Şimdi Ara

Bitti - Versatile 600W PSU 281TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 10 Nisan 2022; 4:38:12 >

• BU 80+ sertifikaların artık bir önemi anlamı kalmadı, Gametech PSU da bile Gold Sertifika var, Kendi seçtikleri PSU ları sanıyorumki teste gönderiyorlar, onları özelce dizayn ediyorlar diğerlerine allah ne verdiyse koyuyorlar artık öyle düşünüyorum çünkü, 280 liralık PSU da Bronz sertifika var eski felan bir sistem varsa belki alınırda gerçi onlara HADRON PSU bile takıyorlar orası ayrı birşey

• fiyat 704 tl olmuş

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim bazı markalar sertifika olmasa da kullanıyor. Bunu kim denetleyecek ki?

Mesela ben merdiven altı PSU üretiyorum, kutuya 80+ yazdım. Üstüne de bi etiket yapıştırdım PSU'nun. Aslında verimlilik %70 (80+ sertifikası olması için %80 ve üstü olmalı) ama 80+ var diye alacak ve güzel olduğunu sanacak bir kesim var. Onlara satıyorum mis gibi.

Şahsen şüpheli markalardan PSU alıp kullanmam.

Bir de, kasalarla gelen PSU'ların çoğu baya kötü. Thermaltake Litepower, TR2 S vs. örnek olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da kurulmuş bir firma yurtdışından üstüne marka bastırıp getiriyor anladığım kadarı ile.. 300-400w PSU parasına 600w olanı satıyorlar. Everest gibi markalardan bile ucuza satılmasından kalitesi ortada.

• TREMİLA_ kullanıcısına yanıt

Everest, Snopy, Rampage gibi markalarla yoldaş olmasına rağmen onlardan 1-2 tık daha iyidir Versatile. Hepsini yıllardır satmamaya çalışan biri olarak bu yorumu yapıyorum.

• Yanında yangın tüpü eşantiyon veriyorlarsa alayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu'da bu model dibin dibidir.

Bundan daha alt seviye ürün almayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.