Şimdi Ara

VESTEL 50FA8200 nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucuz olsun şu da olsun bu da olsun derken büyüklerin izledikleri fiyat politikası sebebiyle yine vestel grubuna kaldık. Tvnin kağıt üzerinde özellikleri oldukça tatminkar. Fakat yeni seri oluşu sebebiyle forumda ve nette doyurucu bir açıklama ve görüş bulamadım. Panelinin 8xxx serisi LG mi yoksa sadece isimlendirme mi olduğunu bilmiyorum. Firmalar topu 444e atıyor onlarda malum...

TV Resmi Link

quote:

TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR :
    Seri8 Serisi - 3D SmartSmart TVVarDinamik KontrastUltra Dynamic ContrastWifi UyumluluğuDahili Wi-FiDahili HD Uydu AlıcısıVarEnerji SınıfıClass AEkran Boyutu (cm)127ÇözünürlükFull HD (1920x1080)Panel TipiSlim LEDÇifte EkranVarÇifte EğlenceVarAkıllı RehberVarAkıllı TavsiyeVarPixellence Görüntü İyileştirmeVarSuper Motion RateSMR 600Hz
    SES :
    Ses Çıkış Gücü2 x 8 WDijital Ses ÇıkışıVarSes KalitesiGerman + Nicam Stereo
    BAĞLANTILAR :
    RF Girişi (Karasal/Kablo)VarRF Girişi (Uydu)VarHDMI3USB Bağlantı2Scart Girişi1PC Girişi (VGA)VarDVI Ses GirişiVarKomponent GirişiVarAudio Video (AV) GirişiVarKulaklık ÇıkışıVarEthernet (LAN)VarDahili WiFiVar
    USB Desteklenen Media Formatları
    Usb Videompg, mpeg, .dat, vob, mkv, mp4, mov, avi, asf, wmvUsb Audiomp3, wma, wavUsb Resimjpg, jpeg, png, bmp
    Smart TV Uygulamaları
    Smart Center - Akıllı Ekranlar TeknolojisiVarWeb BrowserVarDLNA UyumluluğuVarSmart RemoteVarSocial TV (Twitter/Facebook)VarTivibuVarLig TVVarDigiPlayVarYouTubeVar
    3D Özellikleri
    3D GörüntüVar3D Dönüştürücü (2D -> 3D)Var3D Dönüştürücü (3D -> 2D)Var
    Tuner
    Uydu AlıcısıVarDijital TunerDVB- T/C/S2Analog TunerVarEPG (Elektronik Program Rehberi)VarKanal Listesi USB KlonlamaVarCI+Var
    PIXELLENCE ÖZELLİKLERİ :
    Renk İyileştirme AlgoritmasıVarKontrast İyileştirme AlgoritmasıVarKeskinlik Artırma AlgoritmasıVarTen Rengi Algılama ve DüzeltmeVarFull HD Görüntü Algılama ve Gelişmiş DüzenlemeVar
    DİĞER :
    Dönebilen StandVarCombfilterVarHem Televizyon Hem Bilgisayar Monitörü Olma ÖzlVarBilgisayar Olarak Çalışırken TV' den Ses AlabilmeVarProgram HafızasıVarTeletextEvet/1000ToptextVarGörüntü SistemiPAL SECAM B/G D/K I/I' L/L'Resim Formatı16:9 / 4:3 / Panoramik / 14:9 / Sinema / Altyazı / ZoomProgramlar Arası Otomatik Ses Seviyesi (AVL)VarÇocuk KilidiVarKablolu Yayınlara UyumVarOtomatik Kanal Arama (PLL)VarOtomatik Kayıt ve Program Arama (APS)VarOSD (Komutlari Ekranda Görerek Verme)VarBir Önceki Programa Tek Tuşla GeçebilmeVarZaman Ayarlı Kapanma (Sleep Timer)VarYayın Bittiğinde Otomatik KapanmaVarİsim VermeVar
    GÜÇ TÜKETİMİ :
    Ortalama Güç Tüketimi93WStand-By Güç Tüketimi0,5 WYıllık Güç Tüketimi (AB Standartları)135kWhGüç Tasarrufu ModuVarVoltaj Aralığı220V-240V AC 50Hz
    ÖLÇÜLER :
    Yükseklik (Ayaklı)718mmYükseklik (Ayaksız)650mmGenişlik (Ayaklı)1125mmGenişlik (Ayaksız)1125mmDerinlik (Ayaklı)220mmDerinlik (Ayaksız)35mmAğırlık (Ayaklı)16 kgAğırlık (Ayaksız)14,7 kg
    Tasarım:
    SlimSlimİnce BezelSüper İnce BezelÖn ÇerçeveSiyahAyakKrom
    EKSTRA AKSESUAR VE HİZMETLER :
    3D Gözlük4 AdetÇifte Ekran/Çifte Eğlence GözlükVar (1 çift)Uzaktan KumandaVarUzaktan Kumanda İçin PilVarDuvara Monte AparatıVarÜcretsiz MontajVarKullanım KılavuzuVarE-ManualVarÇağrı Merkezi Satışına AçıkEvet

Sizce bu tv nasıl alınır mı? Gittigidiyor üzerinden 1800 liraya en ucuz olarak bulunabiliyor.

• Vestel i evinden içeri sokmamanı öneririm dostum.
  • güzel tv dir hiç takılma güvenle ala bilirsin bizzat fabrikada gezmiş birisi olarak ürünün kalitesi bire bir lg yada samsung la aynıdır.
  • 3D olmadan alıp sonradan keşke olsaydı dememek için ayda yılda bir kullanacak olsam da 3dli model bakındım. Fiyat cezbedici bir de canlı görmeye gideyim eğer bizim bayilerde varsa. Bakalım onlar ne teklif verecek. Kurban sonuna kadar vaktim var nasıl olsa. Bir iki kullanıcı yorumu olsaydı tadından yenmezdi. Vestel'e önyargım yok. Evimde samsung philips lg kadar sinbo king ve conti var. Televizyona çok para verme taraftarı değilim. Az para iyi kalite uzun süre kullanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

3D olmadan alıp sonradan keşke olsaydı dememek için ayda yılda bir kullanacak olsam da 3dli model bakındım. Fiyat cezbedici bir de canlı görmeye gideyim eğer bizim bayilerde varsa. Bakalım onlar ne teklif verecek. Kurban sonuna kadar vaktim var nasıl olsa. Bir iki kullanıcı yorumu olsaydı tadından yenmezdi. Vestel'e önyargım yok. Evimde samsung philips lg kadar sinbo king ve conti var. Televizyona çok para verme taraftarı değilim. Az para iyi kalite uzun süre kullanım...

Ben aldım kardeşim,
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-50fa8200-50-3d-smart-600hz-uydu-led-tv-180116488

yüzde 5 çek ,bir de worldcard bulursan tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

quote:

3D olmadan alıp sonradan keşke olsaydı dememek için ayda yılda bir kullanacak olsam da 3dli model bakındım. Fiyat cezbedici bir de canlı görmeye gideyim eğer bizim bayilerde varsa. Bakalım onlar ne teklif verecek. Kurban sonuna kadar vaktim var nasıl olsa. Bir iki kullanıcı yorumu olsaydı tadından yenmezdi. Vestel'e önyargım yok. Evimde samsung philips lg kadar sinbo king ve conti var. Televizyona çok para verme taraftarı değilim. Az para iyi kalite uzun süre kullanım...

Ben aldım kardeşim,
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/vestel-50fa8200-50-3d-smart-600hz-uydu-led-tv-180116488

yüzde 5 çek ,bir de worldcard bulursan tadından yenmez

Hayırlı olsun. O zaman ilk ciddi yorumları senden alalım. Gelince hemen bir ön inceleme ve ardından ayrıntılı inceleme yapabilirsen sevinirim.

• Ürün geldi mi hocam. bende aynı ürünü almak üzereyim. Yorumlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49UB850V 4K nasıldır?
    11 yıl önce açıldı
    LG 55UJ630V NASILDIR?
    7 yıl önce açıldı
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel+
  • Gözümü kararttım aldım. Bayramdan sonra gönderecekler. GG kampanyası ile 1670 liraya geldi. Bakalım parasının hakkını verecek mi? Gerçi 51 ekran tüplüden sonra ne koysan yer bizim gözler.
  • Ya o kadar incelem yazmıştım mesaj gelmemiş galiba.
    3D performansı filmden filme değişiyor bilirsiniz bazı filmler 3D süper bazıları ise dandik. Mesela Ayı Yogi 3D izledik bir tane sahnesi var sanki gözümüze girecek acaip güzel bir sahneydi cipsler havada uçuşuyor.
    Ama başka filmlerde böyle sahneler olmayınca normal 3D işte diyoruz.
    Ps3 oynadık Pes2013, galiba çok yakından oynadık, ekran hızlı hareket ederken gözlerimi rahatsız etti, sanki gölgelenme, hayaletlenme oldu.
    Sonra Fenerbahçe maçını izledik HD olarak, güzeldi görüntü beğendim.
    SD yayınlarda da problem yok gayet güzel çıkıyordu valla şaşırdım hatta JOJO falan açıktı yani çizgi film kanalı açıktı.
    Bu arada TV'yi bir arkadaşa almıştık, başka sormak istedikleriniz varsa cevaplarım.
  • Teşekkür ederim mesajiniz için, bu tvnin bi alt modeli 42fa8200 icin hic sey soylemediler. mesela arayuz cok kotuymus kanal listesi falan kullanisli degilmis. hizli sahnelerde (mac, aksiyon vs) goruntu birbirine giriyormus sahne atliyormus vs gibi.

sizin tavsiyeniz nedir alinirmi bu tv?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce almış bir arkadaşın gözlemleri
    quote:

Merhaba hocam.

Öncelikle belirtmeliyim ki çok az TV izleyen bir aileyiz ve evde kablolu yayın var.

Önceki tüplü TV olduğu için HD paket almamıştık.

O yüzden gözlemlerim youtube ve external filmler üzerinden

TVlerden pek anlayan birisi de değilim

Benim ilk gözüme çarpan eksisi parlaklığı oldu.

Belki henüz ayarlarını çözemedim o yüzden de olabilir ama şöyle çok canlı parlak bir görüntü vermiyor

Bir de ses çıkışı gayet düşük.

Eğer film ya da oyun oynayacaksanız bi ses sistemi kesinlikle ister.

Panel 1080 ve boyut 50 olunca 40 ve diğer boyutlardakilerden biraz daha piksel görme durumu oluyor ama uzaktan izleyince sıkıntı yok.

Renk dengesini falan beğendim.

O konuda pozitif.

Kontrast da fena gelmedi.

Smart TV yazılımı biraz yavaş ve uygulamalar da öyle.

İnternet tarayıcısı flash ya da diğer ekleri açmıyor.

O yüzden o yönde belki ilerde yazılım güncelleme falan gelmeli bence

Bana en ilginç gelen artısı USB ve HD'den okuma geldi.

O özelliği muhteşem ve çok hızlı

1080 filmleri ve altyazıları adeta şak diye ve pürüzsüz oynatıyor.

srt altyazıları da dosya adını aynı yapınca okuyor ve harika

Bana sorarsanız bu TV'yi kim almalı bence TV konusunda çok pro ve özellik bekleyen değil de fiyat/performans isteyen naif kullanıcılar yönelmeli

Açtığınız konuya da sonra yazarım belki.

Hatta bence orayı ana konu yapın paylaşımlar gelsin

İnternette pek bilgi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum.
    Dahili uydu alıcısıyla tek kumanda çok kullanışlı. HD kanallar harika SD kanalların görüntüsü de HD kanallara yakın.
    İnternet bağlantısınıda kullanıyorum, özellikle youtube den video izlemek çok zevkli.
    Tv ilk geldiğinde yazılım versiyonu V.3.7.3i idi, Vestel servis teknisyeni son yazılım olan V.3.7.5x versiyonu yükledi.
    Oğlumun evindeki 3750 tl. ye aldığı Samsung Full HD 55'' 3d smart tv den daha net görüntüsü var.
    Şu an hiçbir sıkıntı yok, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-HAZER -- 24 Eylül 2015; 20:30:07 >
  • 48-50 inç tv bakıyorum bende,bu tv de dikkatimi çekti,
    kullanıcılar biraz daha yorum yapsa bizlere yararlı olacak
    aynı fiyat aralığında 46-48 inç samsunglar da var,
    gittigidiyorda indirimde var,
    alsammı acaba, kararsızım ?
    mesela wifi üzerinden internete bağlanabiliniyormu,bağlanılıyorsa internet hızı nasıl,
    nette hızlı gezilebiliniyormu,wifi ile diğer cihazlara bağlanabiliyormu?

poyrito bize kullanıcı deneyimlerini aktarabilsen çok yararlı olacak,şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviavukat -- 26 Eylül 2015; 2:14:41 >
  • quote:

Gözümü kararttım aldım. Bayramdan sonra gönderecekler. GG kampanyası ile 1670 liraya geldi. Bakalım parasının hakkını verecek mi? Gerçi 51 ekran tüplüden sonra ne koysan yer bizim gözler.

1670 e nasıl aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraaser

quote:

Gözümü kararttım aldım. Bayramdan sonra gönderecekler. GG kampanyası ile 1670 liraya geldi. Bakalım parasının hakkını verecek mi? Gerçi 51 ekran tüplüden sonra ne koysan yer bizim gözler.

Bayram öncesi Gittigidiyor %7 kampanyası ile aldım. Ama adamlar hala göndermedi.
  • quote:

quote:

quote:

Bayram öncesi Gittigidiyor %7 kampanyası ile aldım. Ama adamlar hala göndermedi.

Hangi mağazadan aldın hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi mağazadan aldın hocam?

Altınellervestel. Ama şu an satışta değil. Bizim ürünleri de fabrika kaynaklı bir gecikme dolayısıyla gönderememişler.

• iyidir
  • Dostlar bu televizyonu arkadaşa almıştık söylemiştim.
    Ben olsam 3D TV almam 4K alırım, 4K yayın yok diyeceksiniz, ama internetten indirip torrentten izleyebiliyorsunuz film falan.
    3D gerçekten gereksiz bir oluşum bence.
    Ama bu televizyonun 2 kanal izleme özelliğine bayıldım resmen.
    Birimiz PS3 oynarken birimiz TV izliyordu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.