Şimdi Ara

Vestel 49UD9300 İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim size bir kaç ay önce almış olduğum Vestel 49UD9300 Model televizyondan bahsetmek istiyorum alacak olan arkadaşlara bir fikir bir tavsiye olsun

Bu Televizyondan tekirdağ'da ki vestel bayisinden 2 adet aldım hemen gelip kurdular güzel de oldu tasarımını beğendim ama smart bölümü gerçekten çok kötü kullanılamayacak derece de smart bölümüne girdiğimiz de yazı kaliteleri ve görüntü kalitesi gerçekten ciddi seviyede düşüyor bunu da burdan ekleyelim (şahsen ben gözlük kullanıyorum yine de okuyamadım yazıları)

Televizyonun için de yüklü gelen 2 market var

1.5 ay sonra televizyonun ekranında bir problem oldu neden olduğunu bilmiyorum gece ışığı kapatıp film izleyecekken fark ettim

Bu problemi fark eder etmez ertesi gün Vestel Servisini aradım geldiler sabah olduğu için pek anlaşılmadığından dolayı gittiler video çekip onlara atmamı onlar da videoyu manisa'da ki mühendislerine yollayacaklarını söylediler güzel çektim yolladım servisin whatsapp hattına bir kaç gün bekledikten sonra aradım ve mühendisin " renkli kanalları izlesin sorun olmaz bu problem garanti kapsamına girmiyor " dedi yanlış duymadınız mühendisin dediği buymuş tabi durmadım dava açtım ve paramı geri aldım (bu fotoğraf iade ettiğim televizyona ait diğer fotoğraflar salondaki tv'ye ait) yarım yamalak olan garantilerini de bu şekilde incelemiş olalım neyse devam edelim

gelelim browsera

televizyon'da Vewd Browser var ve film falan izlenmiyor çok denedim ama olmadı (bırakın filmi film sitesini açabilirseniz helal olsun) yani java falan yok hiç bir şekilde playerları açmıyor ve siteleri mobil olarak açıyor masaüstü versiyonu olarak göstermiyor yani işe yaramaz haber bile okuyamazsınız imleç donarak hareket ediyor bu arada

Devam edicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUSA36 -- 8 Haziran 2019; 8:0:19 >

• 2 Tane market var demiştim birisi vestel'e ait diğeri ise Vewd Store BluTV PuhuTV Netflix Deezer gibi uygulamalar mevcut tabi kullanabilirseniz çünkü Televizyonun Sürekli Wİ-Fİ'si kopuyor ve smart bölümü çoğu zaman tuşa bassanız bile açılmıyor

Vewd Store'da SSIPTV'de var indirdim ve denedim çalışıyor içinde bikaç tane kanal vardı

bu şekilde incelemiş olalım sorularınız varsa cevaplayabilirim arkadaşlar
    ama eklemek istiyorum günümüze göre gerçekten alınacak bir televizyon değil smart bölümü gerçekten çok kötü eğer youtube'da netflix'te blutv gibi yerlere girmek istiyorsanız tavsiyem Xiaomi Mi Box ben onunla kullanıyorum kendi smart bölümüne girmiyorum çünkü yazı kaliteleri ve görüntü kalitesi gerçekten çok kötü ne yazılar okunacak gibi ne de görüntü bakılacak gibi 4K Falan dediklerine bakmayın hiç 4K gibi durmuyor bu tv'den sonra Samsung 55NU7400 Aldım ve gerçekten Akıllı TV Böyle olurmuş diyorum yazı kaliteleri ve görüntü kalitesi her türlü çok güzel tek eksiği SSIPTV

• yani profesyonel bi inceleme olmamış tabi ama keşke herkes senin kadar duyarlı olsa ve kullandığı tv hakkında buraya bilgilendirici şeyler yazsa bizde daha detaylıı fikir sahibi olsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestanbul

yani profesyonel bi inceleme olmamış tabi ama keşke herkes senin kadar duyarlı olsa ve kullandığı tv hakkında buraya bilgilendirici şeyler yazsa bizde daha detaylıı fikir sahibi olsak.
    yani daha ilk açtığım konu zaten sağol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    LG 42LM615S İncelemem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.