyük hata yapmis olurlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten vergisi aşırı yuksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim saçmalamışsın. 900 lira falan da vermedim. 500 tl'ye aldım diye yazdım. okumaktan acizsin bi de defol git diyorsun.

    s3 ten daha kaliteli mi demişim yine yalan söylüyorsun. s3'e göre daha seri dedim ki benim kullanışıma göre düşüncem. sen de dersin ki ben de 2'sini kullandm s3 daha seridir falan fisman. herkes aynı düşünseydi herkes aynı telefonu alırdı.

    vestel alana salak demek, işine gelmeyince defol git demek hoş şeyler değil. bunlara sitem ediyorum.
  • Böyle bir şey olursa da inadına ithal mal alırım. Tv alırken bile Türk malı ürünleri incelemedim. Bana soranlara da bulaşmayın diyorum.



    Aldığımız buzdolabının kapağı çatladı kendiliğinden. Garanti değiştirdi. Tekrar çatladı. Niye gidip yerli malı alayım ki?


  • Adam kendisi itiraf etmiş zaten bilişim sektörüne giremiyoruz diye,bu haberlede vestelin ,araştıran tüketiciler karşısında imajı mahvoldu.Keşke başta gmd'yi satın alıp işe devam etselerdiTelefonların teknoloji olarak artısı yok,fiyat olarakta artısı yok markada olmayınca satılmaz.

    edit2:zorlu holding 2013 yılında vestelin tamamını geri almışhttp://emlakkulisi.com/zorlu-vestelin-tamamini-satin-aldi/193069



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 6 Aralık 2014; 18:31:41 >




  • Bu karar dunya ticaret orgutu kurallarina aykiri. Yaparlarsa ithalatcilar gider sikayet eder.
    En kotu, buyuk markalar burda montaj yapar gene satar. Vestelde montajci sonucta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin mi lan burası çinle karıştırmış herhalde vestel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 lira istedigi telefona guldum.Telefonsuz kalirim daha iyi.Kendileri insaat sektorune devam etsinler boylarini asar teknoloji arge vs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel istediğini yapsın quatro alırım oda türk markası sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda vestel in kayıplara karışması dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu canım, bir de her eve bir vestel cep telefonu alma zorunluluğu getirilsin. Yoksa bu dandik telefonu bu fiyata kime nasıl satarsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu zorunlu olacak bu gidişte
  • birşeyler yazmadan önce doğruluğunu-geçerliliğini araştıralım. 1 yıl önce bütün hisseleri zorlu aldı.

    http://emlakkulisi.com/zorlu-vestelin-tamamini-satin-aldi/193069
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    + yerli markalara kredi kartı ile taksit ve %50 indirim eklesinler alalım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.