Şimdi Ara

Versatil kalem önerisi lazım (Seçildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağırlığı hissedilsin
    Elim çok terlediği için tırtıklı metal tutma yeri ya da kaymayı önleyecek bir şey
    Zarif tasarım
    Maksimum 70 tl civarı

İlgimi OHTO Super Promecha çekti ama fiyatı fazla. Bu tarz kalem önerilerinizi bekliyorum.

Pentel Graph 1000 For Pro siparişi verdim.

Kalemi 2 gün kullandım ağrılığı biraz daha fazla olabilir. Elde tutuşu rahat. Tasarımı güzel. Kullanışı çok rahat ve uçun az az çıkması baya hoş. İç aksanı sağlam hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBA2333C6 -- 25 Mart 2017; 18:5:22 >

• Geapgear 500 (2 tane)

Graphgear 600

Graphgear 1000 (2 tane)

Rotring 600

Kullanan birisi olarak rotringi tavsiye ederim. Hem dayanıklı hem de isteklerinizi karşılayabilecek bir kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rotring 500

• www.kalemkutusu.com
    Pentel Smash Q1005-1 Black 0.5mm Mekanik Kurşun Kalem %10 İndirimli Fiyatlarla M. Kurşunkalemler (Versatiller)
    http://www.kalemkutusu.com/hediye/alisveris/urun/Versatil-Kursun-Kalemler/pentel-42/pentel-smash-q1005-1-black-05mm-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem--19332
    Üretimi uzun süre önce durduğu için orijinalini bulmak zorumuş ama beğenen baya bir insan var.

• Baba Pentel tek geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LordStalwart

www.kalemkutusu.com
    Pentel Smash Q1005-1 Black 0.5mm Mekanik Kurşun Kalem %10 İndirimli Fiyatlarla M. Kurşunkalemler (Versatiller)
    http://www.kalemkutusu.com/hediye/alisveris/urun/Versatil-Kursun-Kalemler/pentel-42/pentel-smash-q1005-1-black-05mm-mekanik-kur%C5%9Fun-kalem--19332
    Üretimi uzun süre önce durduğu için orijinalini bulmak zorumuş ama beğenen baya bir insan var.

Alabilirseniz bunu alın hocam, 2 aydır kullanıyorum normalde kalem tutarken yorulurdum elim terlerdi yazı yazamazdım 5 sayfadan sonra performansımı artırdı artık 20 dakika daha dayanabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalem Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ohto super promecha'dan vazgeç bence. Ben de çok istiyordum bu kalemi baya hevesliydim sonra bir arkadaşım 1500p modelini aldı ve deneme şansım oldu. Fotoğraflarında olduğu kadar oturaklı sağlam bir kalem değil,her an elinde kalacakmış gibi bir havası var. Ayrıca elinde tuttuğun kısım kalemın geri kalanına göre kalın,bu beni rahatsız etmişti.

Aradığın özelliklerde rotring 600,staedtler 925 25 önerebilirim. Staedtler 925 85 de güzel ve ohtoya benzeyen uç ayarı var ama o fiyata bulamazsın sanırım.

Bir de pilot s20'ye bak,tam senin istediğin gibi değil ama çok güzel kalem.

• Fızban F kullanıcısına yanıt
    Rotring 600 ile Pentel Smash arasında kaldım şuan ikisinde de indirim var.
    Rotring 600 78tl, Pentel Smash 62 tl fiyat farkına değer diyorsanız Rotring alacağım.
  • quote:

Rotring 600 ile Pentel Smash arasında kaldım şuan ikisinde de indirim var.
    Rotring 600 78tl, Pentel Smash 62 tl fiyat farkına değer diyorsanız Rotring alacağım.

Pentel Smash'in orijinali olduğunu zannetmiyorum o yüzden Rotring 600 alın.
  • 2 adet Steadler 925 kalemim var. Çok memnunum. Graphgear 1000 çok ağır ama graph 1000 ergonomisi güzel bir kalem. Bulabilirsen graph 1000 almanı tavsiye ederim. Rotringleri yere düşürürsen ucunun yamulup pert olma ihtimali var.

• mura2163 kullanıcısına yanıt
    Uç saklama özelliği mi var ? Grip kısmı pek tutacak gibi durmuyor elim cidden çok terliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBA2333C6 -- 20 Mart 2017; 20:44:40 >
  • Yok maalesef. Fakat rotring kadar hassas değil. Sağlam amazonda kargo dahil 7.5$. Kesinlikle pişman olmayacağın bir kalem

• Graphgear 1000 daha fazla kayıyor emin olun. Elinize alma imkanınız varsa bir bakın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız

• velhasıl kelam diye okudum

graph 1000 ile grap 1000 for pro arasındaki fark ne biliyor musun ? Amazon'da 65 tl (amazonun kendi satış) Hepsiburada.com'da 67 tl hepsiburada'dan alırım. Bu kalem hakkında Pentel Smash'ın bir sonraki modeli diyorlar o yüzden ilgimi çekti. Yarın bu saatlere kadar başka öneri gelmezse Pentel Graph 1000 for Pro alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBA2333C6 -- 20 Mart 2017; 21:3:42 >
  • Uni grip alpha gel derdim de eliniz terliyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

graph 1000 ile grap 1000 for pro arasındaki fark ne biliyor musun ? Amazon'da 65 tl (amazonun kendi satış) Hepsiburada.com'da 67 tl hepsiburada'dan alırım. Bu kalem hakkında Pentel Smash'ın bir sonraki modeli diyorlar o yüzden ilgimi çekti. Yarın bu saatlere kadar başka öneri gelmezse Pentel Graph 1000 for Pro alırım.

onelonemanspensandpencils.blogspot.com.tr
    Pentel Graph 1000 for Pro vs. Pentel Graph 1000 CS in 0.3 mm
    http://onelonemanspensandpencils.blogspot.com.tr/2015/03/pentel-graph-1000-for-pro-vs-pentel_15.html?m=1

Buraya bakabilirsin

• 7.5$ burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 20 Mart 2017; 21:7:1 >
    Ships from and sold by TF STORE. (Amazonun kendi sattığı 65tl)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.