Şimdi Ara

VESTEL 49UB8300 UHD İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
22.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben yükleyemedim yardım edecek kimse yok mu , usb den yükleme istiyorum doğru dosya varsa biri paylaşabilir mi lütfen ?
  • USB den yapmadım .Çünkü her açılışta(elektriği kapatıyorum) internet bağlı olduğu için kontrol ediyor varsa yüklüyor.
  • Konuyu hortlatmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. @Ado hocam bu hafta sonu 49UB8300 almayı düşünüyorum. Sana zahmet varsa güncellemek için yazılım sorayım dedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrolnik kullanıcısına yanıt
    Var hocam siz alın, genel düzenlemeye geciksem dahi size ulaştırırım yazılımı bir şekilde
  • arkadaslar 49ud9400 tv aldim bu vestel tv lerin ps4 performansi nasildir bilen var mi

• Bu tvyi onerirmisiniz internette yorumlar iyi gibi ama alip kullananlar netflix youtube puhu tv gibi uygulamalarda performansi nasil? Tivibu ile kullanicam memnun kalinir mi? Yoksa 43 ekran lg samsung philips mi almaliyim?

• Menü->ayarlar->daha fazla->

Yazılım yükseltme
    V.2.29.11.0

Uygulama sürümü:
    V.1.4.0.3

Son bir haftadır internet bağlantısını kapatmıştım yeni güncelleme varmı bilmiyorum ama bendeki sürüm bu :)

Tivibu internet üzerinden kullanıyorum sorun yok.netflix puhu kullanmadım ama internet üzerinden filmde sorun yok ,takılmıyor siteye göre görüntü net.Ama browser kullanımı için klavye mouse şart.

Ama uydu yayını görüntü kalitesi tivibu internet yayınından çok daha net ve canlı.Tivibu paketim HD paket yayın 1080p ama uydu çok daha net.

Ben hala çok memnunum iyiki almışım diyorum.82 ekran vardı bu extra masraf gibiydi ama iyi ki almışım büyük ekran keyfi süper.

• selam.. youtube 'da 4k video izlemek için ne yapmamız lazım? veya izlediğimiz görüntünün kalitesini nereden görebiliyoruz? mesela netflix de.
  • bir de puhutv nasıl kuruyoruz?
  • chinaski C kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube u açınca internet hızına göre kaliteyi otomatik ayarlıyor sanırım çünkü telefondaki gibi 720p 1080 p seçme yeri göremedim

Ben TV yi bugün aldım smart tv modunda puhu tv vardı zaten

Yazılımınız güncel değilse güncellemeyi deneyin .nasıl güncelleme yapıldığını bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksoultr -- 22 Aralık 2017; 19:30:0 >
  • 15.12.2017 tarihinde almış olduğun VESTEL 49ub8300 model televizyonumun ekranı kırıldığı için yeni bir cihaz satın aldım. Elimde olan televizyonun ya panelini değiştireceğim yada ücretli değişimden "0" cihaz alma hakkım var. Almak isteyen olursa paneli değişmiş halde 1600TL den "0" olarak 1950 TL den verebilirim. Tel: 05358235203
  • Beyler bu tv de her sey iyi guzelde tv gecislerinde 2 saniye bekletiyor annemde ona kizdi begenmedi ne yapmak lazim neden kaynakli ki bu hemen neden kanal degisince gecmiyor ? Ne almak lazim yardim edermisiniz

• Yıl 2020 bana güncelleme falan gelmedi. Ne yapmak gerek?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.