Şimdi Ara

Vestel 43FB7500 vs Vestel 40UA8900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odam için bir tv alıcam ama 2 tv arasında kaldım emin olamadım.Aynı kulvar değiller fiyatları yakın olmasına rağmen ancak 4k olanın yorumları inanılmaz kötü sizin düşünceniz nedir?Gidip canlı göremiyorum televizyonları eski sezon olduklları için.En son bunlar arasında kaldım 1 aydır karar veremiyorum.

http://www.hepsiburada.com/vestel-43fb7500-43-109-ekran-600-hz-full-hd-uydu-alicili-smart-led-tv-p-EVTVVES43FB7500

http://www.hepsiburada.com/vestel-40ua8900-40-102-ekran-ultra-hd-1000-hz-uydu-alicili-smart-4k-led-tv-pm-evves40ua8900

• 40 ua 8900 biraz sisli gösteriyor öteki modelden şikayet eden duymadım ama geçen yıl gördüğüm 40 ua da insan suratları beyaza yakın çıkıyor du trt 4 K sı güzel ancak 4 K olmayan kanallar dediğim gibi pek de iyi değil gözümle gördüm çünkü tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcix

40 ua 8900 biraz sisli gösteriyor öteki modelden şikayet eden duymadım ama geçen yıl gördüğüm 40 ua da insan suratları beyaza yakın çıkıyor du trt 4 K sı güzel ancak 4 K olmayan kanallar dediğim gibi pek de iyi değil gözümle gördüm çünkü tercih sizin.

Hocam o beyaz olayini yazmis insanlar evet.Hatta ekranda beyaz iz birakiyomus sonraki sahnelerde.Bu fiyata daha iyi bi oneriniz var mi? 1500 1600 tl smart olmasina gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroes To Us -- 11 Şubat 2017; 20:52:44 >
  • Vestel de de beko da da arçelik te de Smart olmayan tv leri bulabilirsiniz 1500 sanırım bende tam bilmiyorum 40 fa 5050 sanırım 1400 tl 102 ekran marka takıntılı yoksa seg axen gibi markalar da da uygun fiyata tv var.

• Eğer 4 K alacaksanız sony 109 ekranlar var bayisine gördüm çok iyi idi samsungların 4 K sını bilmem lg de güzel geldi bana ama dediğim vestel 4K trt 4 K da iyi hd kanallar da pek iyi gelmedi bana bilmiyorum üst modeller nasıl.

• quote:

Eğer 4 K alacaksanız sony 109 ekranlar var bayisine gördüm çok iyi idi samsungların 4 K sını bilmem lg de güzel geldi bana ama dediğim vestel 4K trt 4 K da iyi hd kanallar da pek iyi gelmedi bana bilmiyorum üst modeller nasıl.

Sony lg vs 4klar 2000 liradan basliyor

• sony 4k yı 2000 e buldu iseniz hemen alayım derim mümkün değil sony 4k 3000 üzeri bir fiyatla satılıyor bayi ile konuştum sony 43 w bile şu an 2800 tl bayide lg 4k lar kipalarda 2400 e filan var sony 4k lar da 43 inç yok 49 dan başlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 49UB8300 Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Vestel 49FB7500 Kullanan?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sony 4k yı 2000 e buldu iseniz hemen alayım derim mümkün değil sony 4k 3000 üzeri bir fiyatla satılıyor bayi ile konuştum sony 43 w bile şu an 2800 tl bayide lg 4k lar kipalarda 2400 e filan var sony 4k lar da 43 inç yok 49 dan başlıyor.

E iste bu segmentte aradigim icin o fiyatlari soyledim.Param olsa zaten sizin dediginiz urunleri alirim vestele bakmam...1500 1600 liraya bi sey bakiyorum

• Vestel de 1500 e tv var çok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.