Şimdi Ara

Vestel 49UB8300 Hakkında (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
26
Favori
86.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar TV'yi aldık VA panel geldi, renkler zayıf ve soluk, görüş açısı dar diye şikayetlerden dolayı endişeliydim ama bu 2 şikayete de katilmiyorum, bence 2 konuda da gayet tatmin edici tavsiye ederim. negatif olarak söyleyebileceğim

1) hareket eden altyazilar(son dakika haberleri vs) biraz bulanık flu gibi sanki, biraz zor okunuyor, bu his dinamik kontrasti kapatınca düzeliyor gibi

2) TRT 4k özellikle drone ile açık havada çeken görüntülerde titreme gibi birşey oluyor, gözü rahatsız ediyor biraz ama bu kanalla mi ilgili TV ile mi ilgili emin değilim

bence fiyatına göre görüntü gayet iyi, kanal geçişleri hızlı, f/p zirvede ben tavsiye ediyorum özellikle anne babaya ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelin şuan yazılımı versiyonu hangisi birde bu panel markası hangisi

Vestel 49UB8300 Hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: alienlord

arkadaşlar TV'yi aldık VA panel geldi, renkler zayıf ve soluk, görüş açısı dar diye şikayetlerden dolayı endişeliydim ama bu 2 şikayete de katilmiyorum, bence 2 konuda da gayet tatmin edici tavsiye ederim. negatif olarak söyleyebileceğim

1) hareket eden altyazilar(son dakika haberleri vs) biraz bulanık flu gibi sanki, biraz zor okunuyor, bu his dinamik kontrasti kapatınca düzeliyor gibi

2) TRT 4k özellikle drone ile açık havada çeken görüntülerde titreme gibi birşey oluyor, gözü rahatsız ediyor biraz ama bu kanalla mi ilgili TV ile mi ilgili emin değilim

bence fiyatına göre görüntü gayet iyi, kanal geçişleri hızlı, f/p zirvede ben tavsiye ediyorum özellikle anne babaya ideal

Bahsettiğiniz titreme bende de var. Mesela çizgili gömlekli biri çıktığında oluyor. Sanırım tüm TV'lerde var

• helluri kullanıcısına yanıt
    Evet TRT 4K da özellikle uzaktan yapılan çekimlerde yani kamere geniş bir alanı gösteriyorsa bir titreme oluyor. Renk seçeneği dinamik ise bu daha da belirgin. Başka 4K yayın olmadığı için kanal mı problemli yoksa panel mi böyle bilemiyorum. 4K bir görüntü indirip denemek gerekli.
  • merhabalar. ben de bu tv yi düşünüyorum. fiyat artmış tabi. hepsiburada dan alan var mı daha evvel? Oradan alınca da 3 yıl garanti ve ücretsiz kurulum var mı diye merak ediyorum. Sayfada bilgi yok. Ama satıcı başka bir yerde 3 yıl garanti ile ücretsiz kurulum veriyor.
  • mesutsahin64 M kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba teyzemlerde de bu model tv var. Eniştem iptv için uygulama sormuştu ama onlarda vewd app store yok. Acaba güncelleme sonrasında mı geldi o mağaza ?

• TV en flash player desteği yok bilseydim kesinlikle almazdım.

Ayrıca 1 tb hardiskimi desteklemiyor bu da tamamen tvyi aldığıma pişman etti

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

Hocam merhaba teyzemlerde de bu model tv var. Eniştem iptv için uygulama sormuştu ama onlarda vewd app store yok. Acaba güncelleme sonrasında mı geldi o mağaza ?

aynı sorun bendede var. televizyoncuyla görüştüğümde. trt4k daha tam rayına oturmadığı için böyle sıkıntılar olur dedi. zaten bilerek çekimleri ağırdan yapıyolarki arkada ekranda sorun olmasın. daha test aşaması yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

doğrudur güncellemeyi bu siteden indirmiştim yazılım sürümü v.2.40.6.0
  • Merhaba arkadaşlar tvyi nasıl güncelleyeceğim acaba. Tvnin internetinden güncelleme şansımız var mı ? yada bir yerden bir şey indirpi usb ile mi yapacağım nasıl olacak acaba anlatrımısınız?
  • Merhaba.

49ub 8300 modeli 6 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ancak bazı sahnelerde veya müziklerde ses boğuklaşıyor. Cızırtıda değil ama, hoparlör patlakmış gibi. Uzun süredir olmuyordu ama 1 haftadır yine dikkatimi çekiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldumu.

• Benim bildiğim otamatik güncelleme oluyor internet bağlı ise

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah-e kullanıcısına yanıt
    O zaman son güncel sürüm kaç acaba ona bakmak lazım bizim ki kendini güncellemiş mi diye :) Acaba kaç son sürüm
  • Televizyon açıldığında bazen ses gelip görüntü gelmemesi gibi bir sorunla karşılaşan var mı? Sadece bizimkine özel bir şeyse servise söyleylim.
  • Cihazda Tv Cast uygulaması kayboldu nasıl geri yüklenir bilgisi olan varmı ?
  • Şuan tv nin uygulamalarına giremiyorum. Update ediliyor şeklinde İngilizce bir yazı çıkıyor. Deneyebilir misiniz. (sadece YouTube a giriyor)

• Selamlar arkadaşlar.yaklasik 2 aydır bu TV yi kullanıyorum..ama 2 gündur ilginç bir problem var.

TV nin uzaktan kumanda ile iletişim sorunu oluyor.soyleki sadece açma-kapama,ses acma-kapama ve mute tuşlarını algılıyor.kumandanin bozuk olabileceğini düşünerek kumandayı test ettim kumanda sağlam görünüyor.

Daha sonra akıllı telefon uygulaması ile uzaktan kumanda programı (sure) denedim..sadece yine aynı tuşlar çalışıyor.. diğer komutları algılamıyor.ki daha önce bu program ile tamamını kullanabiliyordum.

Ne olmuş olabilir..ve bu TV ye reset atmanın bir yolu varmıdır?deneme amaçlı

• Merhabalar
    Ücretli netflix hesabımı TV üzerinden kullanmaktayım. Arada bir netflix uygulaması resimlerdeki hataları verip bağlanmıyor. Fişini çıkarıp taksamda sorun çözülmüyor. Hesabı sıfırla diyerek netflix hesabını yeniden tanıtıyorum. Sorunsuz giriş yapılıyor.

Bu TV de bu şekilde sorun yaşayan var mıdır?

Vestel 49UB8300 HakkındaVestel 49UB8300 HakkındaVestel 49UB8300 Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinbalci -- 19 Şubat 2018; 14:19:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Benim samsung 50mu7000de de arada yapıyor. netflix kaynaklı sorun galiba
  • akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende kullanırken aynı şey oluyordu. Baştan çıkıp tekrar giriyordum. Çözümünü bulamamıştım başka türlü. Fişini filan çıkarmana gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.