Şimdi Ara

Versace pour homme parfum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 2 3 hafta once versace pour homme parfumunu aldım o kadar çok övdülerki parfumu.Bende alıyım dedım.

Gerçekten pişman oldum.Kalıcılığına hiç bi lafım yok 1-2 gün ustunde ilk sıkmışsın gibi kalır ama kokusu 20 30 ytl lik parfumlerle aynı.

Orda parfumu koklarken kolları karıştırmısım sanrım lacoste essentiel i sıktıgım el yerıne koklamısım versace parfumu :S salaklık işte.

Fiyatı 200 ytl civarı

Size şunu soyluyorum.Eğer herhangı bır parfumerıye gıttıgınız zaman yok yaz kokusudur sudur budur dıye bayağı överler ama sakın kanmayın bunlara.

Orda kokular bırbırıne bıner ve hos gelır sıze ama gerçekten fiyasko.Markasınada kanmayın.

Eğer parfum ıstıyosanız kesınlıkle acqua di gio Lacoste essentiel veya Bvlgari parfum alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLucas -- 17 Nisan 2009; 0:28:21 >

• 1. denemeden almayın
    2. kazık yemişsin
    3. açık parfüm denehttp://forum.donanimhaber.com/m_29973421/mpage_4/key_//tm.htm#31097384
  • dp çakma parfum mu ?
  • evet orjinallerin benzerleri. kalite kokuları var arasında
  • bir kaç ay önce zara'nın kokusunu aldım çok güzel tavsiye edebilirim tabi artık sıktı aynı koku şimdi lacoste a sardım oda iyi

not: denemeden sakın almayın o an güzel bile gelse bir müddet sonra koku tatmin etmiyor
  • acık parfum beraberınde bırcok hastalıgıda getırır kalıtesız esans ve alkol birleşimi orjınal parfumun sadece esansının 6 ay denız altında bekletıldıgını bılıyormuydunuz kesınlıkle acık parfum tavsıye etmem
  • quote:

acık parfum beraberınde bırcok hastalıgıda getırır kalıtesız esans ve alkol birleşimi orjınal parfumun sadece esansının 6 ay denız altında bekletıldıgını bılıyormuydunuz kesınlıkle acık parfum tavsıye etmem

sağlık bakanlıgı onaylı ve 80 şubesi olan bir firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi parfümün? hepsi değildir

neden deniz altında?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.