Şimdi Ara

VESTEL 40FA8100 Tavsiye Eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/110015519/vestel-40fa8100-full-hd-3d-smart-dvb-tcs2-led-tv-2

Kullanan var mı ? TV ile ilgili yorumlarınızı yazar mısınız ?

• Ailem hiç bir zaman vestel ürünü almadı. Ben evlendim maddi durumlar sıkıştırınca bu televizyonun 3d olmayanından aldım... f/p açısından en iyi cihaz olarak, neyse kanal geçişleri felan çok yavaş derken aman o kadar kusur kadı kızında da olur diyordum.

Geçtiğimiz ay televizyon durduğu yerde sinyal yok arızası verdi. Servisi aradım 3 gün sonra gelip alacaklarını söylediler. Eyvallah dedik. Evde bulunan uydu alıcımla scart girişi ile izleyebildim.

Neyse servis geldi garantiye götürdü. 10 gün sonra televizyonum geldi. Gelen eleman bana televizyonun ana kartının yandığını söyledi. Bende bak usta ben pek anlamam ama o kadarda cahil değiliz bu cihaz sadece kendi dahili uydu alıcısında çalışmıyor. diğer hepsi çalışıyor dedim. Neyse bu seferlik bizden olsun garantiden yaptıralım dedi. Garantiden gelen adamla kavga ettik.

Bir daha vestel ve ürünlerinden hiç bir zaman almayacağım. Zaten televizyonuda o kadar iyi değil. Smart tv diye satıyor sonra 50 liraya usb benzeri bir cihaz almadan smartın çalışmayacağını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pog -- 26 Şubat 2016; 0:12:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.