Şimdi Ara

Vestel 22' LED TV Duvara montaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
10.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vestel 22' TV lerde duvara montaj için para talep ediyor. Kendiniz monte etmeye çalışırsanız da benım gibi bu konulara çok yakın olmayan biri için sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 1 saatlik uğraş sonucunda nihayet montajı tamamladım. Karşılaştığım sorunlar ve çözümümü paylaşıyorum..

    1. Kutu içeriği : 1 adet duvara monte edilecek aparat. 4 adet duvara montaj için ince uçlu vida ve dübeli. 4 adet TV nin arkasına monte edilecek plastik parça ve bunların 4 adet ucu küt vidası.

    2. Öncelikle 4 adet plastik parçayı TV ye montajla başladım. Ancak fark ettim ki vidayı parça içinden vidayı geçirip TV ye monte etmeye çalıştığınızda parça oldukça gevşek kalıyor. Bu sorunu çözmek için evde bulduğum beyaz musluk contalarından faydalandım. Şanslıydım evde vardı. Yoksa kutudan çıkması gerekiyordu bence..

    3. Araya contayı koyduğumda parçalar tam oturdu.

    4. Yaklaşık göz hizasında aparat duracak şekilde ayarlamak biraz zamanımı aldı.

    5. işaretlemeyi yaptıktan sonra daha önce çok kullanmadığım matkapa geldi sıra. HSS 6 ile başladım sonra 8 ile büyüttüm ucu sadece köşelerden 2 delik açtım ve o şekilde monte ettim neticede hafif bir cihaz sıkıntı olmadı.

    montajdan sonra nasıl göründüğünün resmini paylaşıyorum. umarım faydası olur birilerine. neticede servis 50 TL talep ediyor bu işlem için. biraz zamanınızı harcayarak kendi başınıza halledebilirsiniz benim gibi. Kolay gelsin. İyi seyirler


     Vestel 22' LED TV Duvara montaj







  • Allah razı olsun, ben de aynı dertten muzdaribim. kendim montaj yaparım ama o yuvarlak aparatın tam oturmamasını çözemedim. kafama takılan şu: servise 50TL verdiğimizde onlar da mı getirip araya parça koyacak, conta takacak? eğer öyleyse rezalet. değilse bizim korktuğumuzu yapıp vidayı içeri doğru zorlayacaklardır?
  • bızım aldıgımız vestel color 22" cıkan duvar askısını elektrıkcı bu buyuk tvler ıcın deyıp takmadı. dısardan 65 tl ye başka alıp getırdı mı? kutudan başka bı aparat cıkması normalmıdır yoksa bana cıkan aparat normal gozuktu.
  • Vestel kadar berbat bir servis anlayışı görmedim, müşerilerinden para koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bide neymiş Fatura tarihinden 6 ay sonra ücretsiz kurulum yapmazlarmış.Bu anlayışla bir daha o vestelin yanından geçmem. Sadece geçen yıl 1-49 inç tv1 1-48inç 1-32 inç vestel ve vestelin yan isimli ürünlerinden tv aldım, yerli malı dedik soyguncu çıktılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURTum

    Vestel kadar berbat bir servis anlayışı görmedim, müşerilerinden para koparmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bide neymiş Fatura tarihinden 6 ay sonra ücretsiz kurulum yapmazlarmış.Bu anlayışla bir daha o vestelin yanından geçmem. Sadece geçen yıl 1-49 inç tv1 1-48inç 1-32 inç vestel ve vestelin yan isimli ürünlerinden tv aldım, yerli malı dedik soyguncu çıktılar.

    Bildiğim kadarıyla diğer markalarda da 40" altında kurulum için ücret istiyorlardı.
  • vestel için hb de 32 inç için de ücretsiz kurulum diyor. Ama altı Ay olayını hiç görmedim, müşteri aleyhine şartlar üretiyorlar. Gerçi kurulum da bir sıkıntım hiç olmadı, sadece mantıkları iyi değil. Yoksa pc kullanabilen bir insan uydu aramasını da yapar. İki vidayı da takar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 29 Ocak 2016; 19:30:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.