Şimdi Ara

vessen klimalar hakkında bilgisi olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
21.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem max 3000liralık - 18binlik klima arıyordum,, vessen markasıyla karşılaştım,, daikin servisi hizmet veriyormuş,, nette forumlarda herhangi bir bilgi yok marka ve klima hakkında,,, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim,,, ilk kullanıcı deneyim ve bilgiyi de biz yapmış oluruz,,, şimdiden tşkler,,,
    ayrıca önerilerede açığım :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vessen Klimalar: Bilmeniz Gerekenler

Vessen klimalar, [Vessen klima kimin] sorusunun cevabına göre Türkiye'de üretilen ve [Vessen hangi markanın yan ürünü] sorusunun cevabı olan Vestel'in bir yan ürünüdür.

[Vessen klima nerede üretiliyor] sorusunun cevabı ise Manisa'daki Vestel fabrikalarıdır. Vessen klimalar, Vestel'in bilgi birikimi ve teknolojisiyle üretilmektedir.

Vessen Klima Özellikleri

Vessen klimalar, çeşitli özellikler sunarak kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılar. Bu özellikler arasında şunlar yer alır:

• Yüksek Verimlilik: Vessen klimalar, enerji verimliliği standartlarını karşılayarak elektrik tasarrufu sağlar.
    • Sessiz Çalışma: Vessen klimalar, düşük gürültü seviyeleriyle huzurlu bir ortam sunar.
    • Kolay Kullanım: Vessen klimalar, kullanıcı dostu kumandaları ve sezgisel arayüzleriyle kolayca kontrol edilebilir.
    • Hızlı Soğutma ve Isıtma: Vessen klimalar, güçlü kompresörleri sayesinde ortamları hızlı bir şekilde soğutur veya ısıtır.

Vessen Klima Yorumları

[Vessen klima yorumlar] incelendiğinde, kullanıcıların genellikle ürünün performansından, dayanıklılığından ve uygun fiyatından memnun olduğu görülmektedir. Vessen klimalar, kullanıcıların evlerinde ve iş yerlerinde konforlu bir ortam yaratmak için uygun bir seçenek sunar.

Sonuç

Vessen klimalar, yüksek verimliliği, sessiz çalışması, kolay kullanımı ve hızlı soğutma ve ısıtma özellikleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap eder. Vestel'in bir yan ürünü olarak Türkiye'de üretilen Vessen klimalar, uygun fiyatıyla da öne çıkar ve kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar alır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sağlam ve güvenilir referans verecek birisi olmadıkça, Yeni çıkan ürünün ilk alıcısı olmak istemem ben.

Ama birisi çıkar der ki ''Yok kardeş, ben bunu biliyorum, X firması tarafından Y ülkesinde Z tipi kullanıcılara hitap edecek şekilde üretilmiş A kalite maldır'' o zaman tabi ki bu sefer sizin koşullarınıza uyup uymadığına bakıp alabilirsiniz. Onun haricinde iyi detaylandırmak lazım. Ben internette gezerken gördüm ama kurumsal anlamda bir bilgiye ulaşamadım.
  • Özellikleri midea blanci andırıyor ser jop değerleride aynı ise midea uretimiyse fiyat olarak çok iyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Özellikleri midea blanci andırıyor ser jop değerleride aynı ise midea uretimiyse fiyat olarak çok iyi .

seer ve scop değerleri mideadan daha iyi :)

Ado bey, geçen sene de kumtel daylux piyasaya yeni çıkmıştı. Bu klimanın önünde derece göstergesi de var. Ne dersiniz, alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 31 Mart 2017; 18:1:28 >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, referans olabilecek kadar fazla veri yok gibi elimizde. Şimdi buna ''Alınır''desek hata olur ''Alınmaz'' desek hata olur.

Benim için en önemlisi tarafsız kullanıcı yorumu, fırsat bulup kendim inceleyebildiğim ürünleri yazarım buraya zaten ama hiç incelemediğim söküp bakmadığım veya benim çok güveneceğim kaynaklardan gelecek bilgi olmadığı sürece bir fikir belirtmek yanlış olur düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Bilemiyorum hocam, referans olabilecek kadar fazla veri yok gibi elimizde. Şimdi buna ''Alınır''desek hata olur ''Alınmaz'' desek hata olur.

Benim için en önemlisi tarafsız kullanıcı yorumu, fırsat bulup kendim inceleyebildiğim ürünleri yazarım buraya zaten ama hiç incelemediğim söküp bakmadığım veya benim çok güveneceğim kaynaklardan gelecek bilgi olmadığı sürece bir fikir belirtmek yanlış olur düşüncesindeyim.

Ben de alıp almama konusunda kararsızım. Ya bunu alacağım ya da kumtel.

Vessen aldım gitti 12'lik. axess kartımda 70 tl çip para vardı onu kullandım 1729 tl ye geldi. Yaptığım alışverişten de 100 tl para etti mi 1629 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 31 Mart 2017; 21:54:13 >

Demek ilk referansi sizden alacagiz hocam

Hayirlisi olsun insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Demek ilk referansi sizden alacagiz hocam

Hayirlisi olsun insallah

Teşekkür hocam. Bu tur yenilikleri denemekten çekinmem. Siz gibi bir başka üstada sordum bu konularda deneyimli olan, alınabilir dedi. Biraz kullandıktan sonra tecrübelerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 1 Nisan 2017; 8:42:19 >
    Merakla bekliyoruz. Görüşmek üzere
  • Yorumlar gelmemis? Havalarda isindi klimayi alan vatandas kayiplarda? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Evet yaaa yorum gelse de biraz fikir yurutsek

Sizin orda havalar ısınmadı mı hâla?
    izmir cehennem gibi sıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Sizin orda havalar ısınmadı mı hâla?
    izmir cehennem gibi sıcak.

Hocam klimayı aldım. Henüz uzun süreli kullanmadım daha

Farklı bir konuda Kumtel Daylux ile kıyaslayarak incelemesini yaptım. Dün hanım açmış 1 saat kadar. Evi çok güzel soğuttu dedi. İyi ki geciktirmeden almışız dedi. Ancak klimanın kötü bir özelliği var tipi kayık. Estetik sıfır
  • https://forum.donanimhaber.com/vessen-vtxn35a-sez-inverter-a-12-000-btu-klima-incelemesi--125314538

Konunun linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 5 Mayıs 2017; 11:49:26 >
  • https://www.dogalgazpazari.com/vessen-vtxn35a-12000-btu-sezonsal-inverter-klima-urun404
    daıkın üretimi ve servis garantili sıkıntısız cihaz 2 yıldır. toptan satışını yapıyoruz ege bölgesinde kendi evimde ve dükkanlarımızda da kullanıyoruz. arçelik bosch lg vs yerine gönül rahatlığı ile vessen klimalar hakkında bilgisi olan??tavsiye ederiz.

merhaba
    https://www.dogalgazpazari.com/vessen-vtxn35a-12000-btu-sezonsal-inverter-klima-urun404
    daıkın üretimi ve servis garantili sıkıntısız cihaz 2 yıldır. toptan satışını yapıyoruz ege bölgesinde kendi evimde ve dükkanlarımızda da kullanıyoruz. arçelik bosch lg vs yerine gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.
  • https://www.dogalgazpazari.com/vessen-vtxn35a-12000-btu-sezonsal-inverter-klima-urun404
    daıkın üretimi ve servis garantili sıkıntısız cihaz 2 yıldır. toptan satışını yapıyoruz ege bölgesinde kendi evimde ve dükkanlarımızda da kullanıyoruz. arçelik bosch lg vs yerine gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.vessen klimalar hakkında bilgisi olan??

daıkın üretimi ve servis garantili sıkıntısız cihaz 2 yıldır. toptan satışını yapıyoruz ege bölgesinde kendi evimde ve dükkanlarımızda da kullanıyoruz. arçelik bosch lg vs yerine gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz.vessen klimalar hakkında bilgisi olan??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.