Bildirim
Vestel 46PF9915 46' 3D LED TV
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben geçen gün bayide inceledim çok beğendim, 3D ve 2D görüntü kalitesi çok başarılıydı. 46" bir 3DTV için fiyatı da oldukça uygun geldi. Satışların nasıl gittiğini sordum baya satıyorlarmış söylediklerine göre. Ben de almayı düşünüyorum.
Yine de alıp kullanan varsa ve yorum yapabilirse sevinirim. -
3D TV teknolojisi gereği pahalı bir çözüm.
Bu tarz TV leri gerçekten 3D merakı olan ve TV nin hakkını verecek kişiler almalı diye düşünüyorum.
Vestel in TV sini ben de yakından inceledim. Eğer 3D merakı olan hatta 3D kamerası olan, internetten içerik indiren kişiler varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Vestel TV sadece Sony Bluray gibi 3D DVD leri desteklemekle kalmayıp, her türlü XVid, MKV gibi 3D stereoscopic kamera ile çekilmiş yan-yana içerikleri de 3D olarak gösterebiliyor. -
İlk 3D filmi sırf meraktan sinemada izledim, beklemediğim şekilde derinlik hissi ilginç bir şey.. 3D formatta filmlerin artışı ile birlikte bu teknoloji daha çok ön plana çıkacaktır kanımca.
Pahalı ve yeni olması nedeniyle 3D TV piyasada pek bulunan bir ürün değil, Teknosa'da Samsung 3D TV'yi ayaküstü inceleme şansım olmuştu. Başarılı olmuş ama gözlükler uzun süreli kullanımda gözü yoruyor gibi geldi bana. Vestel'in de benzer bir ürünü yaptığını duyunca bir bakayım dedim, ummadığım üzere aşağı kalır yanı yoktu. Şimdi aklımda dahi kalmayan bir sürü özelliği de destekliyordu. -
merhaba arkadaşlar en sonunda vestelin 46 inç 3d led tv sini aldım bir hafta sonra geleceğini söylediler.kurulumu yapıldıktan sonra görüşlerimi yazarım.
saygılarla -
quote:
Orijinalden alıntı: wesker359
merhaba arkadaşlar en sonunda vestelin 46 inç 3d led tv sini aldım bir hafta sonra geleceğini söylediler.kurulumu yapıldıktan sonra görüşlerimi yazarım.
saygılarla
Selam,
Geldimi TV? İlk yorumlarınızı alabilirmiyim? Tavsiye edermisiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriCornian -- 12 Haziran 2011; 14:33:11 > -
55" ekranını 1 aydır kullanıyorum.3d performansı gayet güzel.bendeki üründe çalıştıkça alt ortada ortaya çıkan beyazlıklardan dolayı servisle görüşmekteyim.panel değişti ama sorun devam ediyor.muhtemelen ürün değişimi yapılacak.46" üründe sıkıntı yok.2d'yi 3d ye çevirmesi bence %30 oranında katkı sağlıyor.buda 3d keyfi için pek yeterli değil.internetten indirdiğim içerikler ile 3d bluray diskler arasında performans farkı yok.yanyana mkv format ile gayet keyifli görüntüler çıkıyor ortaya.sony bluray ve dark minimania ile sistem uyumlu.usb den mkv (3d dahil) oynatıyor ama doğal olarak dts ses yok...bendeki probleme rağmen tavsiye edeceğim bir ürün.
not:panel samsung,kartlarda yine samsung ürünleriyle donatılmış durumda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X