Şimdi Ara

Vestel 42VF8022 42' 3D LCD TV Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
16.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    benim bunu convert etmem lazım başka türlü olmaz

    convert işinde
    http://www.dvdfab.com/video-converter.htm
    oldukça başarılı. deneyebilirsiniz. codec seti seçilebiliyor

    sen harika bir insansın
    işe yaradı ama çok uzun sürüyor 2 saat falan diyor valla

    hocam çalıştırdı mı hangi formata çevirdin




  • evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    quote:

    Orijinalden alıntı: egomencim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    quote:

    Orijinalden alıntı: egomencim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    quote:

    Orijinalden alıntı: egomencim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    quote:

    Orijinalden alıntı: egomencim

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    az önceki bölüm yöneticisine bir sorum olcak. Bazı 1080 videoları (mkv formatında olsa dahi ) desteklemiyor diyip oynatmıyor. 2 gün uğraşıpta indirdim gerçekten çözmem gerek bunu

    aynen hocam bende sana onun için sordum kaç gb diye imax deep sea 1,9 gb onu açmadı. birkaç demo videoyu açmadı

    deep sea yi bende açamadım dostum galiba h.264 video codeci yok televizyonda onu convert etmek lazım ama nasıl

    valla hocam bunlar düşük boyutlu dosyalar değil o kadar uğraşıp indirip bi umutla gidiyorsun bir açıyorsun geçersiz dosya hayal kırıklığının tanımı budur ama yinede 12 gblık dosyayı açmış en iyisi pcyi bağlamak yada bir medi player almak

    pcyi bağladım açtım 3d filmi kumandadan basıyorum 3d desteklemiyor diyor bu seferde kafayı yemek üzereyim bunu nasıl çevircem arkadaş aramadığım yer kalmadı saatlerdir

    hocam half sbsyi tek görüntü yapan media player varmı bilmiyorum vardır heralde pcden tek görüntü yapıp bir dene istersen

    benim bunu convert etmem lazım başka türlü olmaz

    başka seçenek kalmadı galiba hocam sonucu yazarsan sevinirim convert ettikten sonra

    Aynı video formatındaki Transformers filmini açıyor Avatar filmini açmıyor. Bunda başka bişey var dostum. Ne oldunu öğrenip ona göre indirmek lazım

    Benimde bir sorum olacak 3d tv aldım diyelim
    Bende asus HD player var.ona 3d filim atıp tv de izlesem yine yukarıdaki sorun gibi 3d desteklemiyor gibi bir sorun olurmu

    Yani bu olay tv ye USB i takip izlendiği zaman mı olur tek yoksa harici HD player ile de bu sorun olabilir mi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

    benim bunu convert etmem lazım başka türlü olmaz

    convert işinde
    http://www.dvdfab.com/video-converter.htm
    oldukça başarılı. deneyebilirsiniz. codec seti seçilebiliyor

    hocam ben bu programı bi çözemedim bi yardımcı olurmusun mkv to avi işleminde
  • tabiki, nesini anlamadın tam olarak?
  • İlk uyarım filmleri indirirken, TV'nizin desteklediği film formatlarına ve profillere çooook dikkat edin. İkinci uyarım eğer PC bağlama imkanınız varsa, mutlaka PC/Laptop bağlantısı kurun. Böylece codec sıkıntınız olmadan oynatırsınız filmleri. HDMI ile bağlantıyı kurun ve çözünürlüğü 1920*1080 yapın. Çözünürlüğü ayarladığınızda 3D fonksiyonları aktif olacaktır. Yapamazsanız, anlatırım. Yani PC ile 3D film izleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    tabiki, nesini anlamadın tam olarak?

    hocam sen bana en baştan adım adım nasıl mkv avi ye çevriliyor yazarsan çok memnun olurum
  • arkadaşlar media get die bi program buldum istediğiniz formatta video indirebiliyorsunuz..
  • istediğinz tür var

  • arkadaşlar bende burdan vestel 3d tv almış biri olarak vestel markasını kötüleyenleri en azından araştırıp kullanmadan kötüleyenleri ayıplıyorum 1 ay önce 32vf8022 modelini aldım gerçekten renk görüntü mükemmel 3d deme indirip mkv usb den denedim yogi bear mükemmel görüntü verdi ayrıca d smart kullanıyorum oldukça güzel görüntü var ben bir günde karar verip aldım araştırmadan biraz pahalı aldım şu anda 950 tlye 32 olanını alabiliyorsunuz vestel hakkında bir bilgi evet vestel lg panel kullanıyor ama yazılım satıyor bu firmalara tek pişmanlığım alırken acele ettim o paraya ben 1250tlye aldım şimdi 42 olanını alıyorsunuz kullandığım hdmı kablo 4 tllik
  • bugün hızlıal.com dan 1.199 12 ay taksitle siparişi verdim, almadan önce vestel bayinde deneme şansımız oldu ailecek, ve çok beğendik, bayide 1,790 dediler, inşallah problemsiz gelir, ayrıca media playerim var dark ve egreat rs6 3d, gözlemlerimi yazarım
  • bende nakit olarak burdan almayı düşünüyorum, 1066 tl ye geliyor. ücretsiz kargo vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andy1

    quote:

    Orijinalden alıntı: caglar_sss
    4 sene abd de charlottesville virginia da yasadım, yurtdısında yasamaya gerek yok insanın 2 gözü olsa farkı görür.

    hikaye anlatıyorsunuz ve gercek değil bekonun da vestelin de panel dunyasında hicbir yeri yok. hele kore malları demissiniz bu da hikayenin en büyüğü olmuş buna inanacak tek kisi yok. düsünebilyor musun iddiaya göre vestel samsungdan daha güvenilirmis. buna herhalde en milliyetci adam bile güler. vestel desen gofret markasından oteye gitmez ortalama bir tüketici icin.
    pro reviewlardan bahsemiyorum user review ı bile yoktur. digihome avrupadaki vestel klonudur ve en kalitesiz ürünlerden biri olarak bakılmaktadır.
    ingiliz turist de sadece beko yu bilir onu da panellerinden dolayı değil

    forumdaki vestel pohpohlamasına bakıp para vereceklere gecmis olsun, amma zenginmissiniz diyorum. ben o hatayı yaptım daha da yapmam.

    Vestel, SEG, Techwood, Digihome Teletech, Waltham, Finlux, Regal bu isimleri gorunce anla ki en dusuk kaliteye para veriyorsun.

    Amerika yaşamışsın ve bu cümleleri kuruyorsun,darılma sen Amerikada falan yaşamamışsın,kendi iç Dünyada yaşamışsın,bana darılma !

    Amerikada yaşasan,şunu demeliydin ya bu Vestel'e Amerikada ödül verdiler en güvenilir marka dalında !

    Vestel ve Gofret aslında senle tartışmak bile hata,okumuyorsun belli,Amerikada yaşamışsın ki bana Amerikada yaşayan Türkler Lütfen kızmasın,kabile hayatı gibi ya benzincide çalışırlar yada Fastfood lokantalarda,çalışırlar derkende Türk tanıdıkları varsa çalışırlar !

    Samsung için bana Amerikadaki imajı anlatırmısın? hatta Sony,LG-SHARP hakkında Amerika bir hayli ses getirmiş olaylardan 2-3 tanesini yazarmısın ?

    Daha doğrusu Amerikanın teknoloji dergilerini yada güncel haftalık dergilerden kaç tanesini okudun,isim verirsen herkeste memnun olur en azından Amerikada yaşadım cümlen havada kalmaz !

    Seni üzecek biliyorum,Vestel-Cobot Amerikada oldukça saygın marka imajına sahiptir !

    İtiraz edeceksen rica ediyorum önce oku sonra itiraz et,Amerikada yaşadım demekle bu işler olmuyor,Amerikada yaşamak zor iştir özellikle senin gibi 2 sene kalıp ben Amerikada yaşadım cümlesi boş bir ifadedir !

    Charlottesvill'de yaşamak afedersin ama Türkiyede küçük şehirler vardır aklıma gelen ne biliyim 100 bin kişilik nufusu olan bir yer düşünün,bu mudur yaşamak,sormak istiyorum orda ne yaptın ?

    Konuya dönersem,Amerikada yaşamak farklıdır,New York gibi şehirde yaşasan derimki en azından bir şeyleri görmüştür,hayat daha doğrusu Amerikada bir yerlere gelmek isteyenin sosyal çevresi geniş olmalıdır !

    Kendimi meth etmiyim ama bugüm Amerikaya gitsem her halde kapısını çalacağım evinde kendi evimmiş gibi kalacağım,10 tane arkadaşım var ve hiç biride Türk değil elbetteki Türk dostlarım çok fazla ama,senin Amerikada yaşadım cümlene hitaben yazıyorum !

    Ben Ülkemin firmalarını gururla anlatırım asla abartmıyorum Beko Türk markasıdır deyince enaz 50 tane şaşkın yüz ifadesi hatırlıyorum,genelde Japon markası olarak tanırlar ve oldukçada güvenilir markalardan bir tanesidir !

    BBC HD İngiliz arkadaşım Türk ortağı vesteldir deyince aynı tepkiyi alırım,yazılımlarını Vestel Cobot yapar ki,Cobot İngilternin en saygın ve Güvenilir 2 markasından bir tanesidir ve İngilizler bu markaya Ulusal markaları gibi inanılmaz şekilde güvenir gurur duyarlar !

    İtiraz etme,oku,okumak zor değil,araştır !

    Ülkene karşı bu kadar umursamaz olma !

    Vestel ve Gofret anlayışiın aslında teknolojiden ne kadar habersiz olduğununda belgesi olmuş !

    Bu arada Gofret demişken,Türk Firmaları Belçikada,isviçre'de,Fransada bir çok Çukulata ve marka hamur işi yapan Kurabiye kek v.s,ünlü markalarıda satın aldılar !

    Ülkem dışında yaşasamda,öz kimliğimi kaybetmem,markaları takip ederim,hangi firma ne yapmış devamlı izlerim !

    Vallahi artık size yanıt vermeye bile tenezzül etmiyorlar resmen boş yazıyorsunuz. Biraz düşününce anlayacaksınız buradada Türkçealtyazıdada size nasıl tepki gösteriyorlar anlayınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurshoo

    1099 12 taksit nasıl fiyat ?

    http://www.hiperucuz.com/?urun-122228-VESTEL-42-VF8022-3D-LCD-TV---4-adet-3D-Gozluk.html

    çoğu sitede bu fiyat zaten.Burada incelemesi var belki yardımcı olur.http://forum.donanimhaber.com/m_58198663/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar_sss

    quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    valla hocam, bu marka takıntısı yabancılarda bizdeki kadar yok. bundan 20 yıl önce, bir pioneer araba teyibi salgını vardı türkiyede, biz avrupada arar da bulamazdık. her yer blaupunkt, her taraf clarion vs, tek tük sağda solda pioneer standları
    vestel de beko da lcd olayına geç girdi malum, ama tüplü tv döneminde pazarın çok önemli bir bölümüne sahiplerdi. isimleri de bu yüzden hala vatandaşın kulağından gitmedi. daha kaliteli, özgün ürün yapmayı becerirler, iyi de fiyat sunarlarsa, yine çok satarlar

    soylediğim gibi hocam zaten seg dememin nedeni budur, evet crt satabilirler buna birsey demiyorum.
    ama panel dunyasında gercekten ne bekonun ne vestelin yeri yok.

    ben 4 sene vestel lcd kullandım ve vestelin ucuz olmasının gercekten nedeni var bos yere değil.

    bir de bi arkadasa vestelin samsung panelli plazmaları vardı zamanında ondan almıstık, ki o da cok buyuk bir pismanlık oldu. bundan sonra tek kurus harcamam.

    5senedir vestel lcd kullanıyorum 1gün bile sorun yaşamadım,hiç servis görmedi,diğer markalardan çok daha ucuzdu.

    ayrıca vestel markasını beğenmeyenler fırsat bulsada manisa fabrikaya gitseler üretim üssüne girebilseler, resmen filmlerdeki gibi özel giysili insanlar kilitli izole odalar,test bölgeleri,robotik üretim kısımları... devasa bir şehir gibi.

    ben de eskiden vesteli beğenmezdim küçük görürdüm ama gidip görünce büyüklüğünü öğrendim.

    LG32lw4500 alma niyetindeydim ama aynı fiyata 42"vestel daha cezbedici geliyor sanırım tercihim bu yönde olacak.




  • Arkadaşlar ben de bu tv den aldım, mkvlerde görüntü sorunsuz ama ses yok, dts i ac3 e cevirmeye calistigimda video dts icermiyor diyor ceviri programi, siz mkv izlerken ses olayını nasıl cözüyorsunuz?
    ilginize tesekkurler
    umut
  • bende vetelin 47 inç 3d led tv si var terronova serisi gerçekten gerek sd gerek hd yayında mükemmel görüntüsü var 600 hz ayrıca 3d si pasif filmleri izlerken harika 3d var karalamadan önce incelemeli yada kullanmış olmalı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.