Şimdi Ara

Vergiler mi artiyor yada zam mi geliyor? Mesele sadece bu olsa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artan her vergi, donup dolasip nihai hizmet yada urunu alan tuketiciye yansiyor.

Firmalar maliyet artti diye zam ustune zam yapiyor.

Ama keske bununla sinirli kalsa. Durumun asil vehameti aldiklarimizin artik daha kalitesiz olmasi.

Aldigimiz her urunde her hizmette kalite dususu bariz bir sekilde goruluyor.

Yakin zamanda klasik pantalon gomlek almak icin alis verise ciktim. Cogu urunun buyuk kismi polyester, yun orani yuksek olanlari hem cok zor buluyorsunuz hemde artik exculusive sanki, her marka ve magazada bulunamiyor. ustune usluk yun olanlar bile ne kalitede oldugu mechul. 4-5 sene once aldigim pantolinlara bakiyorum, kalitesi ciddi fark ediyor. Ayni marka ve magaza bile ayni yer.

Yillardir aldigim cay var, aromali cay, artik tadi tat degil. Icinden resmen cay tozu cikiyor. Degistirdim daha kalitelisine yoneldim, bir nebze artti ama eminim o da kalite olarak eskisi gibi degildir.

Hizmet sektoru bile ayni, dusuk maas, zor gecim sarlari calisanlari olumsuz etkiliyor. Durum boyle olunca hizmet kaliteside dusuyor.

Ornekler cogaltilir.

Mesele vergi yada zam degil mesele artik daha dusuk kaliteye mahkum edilmemiz. Devlet bu konuda hic birsey yapmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fakirleşmenin hayata yansıması budur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    6 ay önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.