Okulda bizim vesikalıkları çeken teyze amca karışımı canlıdan allah razı olsun. Onun sayesinde unutmak istediğim bi kızdan tiksinmeye başladım.
bugün hoca görev verdi notları bilgisayara kaydedioz. not defterinden bakıp. ben işte bu kızın resmini gördüm. aha o da ne ya. vesikalık resimde kızın ağzı ayrılmış gözlerinden biri yarı kapalı. dieri daha fazla kapalı hafif bi esneme hali var. saç baş dağınık. kzıın o kız olduğunu anlamak için iki kere bakmam gerekti ya. şimdi kız ne zaman aklıma gelse o resim de aklıma gelio. hoş benim resmimide ırak militanları gibi çekmişti ama olsun yine de allah o kadından razı olsun.
güzel cevap harbiden ya zamanında ne çekmiştik vesikalık fotolardan.Gelirlerdi kurbanlık koyun gibi sıraya geç.Sonra kırmızı parçanın önüne geç.Çat çut bitti.1 hafta sonra resimler gelir.Birinin kafa sığmamış birinin gözü kapalı birinin kafası yamuk biri esrar keşler gibi çok makaraydı off o eski günler.
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
15 ama
Ne demiş atalarımız
ABAZALIĞIN YAŞI OLMAZ
abaza bir ırktır kaç kere söyledik doğru kurun şu cümleyi sapık tabirini kullanacaksınız kendi tipiniz için yada abazan..
quote:
Orjinalden alıntı: Metalli Head
15 ama
Ne demiş atalarımız
ABAZALIĞIN YAŞI OLMAZ
14 değilmiydi yaw orta son degilmiydin ayrıca amca teyze karışımı
14 değilmiydi yaw orta son degilmiydin ayrıca amca teyze karışımı
orta sonda geç gittim bi sene. dayak yemiyim büyüklerden diye. şimdi en büyük benim herkesi dövüom. bedende sıra 10 cm aşağımdan başlıyor.
donanımhaber olmasa @Metalli Head arkadaşımızın bir gününün nasıl geçtiğini bir türlü öğrenemeyeceğiz iyiki varsın donanımhaber forumu iyiki varsın konudışı bölümü sizi seviyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme