Şimdi Ara

Vestel Çamaşır Makinası Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vestelin güncel modellerinden kullanan varsa ses durumu sıkma performansı falan gibi şeylerden bahsedebilirler mi?

Yer ve gök su vermem dediği zaman Her tarlayı sular arkımız bizim Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim..
  • Boşuna sorma vevap alamazsın, burası BSH forumu...

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • yukardaki arkadaş gibi kör olunca iftira atmak kolay oluyor, ne zaman candogan illede kafanıza silah dayadı, aslında bu kafada insana yanıt vermeye degmez bile,
    arkadaş vestel, ariston, beko ve arçelik dışında,
    miele, siemens, bosch, profilo, alman whirpool, elektrolux, samsung, lg, markalarından begendiginiz alınız,

vestel, arçelik, beko gibi markalar ismi olan kendi olmayan, teknolojisi olmayan al satçı markalar aristonda bunların bindigi trene bindiginden beri peynir ekmek gibi mal satıyor, sıfır teknoloji ile, paran çok ise al, ama sinir hastası olup doktora ayıracagın zamana degmez, %1 de olsa iyi çıkma olasılıgı var ama.

Orijinalden alıntı: deepkurt

Boşuna sorma vevap alamazsın, burası BSH forumu...

Bir iddanız varsa gösterirsiniz kanıtlarınızı! Sizi Allah'a havale ediyorum, en korktuğum ve hazzetmediğim şeydir iftira.
  • Beyaz eşya 3-5 yılda bir değiştirilecek ürünler olmadığından burada BSH gurubu ürünler tavsiye ediliyor vestel kullana bi akrabam var.Makine 2005 yılında alındı ve şuanda neredeyse kullanılmaz duruma geldi bu vestelin ve tüm idollerinin insanı enayi yerine koyması anlamına gelir.Bizim ülkemiz insanlarının boşa harcayacak parası yok.Bu yüzden millet burda bilen birine soruyor ve bu kişi en mantıklı ve bütçeye uygun şekilde tavsiye veriyor.Lütfen bilip bilmeden bol keseden atmayın ve şunuda söylemeliyim ki evet burası BSH forumu çünkü almanlar bizi vestelden ve idollerinden dahafazla düşünüyor anlamına gelir bu.Şu anda ülkemiz de bir tek uygun fiyat ve kaliteye bakılacak marka grubu var oda BSH grubudur.tabiki herkes özgürdür.Adamın parası bolsa 3-5 senede bir makine değiştirir ve bu 3-5 senede servisle sinir olmakla geçer

• Arkadaşlar vestelin olympus 1200 clsini 800 tl ye özel indirimle aldım 700 tl falan kardayım vestelin üst sınıfı olduğu için biraz güvendim ama 7 garantisi varsa bu adamlarda bir şey biliyordur yoksa 7 yılda onun tamir maliyetine niye katlansınlar neyse abimde de bosh un üst sınıfı var en yakın zamanda yorumlarımı karşılaştırmalarımı eklerim bu konu da açıklığa kavuşur
  • quote:

Boşuna sorma vevap alamazsın, burası BSH forumu...

Birşey eklemeyi unutmuşum. Bu forumda birde dilenci edebiyatı çok yaygındır, hakkını helal etmeyenler felan vardır. Bana karşı ne hakları varsa, onuda helal etmezler...

Çok gülüyorum ben bunlara, bozacı ve şıracı kardeşler...

BSH'ın hemen yanında Veliköy'de çok güzel boza yaparlar... Öğle aralarında felan gidip içebilirsiniz, o civarda olanlar için diyorum...

• deepkurt bağzı konularda haklı ben forumda hiç aman işte şu fiyata bu daha uygundur diyene rastlamadım fiyat ne olursa olsun profilo bosh diyosunuz sanki biraz dogma yorumlarda bulunuyorsunuz
  • quote:

Tam tipik Türk işte. Okumayı sevmez, okumaya kalktığında ise yazılanı anlamaz.

Sana göre değil zaten böyle yazılar, sen git daha basit şeyler oku. Senin kafan almaz bunları...

Adam üşenmeden uzun uzun yazıyor, üstelik doğruları yazıyor, direk bir yönlendirme yapmıyor ki, sonra arkasından yemleme yapıyor denmesin.

Ama sen direk yemlemecilere, gel gel cilere göresin. Sana hiç lafı dolandırmadan ne alacağını söyleyecek gel gel ciler lazım.

Yazının bundan sonrası tam sana göre, aklı başında olup, doğruları yazanlara saygısı olanlar okumasın;

Şimdi sen git Sunny, Premier veya Seikon 37" bi LCD al, süper bunlar, en iyisi... Hadi bakiiim...

Bu cümleleri TV Tavsiyeleri başlığında Sn. Albani'ye karşı yapılan gereksiz sataşmalara karşı kullanan Sn. DeepKurt arkadaşımız, Beyaz Eşya başlığında Sn. Candogan62'a aynı tip ithamla nasıl sataşmış ve aktardığım/bahsettiği şekilde anlamayıp bunca şeyi nasıl yazmış bende bunu anlayamadım...

Sn. DeepKurt gerçekten bu durumu anlayamamam "Size ait aynı kullanıcı ismini 2 farklı kişi mi kullanıyor?" sorusunu size yöneltmeye itiyor beni.

Sn. Candogan62 forumda sorusunu ileten forum kullanıcılarının, marka/model sorularının hepsini direk yorumlayan, ürünlerin hepsini araştırdığını bu sorulardaki ürünlere dair paylaştığı bilgilerle kanıtlayan FAKAT sizin aktardığım yerde dediğiniz gibi bütçesini ve üründen spesifik beklentisini söyleyen, kararsız kalan, bilinçli tüketici olmak için çabalayan insanları f/p ürünlere "YÖNLENDİREN" yıllardır yılmadan devam ettiği forumda araştırılabilen bir paylaşandır. Sorun bu mudur? Beyaz Eşya bölümünde de bir elin parmaklarından çok! aktif "Yemcilerle", Sn. Albani'nin dediği gibi "her hafta bir tanesinin ortaya çıktığı" "kolay anlaşılan çakallarla" aynı mı görüyorsunuz kendisini?

Şimdi sormak lazım, durum LCD olunca "öyle", Beyaz Eşya olunca "böyle" olupta forumumuzda en çok paylaşıma sahip şahıslara yapılan ters/yıkıcı/iyi niyetten yoksun muameleler normal mi sayılıyor? Bu yüzden mi böyle değerlendirme gereği gördünüz?

Sn. Albani gibi Sn. Candogan62'yide bir yılı aşkın süredir her gün takip eden bir forum okuru ve paylaşanı olarak gerçekten çok merak ettim... Yukarda alıntıladığım mesajınızı okumamış olsam inanın bu mesajı yazmazdım...

Edit:Yoksa yerli - yabancı, pahalı - ucuz (f/p demiyorum bakın!) ürün tartışmaları her 20 günde bir aşırı tartışmalara dönüşür bir hal alarak forumumuzda sürüp güdüyor. Amaç buna cevap yazıp dallandırmak değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 10 Haziran 2010; 18:59:24 >

• konuyu iyi kişisel kavgaya döndürdünüz lütfen uzatmayın konumuz başka

Ama ben anlamam bu işlerden, siz devam edin... Ben nerden anlayacağım ki zaten, altı üstü ülkemizin birkaç deterjan mühendisinden biriyim, alt uzmanlığım ise çamaşır ve bulaşık deterjanları...

BSH'ı zaten hiç bilmem, altı üstü 4 sene BSH'a yan sanayi olarak parça üretmişimdir, toplasanda en fazla 100 kez içeriye girmişimdir.

Ben anlamadığım için siz devam edin tavsiyelerinize... Zaten aynı Alman malı, tıpkısı Almanın ama motoru farklı işte, bi o var... Aynen Alman malı, ama işte kasa, tambur felan burda yapılıyor, ama olsun tıpkısının aynısı Alman malı... Aynısı ama ses düzeyi işte biraz farklı, ama aynı Almanın sen merak etme. İşte ülkemizde elektrikler sorunluya, voltaj düşünce sorun olur, ama dert etme aynı Alman malı. Birde tambura çok yüklenmeyin öle, 7-8 Kg yazdığına bakmayın, siz yarım yükleyin sonra bozulmasın... Ama Alman da aynı böyle, için rahat olsun...

Çok eğleniyorum yazdıklarınızı okudukça... Anlamıyorya millet, gazlayın, yemleyin gitsin...

• Forumda en büyük utanç bence bildiğini paylaşmamak...

Siz de paylaşında öğrenelim

Mesela bu başlığın konusuna dönersek Vestel'in kullandığı iç aksam kalitesi ve çalışma farklılıklarıyla diğer ürünleri kıyaslayarak devam etseniz süper yararlı olur sanırım...
  • Okuduğunu anlayan insanlar gerçeği biliyor zaten. Yazıklarımı okuyup anlamaktan aciz kişilere tekrar laf anlatmanın bir manası yok. Ne kadar konulursan konuş karşı taraf anlayabileceği kadarını anlar.

vestel sorun
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/610035/g/VESTEL+Camasirlarimi+Yirtiyor
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/606451/g/VESTEL+Makinemi+Israrla+Degistirmiyor!
    siemens sorun
    www.sikayetvar.com
    606805 ve Sikayet Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/606805/g/SIEMENS+Camasir+Makinem+Temiz+Yikamiyor!

bosch sorun
    www.sikayetvar.com
    604232 ve Sikayet Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/604232/g/BOSCH+Tum+Sucu+Kullanicinin+Ustune+Atiyor!

miele sorun
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/604958/g/MIELE+Kurutma+Ve+Camasir+Makinesinden+Memnun+Degilim!
    samsung sorun
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/603548/g/SAMSUNG+Makinem+Icin+Servisi+Defalarca+Cagirmama+Ragmen+Bir+Turlu+Gelemediler!+
    arcelik sorun
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/599837/g/ARCELIK+Problemime+Bir+Cozum+Uretmediler!
    www.sikayetvar.com
    603476 ve Sikayet Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/603476/g/ARCELIK+Camasir+Makinesi+Cok+Sesli+Calisiyor!

ariston indesit sorun
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/603454/bk/1/g/ARISTON+INDESIT+Bikkinlik+Geldi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 11 Haziran 2010; 17:22:10 >

• Bu tür konularda dayanıklılık ve problemsizlik önemli çamaşır makinasında en dayanıklı ürünler miele,aeg,bosch,siemens,profilo vs. büyük ve tanınmış markalara ait ürünlerdir.Vestel çamaşır makinamız vardı en fazla 6 yıl kullanabildik ite kaka 5 yıl önce bize açtığı masrafla iki tane yeni makina alınırdı banyoda çürümesin diye odaya koyduk odayı su bastı kutularında olan buzdolabı ve bulaşık makinasının çürümelerine yol açtı bize açtığı masrafları söyliyeyim

1.İki kere komple kazan değişti
    2.Rezistans ve termostat değişti
    3.İki kere elektronik devir ayar kartı değişti
    4.Rulman değişti
    5.Kapı menteşesi kırıldı değişti
    6.pompa motoru iki kere yandı (Çok sık arıza yaptığı için makinayı banyoya atmıştık çamaşırlar birikince elde yıkanmayıncada mecburen pompa yanıkken çalıştırıyorduk su tahliyesini öndeki filtre kapağını açarak yapıyorduk banyo su içinde kalıyordu düşünün artık çektiğimiz rezilliği)
    7.motorda problem vardı kömürü değişti

En sonunda dayanamayıp gidip yeni makina aldık bosch WFL 1610 modeli makinayı 7 yıldır kullanıyoruz problemsiz çalışıyor sadece bir kere kazanı döndüren büyük somun yalama olmuştu kazan hareket ederken vuruntu yapıyordu o değişti ücretsiz olarak makinanın yanına ağır birşey çarptı kasası yamuldu hala taş gibi çalışıyor.Vestelin ve diğer yerli mallarının beyaz eşyası çok sorunlu sadece arçeliğin bir kaç LG üretimi makinası iyi.Kısacası vesteli eve sokmam bundan sonra ancak televizyonları epey iyiydi bilenler vardır belki bir ara çok tutulan 55 ekran tüplü televizyonları vardı yumurta kasa onu 16 yıl boyunca kullandık en sonunda tüpü bitince ihtiyacı olan birisine verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 11 Haziran 2010; 20:02:43 >

• Geçmiş olsun diyeyim epey size masraf çıkarmış.Anneannemde de Vestel 54X çamaşır makinesi vardı çok sessiz çalışıyordu ama hep amortisör arızası yapıyordu ve haliyle sıkmada yeride duramıyordu.Dediğiniz televizyon black q serisi mi? Biz bu seri televizyonu 14 yıldır kullanıyoruz sadece açma kapama düğmesi değişti başka sorunu yok.Vestel elektronikte iyi.
  • Ki Vestel 54X modeli İtalyan Philco üretimidir. Vestel 2005 yılından bu yana çamaşır makinesi üretiyor. Anormal derecedeki şikayetler de bu yıllarda başladı. Çünkü bilinçsizce geliştirilen ürünler hatalı olduğu bilindiği halde çeşitli kampanyalarla satıldı ve tamamına yakını garanti şartlarından değişti. (WMS WMK serilerinden bahsediyorum) Ki halen kalite anlayışı değişmiş değil. Piyasadaki en düşük tasarım ve malzemesiyle üretilmiş basit bir Arçelik taklitidir kısacası.

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bu tür konularda dayanıklılık ve problemsizlik önemli çamaşır makinasında en dayanıklı ürünler miele,aeg,bosch,siemens,profilo vs. büyük ve tanınmış markalara ait ürünlerdir.Vestel çamaşır makinamız vardı en fazla 6 yıl kullanabildik ite kaka 5 yıl önce bize açtığı masrafla iki tane yeni makina alınırdı banyoda çürümesin diye odaya koyduk odayı su bastı kutularında olan buzdolabı ve bulaşık makinasının çürümelerine yol açtı bize açtığı masrafları söyliyeyim

1.İki kere komple kazan değişti
    2.Rezistans ve termostat değişti
    3.İki kere elektronik devir ayar kartı değişti
    4.Rulman değişti
    5.Kapı menteşesi kırıldı değişti
    6.pompa motoru iki kere yandı (Çok sık arıza yaptığı için makinayı banyoya atmıştık çamaşırlar birikince elde yıkanmayıncada mecburen pompa yanıkken çalıştırıyorduk su tahliyesini öndeki filtre kapağını açarak yapıyorduk banyo su içinde kalıyordu düşünün artık çektiğimiz rezilliği)
    7.motorda problem vardı kömürü değişti

En sonunda dayanamayıp gidip yeni makina aldık bosch WFL 1610 modeli makinayı 7 yıldır kullanıyoruz problemsiz çalışıyor sadece bir kere kazanı döndüren büyük somun yalama olmuştu kazan hareket ederken vuruntu yapıyordu o değişti ücretsiz olarak makinanın yanına ağır birşey çarptı kasası yamuldu hala taş gibi çalışıyor.Vestelin ve diğer yerli mallarının beyaz eşyası çok sorunlu sadece arçeliğin bir kaç LG üretimi makinası iyi.Kısacası vesteli eve sokmam bundan sonra ancak televizyonları epey iyiydi bilenler vardır belki bir ara çok tutulan 55 ekran tüplü televizyonları vardı yumurta kasa onu 16 yıl boyunca kullandık en sonunda tüpü bitince ihtiyacı olan birisine verdik.

Makinenizin modeli WMF 6090C miydi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.