Şimdi Ara

Versus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Versus

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2020)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benhuur -- 13 Haziran 2020; 14:53:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Söylediklerine standart bir cevap yok. Nerede çalışmak istediğine karar ver ve birini seç. İkisi de kaliteli yerler.
  • Yönetici de olurum arge de çalışan mühendis de iki konuya da ilgim var tıp inşaat vs bir çok bölümü eledim şuan kafamda sadece hangisi avantajlı onun sorusu var?

• Sorduğun sorularının hiçbirinin cevabı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam öncelikle neden bu iki bölümü istediğinizi anlamadım. Odtü makina eğer mühendislik yapmak istiyorsanız bence türkiyede tercih edilebilecek en iyi makina mühendisliğidir. Eğer 5k yaparsanız itü endüstri odtü endüstri öneririm. Neden işletme mühendisliği istediğinizi anlamadım cidden. Hatta daha iyi yaparsanız 4k civarına bilkent endüstri de mükemmel bir bölüm.Eğer makina istiyorsanız işletme mühendisliğinden önce itü makinayı da düşünebilirsiniz. Her alana açılacak bir bölüm sonuçta.
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    İtü işletme hakkında iyi şeyler duydum aslında bu yüzden düşündüm hocam sağolun

• Bu sene makine yazmayı düşünen biri olarak bir kaç şey yazayım hocam,öncelikle makine mühendisliği işletme mühendisliğine göre ağır bir bölüm.ODTÜ makineden mezun olursanız iş kaygınız olmaz diye düşünüyorum,yine aynısı İTÜ işletme için de geçerli.Temel mühendislikleri en iyi ünilerde okursanız bunları düşünmeyin ama üniversite senelerinizi dolu dolu geçirmeye çalışın.Karar verememeniz normal bakmayın siz alakasız diyenlere daha ne gördünüz ki (ya da biz ne gördük) Yine de geçen sene böyle üniversite bölüm falan araştırırken ders çalışmam gereken zamanları yedim,ben x bölümünü düşünüyorum deyin ve ders çalışmanıza bakın çok kafa yormayın zaten uzun bir zamanınız olacak sınavdan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Outer Worlds Epic Games Key
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.