Şimdi Ara

vestel lcd plazma ses var görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • VESTEL 42PF6011 model lcd plazmamız var biraz eski bir model , sorun olarak tv bir kaç saat kapalı kalıp tekrar açmaya çalışınca ekrana görüntü gelmiyor fakat ses oluyor çokca kez aç kapa yapıyoruz görüntünün gelmesi için , önceden tamire vermiştik ve flex değişip denemek gerek söylenmişti fakat çok sık yapmıyordu diye değiştirmemiştik , bu sorun flexten olabilir mi , flexi değiştirmem sorunu çözer mi, tşk
    vestel lcd plazma ses var görüntü yok[simagevestel lcd plazma ses var görüntü yok]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/958812/127c5a09-2f21-4749-989c-c51f2593d2d4.jpg[/simage]vestel lcd plazma ses var görüntü yokvestel lcd plazma ses var görüntü yokvestel lcd plazma ses var görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 28 Şubat 2019; 13:5:12 >

• Flex lerden veya beslemeden, flex bağlantıları zayıflamış olabilir, beslemede verimi düşen malzemelerden dolayı sistem tam sürülmüyor kararsız kalıyor olabilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir.
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    Tamirci görmeden birşey denmez tam olarak,,
    Görüntü yok, ses var,, büyük ihtimalle fleks ekran kabloları,, sizin elinizden gelirmi, sizmi bakacaksiniz ,, öyle ise resim çekin, ne yapacaginizi yönlendirelim, kırılan çatlayan bir yer olmasın, fleks sıkıştırma soketleri hassastır,
    Resimleri yeni gördüm,, kontak temizleyici siprey varmı, veya benzer ürün, soket yuvası anahtar kontağı, kirli potansiyometre temizliği için kullanılan ürünler ,,,

Soketin içindeki pinlerde beyazlama kararma veya benzeri durum varmı, ben hafif görür gibiyim,
    Bu duruma ek olarak, eğer yaparım derseniz, ekranı süren diğer fleksler, o fileksin girdiği yerdeki kartta, yanlız çok çok dikkat edin, oradan iki adet fleks ekrana gider, ekran tarafi için ise panel kasadan çıkması gerekir,, yani ordan fleksi çıkartırken, panel tarafından fleks çıkarsa, geri takmak için tv yi komple dagitmaniz gerekir, buda çok çok dikkat ister, bilen biri bile dikkat etmez ise panele panel kartlarina , arka aydınlatma sistemine vs vs ,, zarar verilebilir,,, önce düşünün sonra hareket edin,,
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 28 Şubat 2019; 18:8:18 >

• Çözüm buldunuzmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir.
  • Aynı sorun bendede var anlattıgınızın aynısı olmaya başladı son 4 gündür nerden temin edebilirim parçayı yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tv de ses var görüntü yok
    20 yıl önce açıldı
    HDMİ Crt Televizyon Buldum Ama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sermets S kullanıcısına yanıt
    kartı tamir ettim demişti arkadaş ne değişti bende pek sormadım açıkcası

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.