Şimdi Ara

VESTEL 32PF8070

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/vestel-32pf8070-32-600hz-hd-uydu-alicili-2d3d-cevirme-smart-3d-full-hd-led-tv-4-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evves32pf8070&categoryId=163192

Ürünü internette araştırdım vestel in sitesinde bile yok.Ürün hakkında bilgisi olan ve ya muadili bir vestel tv kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Bir de 32'' 3d tv keyif verirmi?

• benim de takip ettiğim bir tv.üstadlar yorum yaparsa iyi olur.
  • HD UYDULU BİSS ÖZELLIKLI 200 HZ FULL HD İNCE KASALI SÜPER TV
  • http://www.ebeyaz.com/urun/vestel-3d-smart-32pf8070-32-led-tv.aspx?ttype=Details#pt
    çok yeni çıkmış bu televizyon fiyat iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1508 -- 16 Mayıs 2013; 12:03:12 >
  • 2013 model olduguna gore DVB-T2(mpeg-4) koymuslardir umarım.
  • bu tvyi alıp kullanan veye bilgisi olan varmıdır? fiyat çok uygun gözüküyor.
  • Aldım kullanıyorum
    3dsi güzel
    kanal geçişleri iyi
    samrt tvsi iyi
    youtube dan normal çöz video izlerim tv izler gibi çöz güzel
    yani güzel fiyatına göre harika ya 2000 lira verecektim yada 1000
    bunu aldım akıllıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çantacı

Aldım kullanıyorum
    3dsi güzel
    kanal geçişleri iyi
    samrt tvsi iyi
    youtube dan normal çöz video izlerim tv izler gibi çöz güzel
    yani güzel fiyatına göre harika ya 2000 lira verecektim yada 1000
    bunu aldım akıllıca

hocam hepsiburdadan mı aldınız birde bunlar slim kasa mı?
  • axes yüzde 5 + avantajixle beraber 940 Liralara felan geliyor oldukça uygun ama vestel dedinmide herkes uzak dur diyip duruyor çok kararsız kaldım cevap için sağol hocam @ @Çantacı
  • hocam vestel bayii inden 970 liraya 12 taksit axeess le aldım . axess den mesaj gelmıstı ertelemesınden faydalandım 4 ay ertelemeli 12 taksit yani 16 ay sonra borcum biter 970 liraya aldım @robinho32
  • altında hafif den arkaya dogru bir bombe var. oda cok sorun deil. uydunun takılı oldugu yer haf,f arkaya bombeli. alet gule bu fıyata ne olsun. ya 2000 gidecekti yada 1000. ben tasarruflu dusundum. @brifing
  • Ustam içinde duvara monte apartı çıkıyormu yoksa onu ayrımı alıyoruz birde bir kaç fotoğraf çekip burada paylaşabilirsen çok iyi olur fazla ayrıntı göremiyoruz çok resim yok netde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bu cihazdan memnunmusun başka bu tvyi kullanan varsa cevap yazarsa yeni almayı düşünüyorum kararsızım sonuçta vestel bu konuda ne kadar üstün şüphelerim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modelde DVB-S/S2 destekleniyor mu? yani D Smart Cam Modülü'nü çalıştırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferevon -- 31 Mayıs 2013; 13:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferevon

bu modelde DVB-S/S2 destekleniyor mu? yani D Smart Cam Modülü'nü çalıştırır mı?

Çalıştırıyormuş arkadaşlar.
  • Benden olsun

VESTEL 32PF8070

İsteyen olursa özellik reklamlarını,teknik özelliklerin resmini atarım buraya.
  • quote:

Benden olsun

VESTEL 32PF8070

Nerden buldun yahu ?
    Tam adresi atarmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

quote:

Benden olsun

VESTEL 32PF8070

Nerden buldun yahu ?
    Tam adresi atarmısın ?

Henüz sadece taslak,link yok daha.

VESTEL 32PF8070

VESTEL 32PF8070

VESTEL 32PF8070

VESTEL 32PF8070

VESTEL 32PF8070

VESTEL 32PF8070

• Teşekkür ederim, merak ettiğim bir şey daha var "smr 600hz" denmiş yani güncelleme ile mi 600 hz oluyor ? normalde kaç hz peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Teşekkür ederim, merak ettiğim bir şey daha var "smr 600hz" denmiş yani güncelleme ile mi 600 hz oluyor ? normalde kaç hz peki ?

yazımsal 600 kullanan bi arkadaş servis menüsüne girip bakmadan panel hızını anlayamayız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.