Şimdi Ara

versiyonum 3.3.5 wotlk yüklü fakat oyuna giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben wowu kısa bi aradan sonra tekrar kurdum tüm paketlerim tamdır fakat oyuna girmek istediğimde '''YOUR ACCOUNT IS AUTHORİZED FOR THE WRATH OF THE LİCH KİNG EXPANSION...........'' gibi bi hatayla karşılıyorum nedeni ne olabilir acaba.

• Bu arada wow 10.61 gb gözüküyor.Acaba sadece patchleri silip baştan kursam olur mu yoksa oyunuda mı baştan kurmam gerekiyor.Bu arada repair yaptım fakat bir sorun bulunamadı.Acaba tüm patchleri tarayıp hata veya eksik olup olmadığını öğrenme şansım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo Tepen Masum Atlı -- 17 Temmuz 2010; 23:14:27 >
  • muhtemelen wotlk ya hiç yada tam yüklü değil veya siz eu accountuna sahipsizin fakat us paketini yüklemişsinizdir veya tam tersi.

bence silin en baştan yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 17 Temmuz 2010; 23:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

muhtemelen wotlk ya hiç yada tam yüklü değil veya siz eu accountuna sahipsizin fakat us paketini yüklemişsinizdir veya tam tersi.

bence silin en baştan yükleyin.

Olabilir fakat PLAY kısmında wow-eunun sitesi var.
  • your account is authorized for the wrath of the lich king expansion, but the computer you are playing on does not contain wrath of the lich king data. to play on this machine with this account you must install the wraht of the lich king additional data is available at:[www.worldofwarcraft.com/lichking/download/]

hata tam olarak bu sanırım. muhtemelen dosyaların eksik veya sorunlu silip en baştan yüklemek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

your account is authorized for the wrath of the lich king expansion, but the computer you are playing on does not contain wrath of the lich king data. to play on this machine with this account you must install the wraht of the lich king additional data is available at:[www.worldofwarcraft.com/lichking/download/]

hata tam olarak bu sanırım. muhtemelen dosyaların eksik veya sorunlu silip en baştan yüklemek gerek.

evet tam anlamıyla sorunum bu fakat elimde kurulum cdsi olmadığı içi tam bir işkence bu setupu baştan indirmek ve kurmak.Sadece patchleri baştan yüklesem olur mu ?
  • Bide bu woweunun sitesindeki downloadla kurduğumda wotlku seçtiğimde 7 küsür gblık bi patch çıkıyo bc de bunun içinde mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım hatayı buldum WoW-3.2.0.10192-to-3.3.0.10958-enGB-patch ve WoW-3.2.0-enGB-patchleri hatalı arıza veriyor ikisi 2 küsür gb yapıyo bunların kurulumu felan derken 15 gb normal wow boyutuna döner galiba en iyisi bunları indirmek galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.