versatile Versatıle Vrpsu600w-pb 80 Plus 600 Watt Oyuncu Pc Power Supply Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/versatile/versatile-vrpsu600w-pb-80-plus-600-watt-oyuncu-pc-power-supply-p-234366450< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 10 Nisan 2022; 4:38:12 > |
Bitti - Versatile 600W PSU 281TL

-
-
BU 80+ sertifikaların artık bir önemi anlamı kalmadı, Gametech PSU da bile Gold Sertifika var, Kendi seçtikleri PSU ları sanıyorumki teste gönderiyorlar, onları özelce dizayn ediyorlar diğerlerine allah ne verdiyse koyuyorlar artık öyle düşünüyorum çünkü, 280 liralık PSU da Bronz sertifika var eski felan bir sistem varsa belki alınırda gerçi onlara HADRON PSU bile takıyorlar orası ayrı birşey
-
fiyat 704 tl olmuş
-
Benim bildiğim bazı markalar sertifika olmasa da kullanıyor. Bunu kim denetleyecek ki?
Mesela ben merdiven altı PSU üretiyorum, kutuya 80+ yazdım. Üstüne de bi etiket yapıştırdım PSU'nun. Aslında verimlilik %70 (80+ sertifikası olması için %80 ve üstü olmalı) ama 80+ var diye alacak ve güzel olduğunu sanacak bir kesim var. Onlara satıyorum mis gibi.
Şahsen şüpheli markalardan PSU alıp kullanmam.
Bir de, kasalarla gelen PSU'ların çoğu baya kötü. Thermaltake Litepower, TR2 S vs. örnek olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'da kurulmuş bir firma yurtdışından üstüne marka bastırıp getiriyor anladığım kadarı ile.. 300-400w PSU parasına 600w olanı satıyorlar. Everest gibi markalardan bile ucuza satılmasından kalitesi ortada.
Everest, Snopy, Rampage gibi markalarla yoldaş olmasına rağmen onlardan 1-2 tık daha iyidir Versatile. Hepsini yıllardır satmamaya çalışan biri olarak bu yorumu yapıyorum.
-
Yanında yangın tüpü eşantiyon veriyorlarsa alayım?
Psu'da bu model dibin dibidir.
akakce.com
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html?gclid=Cj0KCQjwxtSSBhDYARIsAEn0thTiAANt46Thv4XWN3-SSx-apRQZDoaD1_hRR0OyPNdvRabNzffhqEUaAjEcEALw_wcBBundan daha alt seviye ürün almayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X