Şimdi Ara

Veriyi korumak için şifrele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir klasörüme veri koruma şifresi ekledim. fakat format attıuktan sonra aynı oturum adı ve şifreyle açmama rağmen klasörün içindeki dosyalar açılmıyor. ne yapmam gerekli.
    teşekkürler

• şifere kırma yazılımı gerek bitane biliyom ama sanırım sana yaramaz ve umarım şifren 4 rakamdan yukarı degildir yoksa yandın............
  • şifreyi biliyorum, oturum adınıda, ama açılmıyor işte,
    ve şifrede çok karmaşık BbLaciverT72
  • bir programla şifrelemedim klasörü sağ tıklayıp, gelişmiş, ordan veriyi korumak için şifrele işaretledim ve klsör yeşil oldu
  • arkadaşlar konuyu açmadan önce formda aradım ama cevap bulamadım ve bir çoğunada izin yok yazıyor
  • arkadaşlar çözüm bekliyorum :(
  • hala umutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer format attıysan zor.
    Çünkü windowsun oluşturduğu anahtarlar sadece kullanıcı adı ve şifreye göre değil.
    Her kurulumda özgün yeni bir anahtar yaratıyor. Bu yüzden şimdiki kurulumunun anahtarı eski şifreli dosyalarda çalışmaz.
    Şu ana kadar bu soruna çözüm bulunduğunu görmedim ama yine de burda biraz daha cevap bekle.
    Bir program var, ama bu program format atmadan, eski anahtarların bir şekilde duruyorsa işe yarıyor.
    http://www.crackpassword.com/products/prs/mswin/efs/
    Belki birileri yeni bir program geliştirmiştir. Ümit etmeye devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 11 Aralık 2006; 10:16:07 >
  • malesef format attım. beklemeyede devam edecem
  • arkadaşlar yardım
  • arkadaşın da söylediği gbi datalarını kurtarman çok zor.
    data yı encrypt etmek için herhengi bi şifre girmiosun zaten.sen şifrelediğinde otomotik olarak o kullanıcıya özel bi anahtar ve seritika oluşturuo.ve o kullanıcıyla log on olduğunda veriye direk ulaşıosun.ve sen format atarak o kullanıcıyı anahtar ve sertifikayı silmiş oldun..işin zor arkadaşım..

bdha klasör şifreleyipte format atman gerekirse komut satırından

cipher /d (yazarsan directory deki bütün dizinlerin şifresini kaldırır)

yazmanı öneririm.

neyse geçmiş olsun sana arkadaşım.umarım çok önemli şeyler deildir..

ama ynede araştır bi yolunu bulursun belki...
  • 20gb lık bir klasörde nerden baksan 2 gb tı çok önemli :(
  • Bendede aynı sorun olmuştu şifrele dediğin zaman gitti o veriler bende çok önemli veriler vardı tabi 7.500 mp3 resimler, çok önemli programlar, yazılım kodları,vb bissürü şey toplamam 6-7 ayımı almıştır

yani kurtarman biraz zor gibi görünüyor.
  • yokmu bir cevap :(
  • pm
  • kardeş format atmadan öce alman gereken sertifikalar vardı o sertifikalar olmadan açamazsın şimdi sorunu biliyorsun sertifikalar hiç birfikrim yok ama farklı bi işletim sisteminde denesen? mesela vista veya linux büyük bi ihtimal linuxle açarsın
  • malesef açmıyor :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.