Şimdi Ara

VESTEL AKILLI NF620 P Buzdolabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
20.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • teachers71 T kullanıcısına yanıt
    ürünü internetten falan mı aldınız?
  • Evet. Hepsiburada sitesinden aldım.
    Neden sordunuz? :)
    Buzdolabı fırın davlumbaz üçlüsünü bayağı ekonomik şekilde aldım. Sadece telimatta kargo şirketinden kaynaklanan 3–4 günlük gecikme oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında mevcut dolap boşluğuna (81 cm.)sığacak bu hacimde başka modelde bulamadık. Diğer markalarda bu litre hacme çıkanlar genişliği 84–85 cm civarı. Arkaya derinliği az. Bu dolabın genişliği 77cm ama geriye derinliği ve yüksekliği fazla. O yüzden fazla alternatifimiz de yoktu.
    Dediğim gibi diğer markalarda 600 litre civarına çıkınca genişlik 85 cm civarına çıkıyor.birde fiyatları 3'500 tl civarına tabiii :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teachers71 -- 6 Ağustos 2016; 13:24:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teachers71 T kullanıcısına yanıt
    Hocam yazınızdan ürünü ilk defa görüyormuşsunuz gibi algılayınca ''bayide incelememiş miydiniz'' sorusu aklıma gelmişti ki internet satışı olabilir diye düşünüp sormuştum :D
  • Hee yok ya. İnceledik. Media markt te inceledik, ama odaklandığımız başka şeyler olunca raf ayarı varmı diye bakmak hiç aklımıza gelmedi.
    Bu arada cihazın sesinden şikayet edenlere. Benim cihazda gürültü sıfır. Bazen acaba çalışıyormu diye yanına gidip kontrol etmişliğim bile oluyor.
    Okadarki bugün 2 saat elektirk kesildi.geldiğinde tesadüf mutfakta, dibinde idik. Normalde bir süre deli gibi çalışması lazımdı. Devreye girdiğini bile duymadık.
    Biraz şans işi bu galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teachers71 T kullanıcısına yanıt
    merhaba
    dolabın kapağını açınca fan duruyormu?

    bende daha önce nf 620 beyaz modeli vardı fan çalışırken dolabın kapağını açınca fan duruyordu kapağını kapatınca tekrar çalışıyordu
    yeni nf 620 siyah camlı csy modelini aldım dolabın kapağını açınca fan durmuyor çalışmaya devam ediyor
    servise sordum bunların yazılımı böyle kapa açınca fan durmaz çalışmaya devam eder dedi

    diğer iade ettiğim dolapta fan bazen kompressörden bağımsız devreye girer çıkardı
    yeni aldığım siyah camlı csy modelinde bağımsız devreye girdiğini görmedim sürekli kompressörle birlikde devreye girip çıkıyor

    sizdeki nasıl çalışıyor dikkat ettinizmi

    544 2375778



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 8 Ağustos 2016; 16:28:09 >
  • Bukadar ince detaylara dikkat etmem dostum ama siz söyleyince bakayım dedim.
    Dün fan çalışırken kapıyı açtım. Çalışıyordu. Kapıyı kapatınca 3–5 saniye sonra durdu.ben fanla motorun beraber çalışması gerekliliğini anlayamadım. Büyük hacimli bir dolap. Ara sıra fanın devreye girip iöerdeki havarı sirküle etmesinin sakıncası değil faydası olduğunu düşünmekteyim.
    Ayrıca motor çalışırken kapısını açtığımda motor çalışmaya devam ediyordu.
    Eski arçelik dolabımda kapıyı yarım santim bile açınca dolap motoru durduruyordu.
    İkisininde mantıklı bir tarafı var.
    Birinde kapı açık kalınca dolabın çalışmasının bir anlamı yok denebilir. Bu durumda içindeki yiyecekler çok çabuk bozulacaktır.
    Diğer firmada kapı yarım santim bile açık kalsa buzdolabını çalıştırmayı tercih ettik. 4–5 derecelere olmasa bile iç sıcaklığı 7–8 derecelere indirse bile en azından içindekilerin bozulmasını geciktirmeyi tercih ettik (makina sürekli çalışacağı için elektrik faturası yükselecektir ama) denebilir.
    Yani her durumda ikisininde arızadan çok bir tercih meselesi (yazılım ayarı) olduğunu düşünmekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, ben de bu model buzdolabı düşünüyorum veya x olanını. Birkaç sorum olacak size; buzdolabı kapağı açılıp kapandıktan sonra kapağı hemen açabiliyor musunuz yoksa biraz beklemeniz mi gerekiyor (başka model Vestel kullanan tanıdığım var kapak kapanınca bir müddet kapı açılmıyor), ikinci sorum ise 620 p modeli gri renk mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılıp kapandıktan sonra hemen açmaya kalkarsanız biraz zorlanıyorsunuz. Bunun normal olduğunu düşünüyorum. Gerçi açmaya zorlamak kapı fitilleri için pek sağlıklı olmaz.
    620p modeli beyaz olan tip.
    #hserdark



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teachers71 -- 29 Ağustos 2016; 21:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teachers71 T kullanıcısına yanıt
    Basınç farkından dolayı dengelenene kadar vakum olabilir normal bi durum. Evimdeki vestelde de oluyor hatta ilk aldığım zaman kulpunu nasıl çektiysem kırmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Buzdolabımız bozulduğu için acil olarak yeni buzdolabı arayışına girdik. Bulunduğumuz yerde ürünleri inceleyebileceğimiz büyük mağazalar olmadığı için mecburen internetten araştırma yaptık.2000 – 3500 TL civarında Beko,Arçelik,Bosch ve Siemens in modelleri üzerinde baya bir araştırma yaptım,kararsız kalıp uzaktaki birkaç bayiye incelemeye gittik.Hiç biri tam olarak beklentimizi karşılamadı.Kimisinin soğutucu hacmi yüksek yazıyor ancak içini inceleyince çok dar olduğu görülüyor.Örneğin çoğu modelde sebzelik kısmının arkasına motor yerleştirdikleri için daracık kalmış sebzelik.Bizim aradığımız soğutucu kısmı geniş bir buzdolabı.
    Vestel in bayisine de bir uğradık,hiç araştırma yapmamıştım.NFY 620P modelini gösterdiler.Sanırım artık piyasada az kalan bir ürün,artık üretilmeyecek de olabilir,indirime girmiş.İncelediğimde hem soğutucu hem dondurucu kısmı çok geniş geldi.Sanırım bugün sipariş vereceğiz.
    Forumda bu konuya ulaştım iyi ki,genelde 2014 – 2015 yıllarında almış herkes ürünü,yorumlarını belirtmiş.Biz anca bu sene alacağız.Şuan bu buzdolabını kullananlar acaba yazabilirler mi ürünle ilgili tavsiyelerini hala memnun musunuz?Herhangi bir sorun var mı karşılaştığınız?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.İnternette 2300TL ye buldum bugün sipariş vereceğim.




  • rashcroft R kullanıcısına yanıt
    Ürünü Aldınız mı hocam?
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Alamadım çünkü incelerken ferahlığına kapılıp boyutlarına dikkat etmemişim. Servisle de görüştüm, bizim kapılardan geçmesi mümkün değilmiş - kaldı ki mutfak da kapısı açılınca kullanılamayacak darlıkta. Vestel'i elemiş oldum yani. Vestel'in daha düşük hacimlilerine de bakmak istemedim, çünkü bu modelin fiyatı diğer markalara göre çok uygundu.

    Şimdi Arçelik - Beko hatta belki de Bosch arasında bir seçim yapacağım ama kafayı yemek üzereyim. Yaklaşık 1,5 haftadır minibar tipi bir buzdolabıyla idare ediyoruz. Genel olarak özelliklerinin çoğu birbirinin aynısı. Bulunduğum yerde inceleyebileceğim çeşitlilikte model de yok, internette gördüğüm resimler-yorumlarla olacak artık son kararım.

    Dondurucu kısmı üstte, soğutucu kısmı geniş - kullanışlı bir model arıyorum.(Vestel'in boyutları uysaydı tam aradığım modeldi..)

    Beko ( B1 9540 NM - D 9585 - D 9574 - 9560 NBEX - D 9575 )
    Arçelik ( 5275 NHEY - 5796 NH - 5276 NHIY - 5560 NBEI )
    Bosch (Soğutucu kısmı brüt hacmi 383 lt olan 507 lt toplam brüt hacimli modeller - toplam brüt hacim yükseldikçe ağırlığı dondurucu kısmına vermişler)

    Belki seçim konusunda fikir verebilirsiniz..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.