Şimdi Ara

Veritas (PVE) Elit Türkler Guild (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfaes


    quote:

    Orijinalden alıntı: The Raider

    İnsanların bir arada bulunduğu her toplulukta sorunlar çıkabilir ancak bence guillddeki herkes şunu anlamalı guild kurucuları biz herşekilde yardımcı olmaya çalışacağız diyorlar (gerek bam görevleri gerekse oyunu öğrenme konusunda ).. ancak bu demek değil ki biri birşey sorduğunda illa cevap veya yardım alabilecek.. o an müsait kimse olmayabilir afk olan olabilir.. böyle bir durumda kimse kalkıp da bana niye yardım etmiyorsunuz yazması doğru değil bence.. ötügen arkadaşın ne dediğini bilmiyorum oyunda değildim belki siz haklısınız ama çözüm girip küfür edip çıkmak olmamalı.. ki biz bay bayan arkadaşlarımızı seviyeli bir yer olarak gösterip guilde davet ediyoruz ayrıca ben bugüne kadar ne zaman yardım istediysem bam görevini bırakıp gelen bile oldu yani saolsunlar.. zaten cadavaros sürekli söylüyor bir problem olursa söyleyin diye.. türkler olarak ne kadar çok olsak o kadar iyi ama olan olmuş artık.. düşüncemi belirtmek istedim sadece..

    Birsey dikkatimi cekti polemik yaratmak diil amacim ortaligi karistirmak felan hic degil. Cadavros ve galadriel den baska sorulara cevap veren yok. Ayrica bu bam gorevi vs yardimina yuksek lvl olmadan kimse gelmiyor gunlerdir kendimi yirtiyorum birakin yardimi cevap yazma tenezzulunde bile bulunmuyorlar. Sana nasil geldiler hayret verici bir olay taniyip muhabbetin olmadan kmse gelmiyor. Leader lerin dikkat etmesini rica ederim.

    hangi Zaman zarfında cagırdın guilddekı nıckını soyle 1 bakıym herkese bamlarınızı toplayın haritada diyorum toplu keselım herkes benım icin aynı seviyede lvl 6 olan adamın sorusuda cevaplanıyor 60 lvlında dedıgım gibi eğer daha iyisini bulabılıyorsanız cıkabılırsınız birsey diyemem 114 üye ve herkesın memnun olduğu guildiz suanda.Her dakika BAM kesemıyoruz kusura bakmayın Raiddeyım yada dgdeyim ama normaldir.Türk İnsanını memnun etmek zordur..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viik

    Bu yüzden türk guildlerine hic bir oyunda girmiyorum eng pve serverlarda oynadigim zaman =) Nedir arkadas anlamiyorum , alip veremedigimiz. Hep bir hir , kavga , gürültü. Oyunda bile birlik beraberlikten yoksunsak , bu ülke böyle yönetilmeyi hak ediyor zaten.

    2*3 Kişinın cıkması normaldır herzaman bizde sorun yok Adam Gibi Oynamak istiyen olursa bekleriz
  • Bir guild yöneticileri her şekilde yardım etmek zorunda değil, ama birininde beğenmiyorsan çık demsi doğru değil, evet genelde kimse cevap vermiyor, vermek zorundada değil ama kimsede onun istediğini yapmak zorunda değil, Online sayısı artıyor ama dengesiz şekilde artıyor, bugun kurabilseniz kaç farklı gurup kurabilirsiniz?

    Bana göre çözüm

    Öncelikle bir Web sayfası açılıp ( Hazır sitelerden 1-2 dakika içinde açılabilir) şuan için 4 gurup slotu açılarak class lar yazılarak guruplar oluşturulmalı, aradaki LVL farklarının gurup kendi içerisinde balans edecektir, bir MMO da kimse kolay kolay chatten birşey yazmaz konuşmak daha kolaydır, bu yüzden herkesi sesli konuşma programına sokmalısınız gerekirse bu bir şart olmalı, yönetim olarak yapmanız gerekenler var, bunları adım adım yaparsanız Guildin tmeli sağlam olur, MMO larda genelde guild kurulabilmesi için bir kemik gurup gereklidir, karma kurulan Guildler zor olur, özellikle yazı ile verilen cevaplar önemlidir, bu yüzden sesli konuşmak daha önemlidir.




  • Bazen Chatten yazılmaması gereken şekilde cevaplar yazılabiliyor, ama bu sorun edilecek bir durumda değil, bana şuan guild kur deseler yanaşmam kesinlikle oyun oyun olmaktan cıkar, bu yüzden bu işe kalkıştı iseniz maalesef gerçek hayatta bir yönetim nasıl olursa o şekil olmalı ve oyun oynayacağız eğleneceğiz yalanını kendinize söylemeyı bırakmalısınız. Bunlar eleştiri, yada faklı birşey değil sadece daha önce olan deneyimlerim ve sizde gördüğüm bir iki şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 7 Mart 2013; 17:47:29 >
  • söyledıgın hersey zaten kurulu işte bakmadan bilmeden yorum yapıyorsunuz.Guild kuruldugu gunden beri herkese raidcalla gelin cagrısı yapıyoruz.60 Lvllar arasındakı Grup kurma olayı zaten basit cogu kişi solo takıldıgı ıcın bundan uzak kalıyor Nexus Saatlerıne kadar hepsi yazılmıs durumda Biz okumayı araştırmayı sevmeyen 1 toplum oldugumuz icin hersey hazır bana gelsın mantıgındayız.Sitede acsan kimse zahmet edip gırıp okumaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    söyledıgın hersey zaten kurulu işte bakmadan bilmeden yorum yapıyorsunuz.Guild kuruldugu gunden beri herkese raidcalla gelin cagrısı yapıyoruz.60 Lvllar arasındakı Grup kurma olayı zaten basit cogu kişi solo takıldıgı ıcın bundan uzak kalıyor Nexus Saatlerıne kadar hepsi yazılmıs durumda Biz okumayı araştırmayı sevmeyen 1 toplum oldugumuz icin hersey hazır bana gelsın mantıgındayız.Sitede acsan kimse zahmet edip gırıp okumaz

    Raidcalla biliyorum, yazdıklarımı tekrar okursan iyi olacak, baştan ön yargılı olmanın bir anlamı yok, sen web sayfası açtın girenmi olmadı? sana çok basit bir şey söyleyeceğim her şeyi Web üzerinden zorulu yaparsan herkes girmek zorunda kalacaktır, sen orada bir başlık açıp herkesin görmesini sağlayacaksın, yöneticilik dolaylı yolda olsa istediğini yaptırmaktır, bir örnek: oynadığım bir oyunda çok iyi bir tank oyuncusu vardı onu vente sokamıyorduk gelmek istemiyordu ama bir şekilde sokmayı başardık ve en çok vente duran oydu.

    Sen aradığın guruplar için clasları yaz gerisi kendiliğinden gelir, Gurupları oluşturursan 1. soru sorma ortadan kalkar bir gurupta 5 kişi vardır yani 5 beyin kendi aralarında konuarak dahi sorunlarını çözeceklerdir, 2 si raidcall da ise diğer 3 de girecektir, kısaca o basit dediğin şey aslında çok önemli bir iş. Neyse sana birşeyi öğretecek değilim sadece bir iki örnek verdim, guild sizin istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz.

    Not: web sayfasını kim okuyacak dediğin şey her an girilebilir ve akşam gurupların planını yapabileceği başlıkları açarsan kendi içlerinde organizasyon yapar akşam ona göre planlı hareket edebilirler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 7 Mart 2013; 18:57:48 >




  • Raidcall mantıgını cözen oyuncular zaten raiddde Terada grup olusturmak nexus yapmak dg runlamak maalesef olmuyor.Çünkü cogu kişi Guild nedir pve nedir hıcbırının mantıgını anlamamaktadır.Kimseye baskı yapamam suraya gir bunu oku raidcalla gırmeyını atarız vs istiyen girer istemeyen yazarak cevap bekler.Biz Guilde Full Pve yapıyoruz videolarıda ızlıyebılırsınız
  • Bu gün itibariyle Guilde girdim bi baktım one !! Çok kalabalık maşallah !! :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadavaros

    Raidcall mantıgını cözen oyuncular zaten raiddde Terada grup olusturmak nexus yapmak dg runlamak maalesef olmuyor.Çünkü cogu kişi Guild nedir pve nedir hıcbırının mantıgını anlamamaktadır.Kimseye baskı yapamam suraya gir bunu oku raidcalla gırmeyını atarız vs istiyen girer istemeyen yazarak cevap bekler.Biz Guilde Full Pve yapıyoruz videolarıda ızlıyebılırsınız

    Bedava oyun Guildi acarken ne bekliyordun ki? iyi işi bilende gelecek bilmeyende, bedava oyun PC çalıştıran girecektir tabi ki, benim onları yazmamın anlamı şunu yapmazsan atarız keseriz demek değil, yapmazsan yazılanı yanlış anlarsın , yapmazsan gurup bulamazsın, yapmazsan gelebileceğin tek yer 60 lvl sonra oyun senin için The end , sonra çıkıp böyel forumda siz şunu yapmadınız diyen olursa, sende nasıl yapmadık sen içimize girmeyi denedin mi ? sizde gurup yok derse de e güzel kardeşim sen Web sayfasına girip ilgili gurup başlığına katılacağım dedin mi? kısaca verecek cevaplarınız olur, neyse ben cevaplarımı aldım zaten cevap vermek gibi niyetim yok zaten.




  • Ben 1996 dan beri online oyunlarla ugraşan biriyim.

    Offical sunucularda Gm , Quest Writer , Director ve Eğitimci olarak çalıştığım zamanlar da vardır bazı oyunlarda 20 lvl seviyesini geçecek beceriyi gösteremediğim zamanlarda olmuştur.

    @Qin Geass ismli arkadaşa katıldığım yerlerde var katılmadığım yerlerde var.

    Şimdiye kadar 3 büyük oyunda Guild kurdum ve yönettim. Bunlardan bir tanesinde guildim 11 yıl ayakta kaldı.

    Guild içindeki oyuncu sayısı 20 de olsa 200 de olsa değişmeyen bir şey varki bir kemik kadro vardır birde diğerleri.. Bu diğerleri dediğim kişiler guild ile iletişimi zayıf kişilerdir. Ben guildlerim için her zaman web sitesi ve forum hazırlarım fakat kemik kadro bile ilk 1 2 gün dışında uğramaz bu sebepten web sitesi ve forum işini tamamen gereksiz bulmaya başladım. Bir clanı yeteri kadar iyi yönetebilmek istiyorsanız tek gereken sesli görüşme sistemlerine kesinlikle girişi sağlamaktır.

    Biz guild olarak Raidcall programında karar kıldık ücretsiz kullanımı kolay ve çok az sorun çıkaran bir sistem olduğu için tercih ettik. Guild üyeleri sesli sohbet kanalına katılım gösterirlerse guild ile iletşimlerinde hiç bir sorun olmaz. Ben raid kanalımıza gelipte oyun le ilgili soru sorup yanıtsız dönen hiç kimseyi hatırlamıyorum..

    Ama guild chat ile yazıpta cevap alamayan çoktur. Oyunda genellikle yardımcı olan taraf "Kemik kadro" olarak adlandırdığımız kişilerin tamamı raidcall kullanmaktadır ve guild chat kısmına pek fazla dikkat edilmemektedir bu sebepten raid kanalına girmeyen kişiler yardım bulmakta zorluk yaşamaktadır.

    Kısacası bir guilde katılmışsanız o guild uyeleri içinde iletişim halinde olmanız gerekir eğer bu iletişimi zayıf tutarsanız ( ki bu söz konusu ayrılan 3 arkadaş genellikle gurup olarak hareket edip clan üyeleri ile çok mecburi zamanlarda partilere katılmışlardır. Hatırladığım kadarı ile de raid kanalına bir çok kez davet edilmelerine rağmen gelmediler ) yardım bulmakta zorlanır. Belki fark bile edilmezsiniz.

    Sorun guruplaşma iletişim eksikliğinden dolayı gurupların arasının soğuk olması atarlı ergenlik ( her iki taraf içinde ) yapmaları gibi enstrümanlar sonucu oluşmuştur.

    Umarım her iki tarafta eksikliklerini fark eder ve düzeltir daha keyifli bir oyun oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Mart 2013; 20:30:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Ben 1996 dan beri online oyunlarla ugraşan biriyim.

    Offical sunucularda Gm , Quest Writer , Director ve Eğitimci olarak çalıştığım zamanlar da vardır bazı oyunlarda 20 lvl seviyesini geçecek beceriyi gösteremediğim zamanlarda olmuştur.

    @Qin Geass ismli arkadaşa katıldığım yerlerde var katılmadığım yerlerde var.

    Şimdiye kadar 3 büyük oyunda Guild kurdum ve yönettim. Bunlardan bir tanesinde guildim 11 yıl ayakta kaldı.

    Guild içindeki oyuncu sayısı 20 de olsa 200 de olsa değişmeyen bir şey varki bir kemik kadro vardır birde diğerleri.. Bu diğerleri dediğim kişiler guild ile iletişimi zayıf kişilerdir. Ben guildlerim için her zaman web sitesi ve forum hazırlarım fakat kemik kadro bile ilk 1 2 gün dışında uğramaz bu sebepten web sitesi ve forum işini tamamen gereksiz bulmaya başladım. Bir clanı yeteri kadar iyi yönetebilmek istiyorsanız tek gereken sesli görüşme sistemlerine kesinlikle girişi sağlamaktır.

    Biz guild olarak Raidcall programında karar kıldık ücretsiz kullanımı kolay ve çok az sorun çıkaran bir sistem olduğu için tercih ettik. Guild üyeleri sesli sohbet kanalına katılım gösterirlerse guild ile iletşimlerinde hiç bir sorun olmaz. Ben raid kanalımıza gelipte oyun le ilgili soru sorup yanıtsız dönen hiç kimseyi hatırlamıyorum..

    Ama guild chat ile yazıpta cevap alamayan çoktur. Oyunda genellikle yardımcı olan taraf "Kemik kadro" olarak adlandırdığımız kişilerin tamamı raidcall kullanmaktadır ve guild chat kısmına pek fazla dikkat edilmemektedir bu sebepten raid kanalına girmeyen kişiler yardım bulmakta zorluk yaşamaktadır.

    Kısacası bir guilde katılmışsanız o guild uyeleri içinde iletişim halinde olmanız gerekir eğer bu iletişimi zayıf tutarsanız ( ki bu söz konusu ayrılan 3 arkadaş genellikle gurup olarak hareket edip clan üyeleri ile çok mecburi zamanlarda partilere katılmışlardır. Hatırladığım kadarı ile de raid kanalına bir çok kez davet edilmelerine rağmen gelmediler ) yardım bulmakta zorlanır. Belki fark bile edilmezsiniz.

    Sorun guruplaşma iletişim eksikliğinden dolayı gurupların arasının soğuk olması atarlı ergenlik ( her iki taraf içinde ) yapmaları gibi enstrümanlar sonucu oluşmuştur.

    Umarım her iki tarafta eksikliklerini fark eder ve düzeltir daha keyifli bir oyun oynarız.


    Daha önce bu işi yaptığın için beni anladığını düşünüyorum, ben örnekler veriyorum, web dahada açmak gerekirse Forum şu yönden iyidir, gündüz oyunda olmayan guruplar gün içerisinde kendilerine açılan başlıklardan organizasyon yapar, Tera gurup oyunu bu yönden tamda gereken bir şeydir, ÖRN : belki akşam gurubun tankı gelmeyecek akşama süpriz le karşılaşmaktansa bu yöntem daha iyi.

    Evet o açılan web sayfasına giren olur mu tabi ki fazla giren olmayacaktır, benim anlatmak istediğim bir şekilde guildi domine etmek, seninle aynı işi yaptım yaşım 32, 19 yıldır PC donanımı ile ilgilenirim, her tür oyunu oynadım, şuan bile devamlı oynadığım 3 oyun var, kısaca yöneticilik dediğim şey benim için direk olmasa bile dolaylı olarak yönetmek, kesinlikle sesli konuşma olmalı karşındaki şaka yollu yazıyordur ama sen anlamıyorsundur, nedeni bir yazıdan karşındakini ne kadar tanıyabilirsin?




  • Sorun şu guild olan kişiler aktif internet kullancısı degıl donanımhaber kullanan kişi sayısı cok az ben site kurma sebebım sadece rehber video ve resim icin dusunuyorum....www.eliturkler.tk kısa zamanda hallederım zaten
  •  Veritas (PVE) Elit Türkler Guild

    Her zaman kazanmak iyi değildir, arada sırada kaybetmelisin ki kazanmanın değerini bilesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 8 Mart 2013; 1:10:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Beramus_

     Veritas (PVE) Elit Türkler Guild

    Her zaman kazanmak iyi değildir, arada sırada kaybetmelisin ki kazanmanın değerini bilesin.

    ahahaaha dün cok güzel yattık evet :D




  • Forum Kurulmuştur...Elit Türkler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadavaros -- 8 Mart 2013; 4:50:01 >
  • Nihayet be kardeşim :)) Sonunda onu da bitirdik :))
  • Daha neler yapıcaz neler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bossa

    Nihayet be kardeşim :)) Sonunda onu da bitirdik :))

    Bir arkadaşımla aynı partiye düşmüşsünüz sanırım, diğerlerine hakaret edip durmuşsun. Ben de adını forumda görmüştüm, öyle tanıdım yazmak istedim; Türkleri bu şekilde tanıtacaksanız, en azından guild adını "Türkiye, Süper Türkler, Türkiyem, Çılgın Türkler" vs. yapmayın lütfen.
  • güzel guild, bir kaç üyenizle görev yapmış, rastlaşmış, konuşmuştum üslubu kötü olan yok (yani bana denk gelmedi en azından) seviyorum elittürkler'i :) çok da ağlamamalı bence tera online forumundaki türk guildi pişmanlıktır diyen arakdaşlar.. aksine çekindiği için yardım istemeyenler dahi var bu güzide guildde :) eğer şuanki arkadaşlarımla karşılaşmamış olsaydım sanırım gireceğim tek guild olurdu ;) başarılar arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bossa

    Nihayet be kardeşim :)) Sonunda onu da bitirdik :))

    Bir arkadaşımla aynı partiye düşmüşsünüz sanırım, diğerlerine hakaret edip durmuşsun. Ben de adını forumda görmüştüm, öyle tanıdım yazmak istedim; Türkleri bu şekilde tanıtacaksanız, en azından guild adını "Türkiye, Süper Türkler, Türkiyem, Çılgın Türkler" vs. yapmayın lütfen.

    Haklıdır arkadaşın o zaman. Birşey diyemem...
    Genel olarak, birşey bilmeden konuşan insanlar beni kızdırır. Bu tarz durumlarda biraz azımı açarım. Sanırım oda onlardan birisidir...

    Aksi taktirde, hiçkimsenin işine karışmam zaten.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.